216

Анонимен

преди 1 година

Дайте да се присъединяваме България към Русия и мъката да спира.

215

Russia

преди 1 година

Forever!

214

Love

преди 1 година

Russia!

213

Анонимен

преди 1 година

Тьотката ясно го е казала: не можем просто да напуснем тази страна. Очевидно е как трябва със сила да бъдат гонени. И да не. И излиза с номерцата за убитите руски войници, защото и тогава бяха финландци, поляци, украинци и румънци. Само генералите бяха руски. А нещо за унищожаването на Плиска и Преслав и клането на 60.000 българи от руснаците да каже митрофанова? Или мълчим за тази неудобна истина?

212

Вбесен!

преди 1 година

Огромно посолство в София не ви трябва - пренесете се в Русенското и закрийте София. Ще се съберете като изгоним още 20 слуги на злото!

211

Анонимен

преди 1 година

Тя защо говори за България като за лична собственост, като някаква територия, която принадлежи на Русия по право? ! Все едно са превзели БГ без война! И говори от името на българите....what the...?!

210

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова: България е членка на Европейския съюз, на НАТО. България за съжаление е управляема страна, на тях ще им е й сложно да изграждат собствена линия на поведение_____________ахааааа, и затова ВИЕ ЩЕ НИ СПУСКАТЕ ЛИНИЯТА НА ПОВЕДЕНИЕ?? РУСИЯ ЛИ ЩЕ НИ ПОМАГА ДА СИ ИЗБИРАМЕ ПРАВИЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ПОНЕЖЕ КАТО ЧЛЕНОВЕ НА ЕС и НАТО СМЕ ГЛУПАВИ ДА ГО НАПРАВИМ САМИ??!!! Нагли, по-нагли, руснаци!! Убирайся отсюда!

209

Анонимен

преди 1 година

Хей, куво, в района ли си? Търся максимално грозна кавказка, изрусена, бабичок, бивш външен министър, за да й зашия три шамара. И дотам.

208

Прагматичен нахалник

преди 1 година

Кога ще закривате посольството и консулството в Русе?? Колко покани искате ??

207

Прагматично настроен

преди 1 година

Тази още ли е тука? Че и коментира правителствата! Марш отсюда!

206

Анонимен

преди 1 година

Русия ни продава не само газ, но и корупция, като си пазарува български политици. Те си знаят кои са, как си получават "комисионните".

205

анализатор

преди 1 година

"Най-отличните войници в боя, във войната са тези, които никога не са били готови за война! Когато мъжът връщайки се в къщи от работа вижда ямата от снаряд или ракета в къщата си, когато жена му, децата му са изпарени, няма ги! Той вече не е човек а животно.Той няма да умре. Ще живее дълго.Защото в него е останало само едно чувство: "МЪСТ"!"Генерал Александър Лебед - Армия на Руската Федерация, участник във войната в Афганистан.Бог да го прости, амин!

204

Анонимен

преди 1 година

Да го духат укрите, дано путлериста ги изтреби до крак.

203

Изнервен

преди 1 година

Баси, какво е това огромно руско присъствие, за което говори тази сибирска червена коза? Да се махат, мръссни агресори.

202

Демократ

преди 1 година

След изборите ще имаме още по-силно евроатлантическо мнозинство. Така че, гнусният съветски агресор не го чакат по-добри взаимоотношения, товарищ мутрофанова.

201

Българин

преди 1 година

Българите не са славянска нация!!! Има някакви жилки от мърлявите славяни, но основният ни генотип е от прабългари и траки. Доказано.

200

Гражданин

преди 1 година

Чудя се как е възможно такова поведение на посланичка, као поведението на тази леля.От началото на годината говореше от името на българите, после заплашваше правителството ни, после се закани че ще затвори посолството (да, ама не, не й стиска), сега отново говори за бъдещото ни правителство. Истинско олицетворение на руския цинизъм. Да си говори с Радев и Гергов на тези теми, без да ни занимава. Проти*но женище!!!- точно като шефа си в Кремъл

199

Равнопосавеност

преди 1 година

Какво огромно старание да обидят Русия, така, че да се получи разрив в отношенията ни и да ни откъснат от може би най-близкия ни народ. И уви дори и там се провалиха... Все едно да откъснеш САЩ от Англия... Ми те са си една кръв - и едните са поробвали и другите, и едните са ни бомбардирали и другит и едните пишат на английски и другите и на една църква се кланят и не е нашата разбира се.

198

юлиян

преди 1 година

Латвия вече купува руски газ,естествено чрез посредници.Ние чакаме евтината газ на ''Пинокио'',само дето още никъде официално не е назвал ЦИФРИ,колко точно е цената и.А цените ''рипат''.За Кирчо ''Канадски'',това е бял кахър.Той Конституцията излъга,че народа ли няма да излъже.За ''милата Америка'' е готов да лъже,ако може поне още един мандат.Сакън,Кире,недей.Оди си.

197

Анонимен

преди 1 година

Защо да НЯМА САМОЧУВСТВИЕ ДА ДИКТУВАТ ПОЛИТИКАТА на България? СТАДОТО ДВА ПЪТИ ИЗБИРАТ ПРЕЗИДЕНТ ПОСОЧЕН РЕШЕТНИКОВ ?ДБ ДЕМОКРАТИ НА КОСТОВ КЛЕНИЧАТ ПРЕД НЕГО?