38

Анонимен

преди 1 година

Що бе ? Нали няма страшно? Ама май има. И ако искате да знаете когато наближи студения сезон ще си направя нова ваксина. Съвсем нормално като умен човек. Защото ваксина не с е прави само веднъж а редовно всяка година, просто защото ковидът трябва да се приема за болест която непрекъснато ще ни съпътства. като грипа. Тоест малко повече грижа и отговорно отношение няма да са излишни. Който е умен разбира за какво говоря.

37

Анонимен

преди 1 година

Позор!

36

РЗИ инспектор

преди 1 година

Русите украинки без маски кво ги правим? С пари ли ще ги глобяваме, или ще искаме услуга?

35

Анонимен

преди 1 година

Овчиците сами да си виновни, че се оставиха на 12-тв овчари да ги водят за носа.

34

Анонимен

преди 1 година

Зад очилатия пенсионер с маската има един нормален млад мъж. Вярата в хората не е загубена кауза.

33

До Нормално е

преди 1 година

Ти си свикнал вече Хората не ги мисли, те сами ще решат.

32

Така трябва

преди 1 година

Няма не искам няма недей. Всеки да си носи маската. Също и задължително боцкане с ваксини.

31

Анонимен

преди 1 година

Снимката на послушните в рейса е покъртителна. Офчици.

30

Нормално е

преди 1 година

Хората трябва да свикна с маските както с презервативите абсолютно необходими са.

29

Отврат

преди 1 година

Безлики роби!

28

До Батко

преди 1 година

Как ще им се смеят,откакто някакъв неизвестен чиновник от ХЕИ им нареди да се маскират,всички се маскираха,даже не питат ЗАЩО.Носят си гащите върху лицето без въобще някой да ги проверява и при положение,че е абсолютно НЕЗАКОННО това поредно издевателство.Особено пък на фона на цялата инфлация и тотална липса на държавност.Те надянали гащите в трамвая и се чувстват сигурни вовеки.

27

Анонимен

преди 1 година

Тези заповеди са невалидни. Правителството е изгонено с вот на недоверие преди един месец, в това число и дебелата Сербезова. Не важат фашистките им заповеди. Докато Конституцията е в сила!!!

26

Питам

преди 1 година

Какво следва при отказ на аптекАрки да ме облужат, щото съм без маска? Мога ли да бия?

25

Анонимен

преди 1 година

Горките овчици с промити мозъци от 12-те си овчари, страхуващи се да се ваксинират и да носят маски.

24

Анонимен

преди 1 година

LPG е левче, сипвам на дръгела, той градско гори 20, защито го натискам, но пак е по екологичен от всичкия дизеляк, карам си го, вдигам обороти, седя си в колата без маска, докторът ми забрани да ползвам градски, имало микроби. Само в магазина влизам с маска, който иска да се пули, не ме интересува, наклон си давам само аз.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 Защо ? Може да има заболявания човекът и затова да си ходи с маска . Какво ти пречи на теб ? Въобще ти някакъв контролиращ орган по маските ли си ? Откога да се ходи с предпазна маска е наказуемо ? И то да се налита на бой от случайни хора

22

Защо

преди 1 година

Защо сте "бунтари" само в нета или на маса, на диванЯ у вас??? До вчера никой не носеше, щото не виждаше смисъл, днес някакъв чиновник от хеи ви наложи гащите отново на лицето и веднага ги надянахте в жегите при това, без въобще да се налага, щото някой бабишкер с 15 тежки заболявания кихна или се закашлял. В транспорта в София всичко живо си е надянало *** на лицето. Какво става "бунтари"??Голямо удоволствие беше,всичкото "бунтар"едвам диша,аз свободен Човек си пътувам без намордник

21

Анонимен

преди 1 година

Само неверниците носят маски.

20

Батко

преди 1 година

Смейте им се! Тъпотията на тези пишещи заповеди няма край! Освен това тези заповеди са незаконни! Пълен бойкот и неспазване на мерките

19

Маски в Европа

преди 1 година

До емигрант Да, само в тотални фашистки държави от Западна Европа се носят маски, поради параноята на управлението там. И само хора с промити мозъци носят доброволно маски. В Чехия например маскирането никъде не е задължително. Който иска да си носи и скафандър. Обаче не те задължават да се задушаваш с безсмислени парцали.