31

Възмутен

преди 1 година

Вече ми се вие свят и на мене от райския ви газ!Досега къде всички спаха с години и вчера откриха проблема?Медийна офанзива на средствата за масова дезинформация да отвличат от истинските проблеми вниманието на масовката!

30

Анонимен

преди 1 година

До Таня:Демек продаваш нещо подобно на други,за да си имаш пари за скъпите вина и затова нямаш против.Не е зле да прочетеш инфирмация по темата щом не си запозната.Освен да ходиш по ресторанти е полезно да се чете:).

29

Таня

преди 1 година

От какво да се отказвам? Аз съм на 37 години, щастливо омъжена. Не употребявам почти нищо вредно, освен хубави френски и италиански вина в няколко ресторанта. Но не съм толкова забита, че да смятам, че всичко което не разбирам трябва да е забранено.

28

Анонимен

преди 1 година

До Таня:Съжалявам те щом така мислиш.Обърни се към специалист.Явно имаш нужда от помощ.Надявам се да се излекуваш.Жива и здрава да си!Отказвай се докато е време.

27

Анонимен

преди 1 година

Ако живота ви е подреден няма нужда от райски газ,марихуана и т.н.Нещо сте сгрешили ако имате нужда от такива неща.Вземете си живота в ръце и го оправете!Върнете си го.Този райски газ и на големите вреди като уврежда органите.

26

До 28

преди 1 година

Наркоман значи да си физически или психически зависим към вещество от групата на наркотичните. Не е задължително да плащаш за него.

25

Таня

преди 1 година

Трябва да се забрани абсолютно всичко. В магазинитв да има само хляб и мотики. Така никой по нищо няма да може са залитне и ще отглеждаме здраво и добро поколение чукундури.

24

Анонимен

преди 1 година

Какво е това да си наркоман?Това означава да си роб и да си даваш парите за нещо,което те унищожава.

23

Анонимен

преди 1 година

Новото поколение поне 50% се състои от пристрастени към хазарта и наркозависими. Обаче така е. Като децата са облъчвани от малки с реклами колко е хубаво да играеш комар,как като пиеш водка ще си заобиколен от хубави жени и накрая като пропаднат им остават наркотиците да бягат от реалността колко да затънали финансово. Тук държавата трябва да им помогне,но държава НЯМА. Тя взима данъци от всички тези неща и е в нейен интерес да не ги премахне.

22

Анонимен

преди 1 година

До 26:Грешиш,че е от медиите каквото знам.Имах познати,които умряха от свръх доза.Затова съм много против такива вещества.Отразява се на психиката и външния вид.Не си го причинявайте.

21

Анонимен

преди 1 година

До 24 - естествено, това е каквото си научил от медиите и това повтаряш. Марихуаната няма много общо с наркотиците, повече с алкохола, и нищо "не се почва" с нея, който си е с наркоманско съзнание, той може да почне с каквото си иска и все ще стигне където е тръгнал, който не е , може да пуши марихуана и в един момент ще спре. Мапихуаната е глупаво нещо, но не е голяма драма.

20

До 22

преди 1 година

Да се забранят и всички бензини, ацетони, разтворители, бои, лепила и лакове. Че току виж някой решил да ги диша.

19

Анонимен

преди 1 година

С марихуана доста наркомани са започнали.Нали знаете?Това е първата стъпка.

18

Анонимен

преди 1 година

Бре като чета как защитавате тоя райски газ се чудя вие масово ли сте почнали?!После се чудя какво ви е и защо не умеете да мислите...Ужас!Спортувайте,излизайте навън,намерете си приятели...някакви вещества няма да ви направят щастливи,а точно обратното!Пет минути ще е ефекта,а после идва депресията точно заради използването на такива вещества.

17

Георги

преди 1 година

N2O било наркотик и ги тлаксал към по-тежки наркотици. Божееееееее......

16

Анонимен

преди 1 година

Причината да се забрани нещо, или да почне да се "следи" по-строго, е да му се дигне цената. Преди години марихуаната беше левче за цигара, после взеха "много да следят" и стана десет лева за цигара. Имаше точно същото количество продаващи и купуващи като преди "следенето", само печалбите се промениха.

15

До 18

преди 1 година

Пристрастен към райски газ? ОК :)

14

Анонимен

преди 1 година

До номер 17:Вреден е.Трябва да присъства при забранените вещества.Щом с него се почва и се минава после на по-тежка дрога е задължително да се забрани и над 18 г.И хич не ми излизайте с лафа как ако се забрани щяло да се засили интереса повече!По принцип е забранено да скачаме от 12-тия етаж,защото е вредно за здравето нали?Не сме тръгнали да скачаме,защото е забранено...Пристрастяват ги да им взимат парите и им унищожават здравето и бъдещето.

13

Анонимен

преди 1 година

Абе може ли ГДБОП да не следи за абсолютни безсмислици???

12

Анонимен

преди 1 година

Райският газ не е наркотик. Или поне не присъства в наредбата за реда за класифициране на растенията и веществата като наркотични. Сравнението с хероина не е на място.