24

Анонимен

преди 1 година

E как няма да се опитват. Създадоха я тая държава, опитват да си я управляват.

23

Анонимен

преди 1 година

Интересно кръжока политици, разчитащи на кариера като антирусия, какво ще правят когато тенденцията за смекчаване на тона се наложи в Европа. А тенденцията вече си прокарва път.Много къс хоризонт. Няма да има достатъчно постове в крайно атлантическите структури за всички кандидати.

22

Анонимен

преди 1 година

Същото като в България! Руското посолство се опитва да купи опозицията и да я използва за сваляне на прозападното правителство. Това е политиката на Русия на балканите и като цяло: тероризъм, шпионаж, всяване на вътрешно национални раздори, корупция, разединение....ето защо не трябва да бъде оставен Путин да победи в тази война.

21

Анонимен

преди 1 година

Тоя Стево ли е ,Стефан ли е ,ама така като изглежда и той е учил у Харвард като наш Киро и Кокорчо...

20

Анонимен

преди 1 година

Хърватословенеца Тито им е казал че били македонци, а същия е казал на руснаците да престанат да му пращат наемни убийци след като са предотвратени няколко опита да го убият. От там следва и разрива между Югославия и СССР. Имало е заговор България да бъде раздробена на малки части като се даде част от югозападна България на измислената Македония. След разрива между Тито и Сталин това в България не се случва, докато в Сърбия се появяват Косово и Войводина като автономни области.

19

Анонимен

преди 1 година

Зад македонизма стои Сърбия, заради тях ни откъсват от днешна Северна Македония. Имаше случай наскоро смениха името на улица Гоце Делчев в Белград и като причина беше изтъкнато че не бил македонец а бил българин.

18

Веселин 7112136860

преди 1 година

РУСИЯ НИКОГА НЕ Е ОТРИЧАЛА МАКЕДОНИЯ КАТО БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ! НЯКОЛКОНОЪТИНВ ИСТОРИЯТА РУСИЯ ОТКАЗВА ДА ПОДПИШЕ ПЛЯЧКОСВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ДНЕС БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ СА УПРАВЛЯВАНИ ОТ ФАШИСТИ-ЕВРЕИ,ТУРЦИ,ГЪРЦИ,АРАБИ,АРМЕНЦИ,РОМИ.ИЗУМИТЕЛНО Е,ЧЕ СЪРБИТЕ НЕ МАЖАТ ДОРИ ЕДНА МИЛА ДУМА ЗА БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ,НО НАМИРАТ НАХАЛСТВО ДА СНАБДЯВАТ С ОРЪЖИЕ УКРАИНСКИЯТ НАЦИЗЪМ.

17

Реалист

преди 1 година

Русия не опитва. Тя ви влияе. Това че сте македонци е именно руска измислица.

16

Един Българин

преди 1 година

Стефане, не си пробутвай глупостите сега след като всички институции знаят. Кой е проводникът - сърбежите! Само се опитваш да мобилизираш ЕС да ни натиска, но политиката не работи така. Ние решихме да ви пуснем, а не е някаква си ваша победа. Друг е въпросът дали нашите политици имат капцитета да отстояват вашите и нашите интереси или ще ви продадат отново на Русия и Сърбежите.

15

А

преди 1 година

добро утро!

14

Тъпанар

преди 1 година

Тоя па - Русия се опитвала да влияе. Тя се е опитвала от 1878 до 1918. След това направо ви държи за топките, посредством сателита си Сърбия.

13

Анонимен

преди 1 година

Руските г'адове са навсякъде... Особено много има в България и Украйна.

12

Анонимен

преди 1 година

А зеления чорап, пРезидента мълчи за руското влияние в България!

11

Анонимен

преди 1 година

Макетата за нас са, както укрите за Русия.

10

ЦСКАр

преди 1 година

Вие сте проект на Ленин И Троцки който Тито доразви по своему. Добър ден макеландци....

9

Анонимен

преди 1 година

Севрномакедонеца да види името на държавата си и ще разбере кой ,,влияе,, на ,,северна,, Корея ли беше ааа Македония де . Тия нато ги накара позорно да се наричат северномакедонци срещу членство в нато а той ме лъже че Русия им влияе а не САЩ . По името ще познаете кой влияе та, в ,,северна,, Македония.

8

Анонимен

преди 1 година

Тоя откри топлата вода! Сърбия здраво ги държи за топките. А в Ниш е най големия руски хибриден център. Друг въпрос е, че Бай Стево както и Бай Румен у нас си е дрт ко/муняга но иска да го дакара като про-европеец. И двамата обаче драпат към Кремлин. Те така!

7

До Пендара

преди 1 година

Да не се прави на ощипана мома. Българин закърмен със сръбско мляко.

6

Анонимен

преди 1 година

Леле, ужас. Не знаехме, че Аналена, министърката на външните работи на Германия била руска агента от ФСБ! Ужас. Горките германци. Сега разбираме защо Аналенчето ни размахваше пръст и ни заповядваше да си чистим историята. *** атентка.

5

хаха

преди 1 година

И тоз да не види от наш Киро. Когато се дънят и не могат да се справят със задачите си, започват да обвиняват Русия. Дали да не пробвам това в офиса?