34

ПЕШЕВ

преди 1 година

Ами да си говорят ... и да вземат да се разберат най накрая че на всички ни писна от тия рашисти и американци

33

Ха, ха,ха,хаа

преди 1 година

"Наши перегаворы, ето "Максимка-пулемьот".....и нашая Украйна мчится опать вперьод...!

32

НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ

преди 1 година

Русия трябва да се изтегли напълно от Украйна .....иначе Груз-200 почва да преизпълнява плана на 500%...

31

Анонимен

преди 1 година

Бе май не са компютри, а компоти... Лавров е казал че е зает, може да разговарят като се прибере))

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29Лавров поискал значи... Не ми изглежда така. Питам се защо онзи иска разговор ? Защото вече стана прекалено дълго и ангажиментите които САЩ трябва да поемат за да компенсират евентуално липсите почват да стават досадни. САЩ нямат намерение да помагат на Европа те само чакат някой пак да им свърши мръсната работа а те да оберат каймака. Така е било винаги, и сега ще стане така.

29

Анонимен

преди 1 година

Лавров е поискал разговора.... Това, защо не се отбелязва...? Явно санкциите и войната им действат.

28

Спасов

преди 1 година

Хайде! И спрете тази безумна касапница! Нито народите, нито Бог ще ви го простят!

27

Анонимен

преди 1 година

Аааааааааааааа, а кво става с изолацията???????????? Не ме нервете бе хора, нали пълна изолация наложихте а сега разговори...

26

Анонимен

преди 1 година

Джуджетата от ръшистан ще бъдат привикани и ошамарени за пореден път

25

Анонимен

преди 1 година

Мишката блинкен е подал заявка за телефонен разговор и сега чака отговор и дата.

24

рибока

преди 1 година

Руската страна не води преговори,докато не си постигне което си е наумила.Да прочетат историята.Нещо ще просят - милост за някого ще искат.И руската страна няма как да се подготвя за преговори със страна,която се опита да я унищожи икономически и си остана с опита,но и президентът и направи недопустимо изявление,че другият е военнопрестъпник - без значение истина или не.Нали я изолираха,а след посещението на Джонсън Индия вече е закупила 60 милиона барела нефт при 12 за цялата минала година.

23

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Втноро тримесечиеу подред в САЩ има инфлация заедно с всеобщ спад в икономиката. Рецептата от ВСВ "Лендлийз" за икономически възход не върши работа. Арабите показаха среде пръст на Байдън. Китай предупреди САЩ да си седнат на задните части и да не се заиграват с Тайван защото сериозно ще загазят. Азовци започнаха да "пеят" за подземията на Азовстал и американските военни там. И какво остава на Блинкен и Байдън да направят? Да коленичат и да молят Лавров и Императора за снисхождение !

22

Ламята

преди 1 година

Голям кеф ще е да се гледа,дедото в мозъчна смърт как прави метани на Путин.Арабина каза че повече неще и да чуе за краварника и сега, срам не срам,ще се правят чудеса от храброст ;)

21

Анонимен

преди 1 година

Рашките свършват парите. Затова ще започнат да преговарят.

20

Смел

преди 1 година

Зелчо трябва да го осъдят, защото държи украинците като заложници.

19

Вече има

преди 1 година

Отговор, но статията е половинчата. Няма изненада тук. Но по същество, антъни перушината иска да обмени двама амер наемници. Лавров отговори , това не е в компетенциите на Външното министрество. Точка.

18

Анонимен

преди 1 година

Няма да има резултат . Русия догодина може да удари Полша с ракети ако се договорят с Ердоган . Ердоган иска гръцки острови . По нататък може и Кърджали да поиска . Конфликта в Украйна няма да свърши скоро . Зеленски свършва парите и цели подразделения ще преминат на страната на руснаците след като спре да плаща .

17

То

преди 1 година

Нали притиснаха Русия с Швеция и Финландия?

16

Анонимен

преди 1 година

Да Xi Jinping, China's People's Liberation Army (PLA) posted, "Preparing for war!" on the Chinese social media platform Weibo. According to the Chinese state-run news outlet Global Times, the post quickly garnered over 19,000 comments.

15

$

преди 1 година

Отиде Открайната