50

Кралски Елф

преди 1 година

Давайте давайте ... газз,Енергийни,Електронни цигари,фалшиви цигари,Алкохол без алкохол, дрога и лекарства Сатаната владее 99.9 % от населението на Земята скоро ще дойде техният ПИКОВ момент ,когато заработи техниката.Зомби апокалипсиса е неизбежен месото ще се смели само. Земята ще се изчисти

49

чичак

преди 1 година

Някога се почваше с дишане на лепило Кале в пликчета , после едни розави хапчета , и т.н. и накрая смърт ( я пребит от някой , я умрял от свръх доза )

48

Анонимен

преди 1 година

Българинът не слуша нито лекари, нито учени. Мисли се за най-умен в света.

47

Анонимен

преди 1 година

Българинът обича да ползва всичко, което блокира мозъка. И мрази неистово умните хора.

46

Анонимен

преди 1 година

Koмунизмът не си е тръгвал никога от България. 80 Процента се наливат алкохол и пушат като кумини, райския газ им пречи. Оня по-надолу щял да ходи в "бяла държава". Те по белите държави не тормозат и затварят хората заради това, че пушат трева. Да се забранят цигарите и алкохола, защото са увредили мозъците на голяма част от населеието

45

Българин

преди 1 година

То тези дето го купуват да го дишат, едва ли имат много мозък.

44

Анонимен

преди 1 година

Естествен отбор. Поне ще се намали част от 80-те процента *** или.

43

Анонимен

преди 1 година

От няколко дена тема номер 1 е този райски газ ,всичко друго е наред в държавата.Ако и с този проблем не могат да се справят управляващите кои други ще решат.

42

провален живот

преди 1 година

Като лапета вкарвахме в училище алкохол. Сега съм алкохолик.

41

Чукундур

преди 1 година

то и пропагандните лозунги на БСП водят до блокиране на мозъка... ей го Волгин, нагледен пример до какви крайни усложнения довежда червената пропаганда.

40

Много лошо!

преди 1 година

Кутията на Пандора вече е отворена. Децата го жмулят това от години. Тепърва им се отваря наркоманската клапа. Ще става страшно. Аз даже мисля да емигрирам в някоя по-бяла държава...

39

Къпъкуле

преди 1 година

Райския газ пречи на наркотрафикантите от ГЕРБ да си продават амфетамините, който също струва 5 лева. Но държи час и половина.

38

Анонимен

преди 1 година

15-годишно момче е в токсикологията в "Пирогов", след като е пило алкохол и е дишало райски газ - АМИ ЗАБРАНЕТЕ АЛКОХОЛА бе хехе едното е добре щото печелят правилните хора от него, другото е много страшно щото не печелят правилните хора от него.

37

BBC

преди 1 година

Не знам тия малките какви ще станат като навършат пълнолетие. Нация на Семерджиевците ще станем. Всичко друсано, ще се избиват като пилци, ще се чекнат по тиктоците, групов секс, наркотици, предозиране с крокодил - това ще са нормални неща след 10 години.

36

Уууу беее!!!

преди 1 година

ГЕРБ вади темата, за да може после да спекулира колко хубави неща вкарвала за гласуване, видиш ли. Е да но всеки им знае номерата и ги вижда - прозрачни са.

35

Анонимен

преди 1 година

2 години затвор, при продажба на флакон и проблема ще се реши.

34

буден гражданин

преди 1 година

Темата се обсъжта точно в този момент и в пленарна зала. Гледам ги на живо точно в този момент..

33

Факти

преди 1 година

Ние като лапета си вкарвахме в училище тайно алкохол, за да се правим на забавни. И сега съм алкохолик на дърти години. Това ме кара да си мисля, че тези ще станат тежки наркoмани.

32

Albi

преди 1 година

Вас лекарите вече кой ви слуша? Докато 2 години избивахте хората и лекувахте една болест, накрая се оказа че имало други епидемии, като например тази, всеки втори наркоман, от младите май всеки.Сега се сетихте да ревете. Но нали беше несъществено. Само Ковид беше важен. 2 години децата затворници бяха, оставени сами с лаптопа уж да се обучават.

31

ЕЛКЕ ВАСИЛЕВА

преди 1 година

Как пък смогваш да пускаш статия на всеки 10 минути? В 7:00 си започнала днес и от тогава до сега си пуснала една камара "новини". Буквално на всеки 10 минути пуска статии. Тази 100% не е реален журналист, а спам профил.