111

Мутрафонова

преди 1 година

Мутрафонова ни моли да си купим руска газ?!?Е, па не го щем!

110

До 119

преди 1 година

Клекни пред Байдън, ама го подсети какво трябва да ти направи, че забравя човека :)))

109

Анонимен

преди 1 година

До 31"И без това руската газ е най скъпа в момента на световния пазар" - това урсулата ли ти го каза? Излъгала те е, като е видяла какъв европеиден про'с'так си.

108

До 121

преди 1 година

Хехе ще каже човек че си се ядосал. Защо така :))

107

Не !

преди 1 година

Не искаме газ от терористи!Мутрафонова в Сибир!

106

Вазов

преди 1 година

Кат Русия няма втора,тъй могъща на света.Тя е нашата опора,тя е нашта висота!

105

IYI

преди 1 година

егати наглеците за пияниците от сибир

104

към 105

преди 1 година

що за глупости ръсиш? какви роби на русия сме? тръбите с газ преминават през цялата наша земя, ние караме с кораби от далечна америка....питам, на кого сме роби?

103

Анонимен

преди 1 година

Слава богу, че това русофобско правителството падна. Дано Русия ни прости стореното от Евро джендърското управление на България.

102

До 113

преди 1 година

Русофобите са в тежък амок. Ако не на цъкат минуси ги глобяват хехе

101

Анонимен

преди 1 година

Искаме газ, демокрацията си я задръжте

100

Анонимен

преди 1 година

Тро-ловете на НАТО цъкат минуси. Работят милите.

99

ПроСоТо

преди 1 година

-- Сега,като пуделчета на Кравария,,у нас битуват ЧЕТИРИ военни бази на САЩ,при това,ако се вярва на запознатите,те дори и не плащат някакъв,поне символичен наем..И не само това!..МАНТАЛИТЕТА на българина е на "светлинни години" от тоя на СБИРЩАЙНА от целия свят,набутал се в исконната територия на коренните жители на континента "Сев. Америка"..Не мога да си обясня НИХИЛИЗМА,който вилнее из нашата територия !

98

Анонимен

преди 1 година

'' ако изпълним условията на "Газпром" '' .............................. които са излизане на България от Eс и Нато и присъединяване към СССР на Путин ... това са условията на Газпром, не си правете илюзии.

97

Анонимен

преди 1 година

Без Русия, България е нищо!! Последните дни го доказаха. ЕС само ни използва, а Русия ни помага.

96

паф

преди 1 година

от това по ясно - здраве му кажи!

95

Класика

преди 1 година

Газ или американци това е въпроса?Да си на топло докато те хулятили да студуваш, само за да угодиш?

94

ПроСоТо

преди 1 година

ся:..ПОНЕЖЕ СТАНА ДУМА:...-Аз НЕ съм "русофил" !..НО:..-Няма друга страна и друг народ,който да е толкова близък с нас!..И то НЕ заради "45 годиникомунизъм" !!..Връзките ни са ДЪЛБОКО В ИСТОРИЯТА!..Като започнем от ФАКТА,че Първата Българска държава е основана на Волга,минем през ФАКТА,че сме им дали писмеността и Православието и стигнем до НЕРАЗБИРАНИТЕ от много "руска душа" и "руски манталитет"..По време на ВаршавскияДоговор у нас НЯМАШЕ нито една руска военна база,нито един окупационен войн

93

Анонимен

преди 1 година

С тези санкци Европа се простреля в крака! 7 пъти!! Европа все повече куца, а Русия просперира! Руската рубла скоро ще задмине еврото.

92

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова каза,че очаква стачки и предизборните настроения според нея щели да ескалират. Няма нужда някой отвън да ни казва, че с налагането на 15% ограничение за ползване на газ ще настъпят драстични промени. Безработицата заради намаленото производство с 15% ще се увеличи. Когато някой от производителите намали потреблението на газ с 15%, това автоматично ще намали производството с 15%. Така производителя ще нали работната ръка. Ако затвори фирмата ще съкрати всички работници. Бумеранг е.