71

Антонии

преди 1 година

Ех, Валери невежо човече. Става на въпрос за премиера на Унгария Орбан, а не за президента. Орбан обичащ да върти далавери с руския режим. Орбан е разследван от Ес за това как са харчени евросредствата идващи от Еврофондовете за Унгария за унгарския народ, а не за правителството на Орбан. По всяка вероятност Орбан ще се оттегли богат като Крез.Явно на Орбан му дреме за унгарците и кървавите събития през 1956г когато руснаците ги избиха непокорните унгарци. Много е изгодно да *** от руските.

70

Антонии

преди 1 година

Ех, Валери невежо човече. Става на въпрос за премиера на Унгария Орбан, а не за президента. Орбан обичащ да върти далавери с руския режим. Орбан е разследван от Ес за това как са харчени евросредствата идващи от Еврофондовете за Унгария за унгарския народ, а не за правителството на Орбан. По всяка вероятност Орбан ще се оттегли богат като Крез.

69

Валери

преди 1 година

Кои сте вие че някой...още по малко унгарския президент да се съобразява с вас а не с народа си...охлюви т.е.***

68

Бьлгарин

преди 1 година

Инак, си папка от европейските субсидии милиардите евра които в стотици пьти са в повече отколкото ще получи газ от рашките орбош. Всички *** вьн от европейския сьюз.

67

Ученика

преди 1 година

Унгария ще препродава руска газ.Голяма договорка, голямо нещо...

66

Анонимен

преди 1 година

А като е договарял нас питал ли ни е?

65

Бузпартиен

преди 1 година

С 300лв 150 л олио а сега с 420 -70литра. Повече бившите бяха по телевизиите кога и какво работеха - резултатите ги видяхме.

64

Безпартиен

преди 1 година

Когато Б. Борисов премахна посредниците доставящи газ нямаше еуфория, прие е се като нещо , нормално и обикновено. А сега в пъти увеличен газа и телевизиите ни прослушва ушите едва ли не че това е закономерно и трябва да сме ,,благодарни щастливи и доволни,,. Прослушва ни ушите ,,мерките,, и пуснеш ли телевизора : Кирчо и юкокорчо , ДБ и Нинова която непрекъснато повтаря с колко увеличили пенсиите- съпоставя се покупателната стойности!!!! Обясни ми бе Нинова как с 300 лв. пенсия се вземала 1

63

Хард

преди 1 година

Зимата и празните хладилници ще ги отрезвят Както каза проф. Константинов побеждава ,,хладилника ,, а не ,,телевизора,,

62

Чърчил

преди 1 година

е казал ,,няма вече приятели няма вечни врагове ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ,, Умен и твърд държавник и оценен от народа си който го подкрепи на изборите. Наивните и мързеливи повярваха на Раде.ф и неговите протежето-колко много ще сме добре,ще пътеката реки от блажени и от небето ще падат пари. Дано на следващите избори има повече трезви ,,мислещи глави,,

61

Анонимен

преди 1 година

Унгарците са умни. Ние трябваше да направим абсолютно същото. Дано след изборите на власт дойдат русофили и да подновят старите ни, изгодни, търговски отношения с РФ. Тези Киро и Асен хвърлиха народа в мизерия и инфлация

60

ооооо

преди 1 година

Ооооо! Ето така се действа според обстоятелствата! Засега най-добро е количеството на газ за държави допуснали ваксината Спутник 5! Унгария бе сред малкото държави допуснали я! Не като нас или пък Румъния, Полша и Чехия!

59

НА ФРОНТА

преди 1 година

До ЕСТи от коя част на ГЕРМАНИЯ СИ??? :DDD

58

Анонимен

преди 1 година

До 70 ти ходил ли си скоро в българско село? Мизерия и циgani.присмял се хърбел на щърбел. А да и ние сме в ЕС,а е по-зле и от Анадола

57

258

преди 1 година

Орбан да си обуе ботуши и да отиде в руско село, без избор. Върха на мизерията. Жал ми е за руснаците с моите възможности.

56

Анонимен

преди 1 година

Орбан е единственият с акъла си достоен,национално отговорен,мислещ за народа и държавата си лидер в пропадналия европейски съюз! Всички останали са гробокопачите на държавите и народите си начело с убийствената клика на българомразците Киро-Кокоро и сие!!! Дано на изборите този път народът ни гласува с ума си и избере хора,които милеят за РОДИНАТА ни,а не такива,които ще я доубият! Не на Кокори,Ристювци и Ниновци и подобни на тях краварски мекерета!!! Никога повече антибългарки управленци!!!

55

Тт

преди 1 година

Хората си имат Орбан, а не 4некадърници4 от Харварт.

54

Ти

преди 1 година

Този газ ще минава през България, и като нищо може да се спре, още повече, че в ЕС яко са набрали на Унгария. Доста интересно ще бъде тази зима. А ние, тази инвестиция за тръбата няма да я избием никога, освен да я продадем за старо желязо, като братята от махалата и както направиха любимите комунистически, "умни", олигарси. Те също не знаеха какво да правят с подарените им заводи и ги нарязаха и продадоха за старо желязо.

53

Анонимен

преди 1 година

Унгария договаря голямо споразумение с Русия" - хак им е, като си нямат Про стото Кире ще си имат газ, хак им е

52

Зайцев

преди 1 година

Национални предатели