171

Руснак

преди 2 години

Русия няма проблем, вие имате проблеми ите ще се задълбочават докато започнете да сънувате руската мечка спокойна.......раздразнихте Русия сега ще питате къде сетът гладните!!!

170

Петю

преди 2 години

Абе стига все Бандеровци виждат руснаците-нали бяха една държава СССР- не ги ли избиха тогава ами сега ти търсят.

169

Анонимен

преди 2 години

Абе, тия бандерите откъде са изригнали?

168

Боркааа,

преди 2 години

Къдя си, уааа?

167

Браво...

преди 2 години

Вагнер....

166

рамзан кадиров

преди 2 години

руската армия е най добрата ТРЯБВА САМО да се направят ТРИ неща с нея за да го ПОКАЖЕ И ДОКАЖЕ... 1 МАХАНЕ НА ВСИ4кото руско оръжие от нея и смяната с каквото и да е друго 2 Махане на вси4кото руснак офицер и генерал в нея и смяната им с каквито и да е други 3 махане на вси4ки руснаци войници и подмяната им с каквито и да е други

165

Анонимен

преди 2 години

калпва армия на калпава държава тожко ва си и могат блато москалите

164

Анонимен

преди 2 години

русия НИКОГА не е имала добра пехота Дай им да заливат с 5-6 пъти превъсходство

163

Одеса

преди 2 години

Ще падне без бой.

162

Анонимен

преди 2 години

До Новорусия -- Голем просперитет ги гонеше либийците и НАТО ги освободи от "проспериращият" диктатор, така както украинци и руснаци ще се освободят от терориста Путин и бандата разбойници в Кремъл.

161

Чугунолеяр

преди 2 години

До Новорусия --- Няма как да лъжат. То се вижда докъде я докараха рашистите. Да ходят до Северна кУрея да просят матрял и от Турция - дронове. Майтапчийска армия тръгнала да превзема съседна независима държава в 21 век. Няма да чакаме много, за да видим (видите) икономическият, овенния и политически крах на любимата ви Рассия, не на СеСеСеРетата.

160

Новорусия

преди 2 години

Впрочен на великите натовски и американски сили им отне 7 месеца да свалят кадафи ида унищожат една просперираща държава с бъдеще и големи планове за африка който щяха да помогнат много на континента.Ще видим дали руснаците ще са по-бързи.

159

Новорусия

преди 2 години

Британското правителство и тяхнато министерстно на отбраната вече лъжат за пореден път, лъжите им от дребни и досадни станаха просто чиста заблуда и отказ да се приеме реалността, а тя е че руската армия не е изобщо слаба напротив сега войниците им събраха и опит. След като целия парад свърши всичко ще се признае както стана с ирак, и тогава лъжеха и лъжат пак. И впрочем няма как една малка група от наемници да замени цяла армия.

158

Анонимен

преди 2 години

Става дума за 159тия ***.

157

АЗ

преди 2 години

До АнонименГосподи, не е възможно да си толкова ***!!!!

156

Анонимен

преди 2 години

Няма никакво значение какво е "Вагнер"! Дали е частна армия, хайдушка чета, наемници - няма никакво значение. Вкарани са в бойния строй на руската армия и се бият. При това не лошо. Западните разбойници в състава на украинската армия да не би да са с докторантури по етика и морал? Все същата ***! В тая война важното е кой кого ще убие пръв. Това не са балерини, а наемни войници. Азовците да не би да ходят със балетни пачки /рокличката на балерината/ и цвички с палци. Всички са разбойници.

155

Анонимен

преди 2 години

Да продължават да наливат пари и ресурси във Вагнер, скоро Вагнер ще си имат и държава.

154

Анонимен

преди 2 години

Лъсна истината за ВСВ. Каква гротеска, какво падение.

153

Анонимен

преди 2 години

Русия губи с всеки изминал ден, много оръжия и много хора.

152

гражданин

преди 2 години

много е интересно кой подкрепя рашистите и джуджето . това са шумкари и терористи на болшевиките . свинари и говедари активни борци за пари и служби нагаждачи и терористи ,хора с 2 пръста чело ,но застанали на чело. благодарение на деветосептемврийският превтат забогатяха и станаха началници и 45 г.пропагандата работеше за това да промиват всекидневно мозъци смешници