13

ПроСоТо

преди 1 година

леле!...Толкова ли е леден "инкубатора" на тая.."Прянка" бре?...Имаше адно понятие-"шкарто"...

12

До 13

преди 1 година

Да, болните и ЛГБТ не трябва да имат деца. Сурогатното майчинство трябва да бъде криминализирано, а не легализирано. НПО-тата трябва да бъдат забранени, а активистките им като теб вкарани по лудниците и затворите.

11

Една жена

преди 1 година

До ГеоргиА ако не може да има деца или има проблем в износването? По вашата логика такива жени не трябва да имат деца. Мога да ви дам пример и с много майки, които раждат сами децата си и после ги отлеждат в токсична среда (насилие, бедност). Това по-добре ли е за децата?

10

Георги

преди 1 година

Като родител на 2 деца, виждам как жена ми се промени след раждането на децата. Засилват се определени човешки - майчински инстинкти. Не знам каква майка ще е жена, която не е родила детето си. Т.е. аз знам, защото познавам жена която си осинови 2 деца. В последствие децата ги изгледа нейната майка, т.е. бабата им. Вече децата са големи и търсят "майка си" основно за пари, бабата я няма, децата вече са студенти. Това със сурогатството е все едно си осиновил деца които приличат на теб

9

МахарЪджата

преди 1 година

По древен индийски обичай семейството трябва да има поне 15 чавета . Ако жената не може да ражда другите жени от селото и дават от някое от техните деца , което им е излишно ....

8

Анонимен

преди 1 година

Намате ли друга снимка на тая, а всеки път трябва да и гледа увисналите нянки

7

Анонимен

преди 1 година

Горкият... този примес на от сурогатна майка с NFT на BAYC :d

6

гларус

преди 1 година

Нека този път Ник стане майката, ще го напълня като еклер.

5

Анонимен

преди 1 година

Има жени които по физиологични причини не успяват да износят плода, тези не изглеждат да са от тях, поне не га оповестили. Тея ми приличат на м..гали с некви пари и се чудят с кво да изпъкнат

4

HeinrichHimmler

преди 1 година

Тоя изглежда читав човек, за чий х*й се е хванал с тая ли*л*ава ц***ганка, че и няма да я пълни, да не и развали разложеното тяло ?

3

Аха

преди 1 година

Каквито и сълзливи истории да ползват медиите за легализацията на сурогатното майчинство, истината е, че това се прави заради гей двойките и разглезени застаряващи богаташи и артисти. Например тази актриса, Илон Мъск, Кристиано Роналдо и др.

2

Брамапутра

преди 1 година

Да дойдат тез Чопри тука в първия индийски щат в европастан и да си аресат колкото чхавета си искат!Ко се занимават с глупости!

1

Анонимен

преди 1 година

Краварски изверги!