26

През Октомври

преди 1 година

Бойко Борисов спря протестите.. Лоша предизборна кампания.

25

Марга Рит

преди 1 година

Помогнахте на Бойко да свали правителството. Сега може да излизате в отпуск и ... на море ,по ,,прекрасната автомагистрала Тракия".

24

Отчаян

преди 1 година

Кой каквито и ремонти да прави след 3 месеца пътят е по зле отпреди ремонтите! За какви пари протестират??????????

23

Селянин

преди 1 година

Защо никой от вас, които коментират не каже истината: парите са в нечий джоб. Каква работа са свършили тези фирми? Колко дупки и неравности има по пътищата?!? Взели са поръчките, защото трябва да върнат рушвета, а след това ние си трошим колите. А политиците само се хвалят колко км нови пътища имало... да, ама техните коли са служебни и строшените коли пак се оправят от бюджета.

22

До Абе

преди 1 година

Не става въпрос за аванс, а за извършена работа и неплатена. Новото правителство искаше да си сключи договори с техни фирми и затова не плаща, но няма как да развали съществуващите договори и ги е яд. Кой каквото и да ти говори винаги става въпрос за пари. Модела е един и същ от 30г и не е моедла ГЕРБ, на комунистите (БКП/БСП и всички след тях), така че Нинова да не се прави на невинна.

21

Вие

преди 1 година

всички май забравяте че последните 20 да не кажа 30 години ни смазват и крадат ЕДНИ И СЪЩИ хора... наистина ви е къса паметта... така че всичко в момента което се случва е резултата на тия 20-30г. Ама въобще не ми обясняеайте че сегашното правителство има общо с това което ни сполетява. Те се опитаха да го прекратят и тия гадове ги прецакаха, просто има много кинти за крадене и не може ей така някой да имкаже стоп... лошо че повечето хора забравят кой дърпа конците доскоро

20

Абе

преди 1 година

що не ходите да го питате Бойко къде са ви парите а пречите на хората с вашите нещастни протестчета. Нали тези договори са подписани при неговото управление, тоест отдавна, кво ви е виновно правителството сега точно че нещо не ни става ясно?!?!?!? А да, също така някви пари бяха изплатени 100%авансово и некъв *** теглил милиони кеш, кво стаа забравихте ли го този!!!!! Много сте прости и бързо забравяте, затова сте камионджии и "строители" учили до има нема 2-3 клас. Срам ме е колко сте много..

19

Амиии,да !

преди 1 година

Че как няма да спрат - напълниха гушките на водачите на протестиращите и - край ! Всичко е една парлама ! Пари строителите на пътища ще видят на куково лято ! А вече няма и студена вода за пиене !

18

ДРУГАРКО НИНОВА

преди 1 година

Кой ще защити трудещите се от произвола а управляващите ?

17

ИНЖСТРОЙ

преди 1 година

Къде са ни парите другари управляващи ????

16

БСП КОМУНДЕ

преди 1 година

Парите взехме, за морето отлетяхме.....да му мислят протестиращите

15

Анонимен

преди 1 година

Банкянската тиква е виновен за тези протести те са под негова диктовка.

14

Хе,хе !

преди 1 година

Хубава работа , ама ..ганска ! Точно това е ! В Гърция като почне стачка затварят цялата държава понякога със седмици ! А у нас, пътните строители дори 2 дни не могат да стачкуват !!! Поплювковци ! Така никога няма да прокопсате и ще ви изклатуркват такива мошеници като Про100 Киро и Кокорчо !!! Мърлячи жалки , а не строители !

13

Анонимен

преди 1 година

Асфалт Паша им нареди от Банкя да се прибират. Ще крадат пак милиарди с техните шефове, а тези гладни работници ще обвиняват държавата, че частника не им плаща.

12

ами

преди 1 година

тия от ПП как пък нямат кадърни хора и специалисти , само лаладжии които забъркаха каши където можаха и колкото можаха, писна ми от некадърно управление, искам хора с нужния професионален опит,стабилност и прогнозируемост , стига проба грешка

11

потърпевш

преди 1 година

Между Грамада и Кула от 2 месеца започнаха"ремонт".Изкопаха пътя и го напълниха с големи остри бели камъни.И така си стои вече 2 месеца.Една лъжица асфалт никъде не са сложили!Само да са посмели тези "строители" да протестират народът с камъни и тояги ще ги изтреби!Това не са строители,а разрушители!Е да ни е честита "промяната"!Оставиха ни без пътища в северозапада!Само да са посмели за избори някого да агитират в резервата ни.Кьорав,кьопав,глух и сляп да е този де сегне за тях да гласува!

10

Анонимен

преди 1 година

Ако не са си свършили добре работата или изобщо не са, какви пари искат?

9

720 млна ОТКРАДНАТИ

преди 1 година

ДРУГАРЕ, не се криите...

8

Анонимен

преди 1 година

Нема парламент, нема правителство и паре нема...чакат новите управници

7

ОТИВАТ ПО МОРЕТО

преди 1 година

Да гонят БСП другарите по плажа...