19

Анонимен

преди 1 година

Абе интересно,как милиарди се решават и раздават ей така, пък не могат да намерят пари за АЕЦ. Колко години ще решавате!? Докато закрием 5-и и 6-ти блок в Козлодуй ли!? Това Белене да го бяхте построили вече! Няма такава държава! Поне един музей на българската глупост, да бяхте построили, за купените реактори.

18

ББ

преди 1 година

това да откажеш защитата на домовете на Българите,на Земята ни...на Родината ни...като ни вменяваш,че боба бил по-важен от Живота и Свободата е...лицемерие,граничещо с...безумие...г-жо ниноВа!надявам се да не "работите"за *** по нечия заповед от север!!!

17

ББ

преди 1 година

мали "патриотето и те като предишните"представлявани от руското посолство и пишещи от тяхно име,манипулиращи хората...ни питат ама защо ви са самолети?защото един господар на костя заплаши да ни прати Сармат...ядрена ракета която нямат дори...но имат други!руското посолство използва гроб,дпс,*** да направят България зависима и разградена,вижте колко сме разделени!говорят за всякаки странични и неважни...,отклоняват вниманието от важните...унизиха Германия с подобни хватки с газа,минусите

16

българин

преди 1 година

Какви самоллети,за какво са на България?Ще изпращаме пари на великата Америка, нищо че нямаме пари за -пенсии по 200 евро,за образование, за болници.Спрете се безумци!

15

Анонимен

преди 1 година

Първата вноска за 2025-та година да бъде отложена когато получим самолетите !? И кога ще стане това? 2030 -2035!? за 50 годишния юбилей на Ф16

14

Анонимен

преди 1 година

Инвестиционен разход?!? Пълна лъжа! Инвестиционен разход е плащане на средства, които ще донесат печалба, по-голяма от платеното. Всичко друго е ХАРЧЕНЕ на средства, ако те не донасят финансова печалба. Лъжецът Киро от както е в оставка разви бурна дейност и тепърва ще се чудим на вредните резултати от нея. Особено подло е, че тази сделка се поставя на масата в последния момент и е договаряна зад гърба на всички в правителството.

13

Анонимен

преди 1 година

Радва ,сам ще се шутира !

12

Трудовакъ до Хартман

преди 1 година

Точно така! Плюс-минус година-две. За такова прозрение не е нужно на 22-23 години да си свалил 352 вражески самолета при 1404 бойни полета, нито едно раняване и нито един загубен воден.

11

Анонимен

преди 1 година

Пак ли краварски рекет,кво сме им направили,що не си купим европейски самолети,евтини и близо за поддръжка.Пък за тая сума колко пво можем да вземем,врабче няма да може да прехвръкне

10

Ерих Хартман

преди 1 година

Ф-16 е 50-годишен самолет, а МиГ-29 е 40-годишен!

9

Трудовакъ

преди 1 година

Това е проектът, който вкарва Военновъздушните сили в 21 век". Смях в залата! Ф-16 са сложени на чертеж преди МИГ-29. Цените на американците са просто безумни, дори като се сравнят цени за аналогични поръчки и доставки от открити източници. За тези пари руснаците щяха да ни продадат цяла ескадрила (16 бр.) Су-35 направо от склад на производителя. Ф-16 са сложени на чертеж и произвеждани години преди МИГ-29, който ни се втълпява, че бил остарял. Су-35 във всяко едно отношение е по-добър от Ф-16.

8

Анонимен

преди 1 година

Янките хванаха най-хлипавите в Европа и доят ли доят

7

Пипи

преди 1 година

Където пипне американеца трева не расте .Свобода от американското робство .Всички либерали с ограничено количество кислород.

6

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да разбера как едни хора дето нямат пари да си обършат сополите ще дадат милиони за самолети

5

Анонимен

преди 1 година

Явно краварите здраво са го закъсали, че да ни изнудват пак за пари.

4

Анонимен

преди 1 година

Ама как така за новите, имаме ли изобщо някакви че да говорим за нови?

3

Хм,

преди 1 година

Камара пари срещу няколко чертежа, и накрая... Благодаря ви за доверието, очаквайте включване! Сега вече, всичко това умножено Х 2!

2

БАНко

преди 1 година

КИРЧО , НАДМИНА БОЙЧО !!! ПОЗОР СТЕ !!!

1

Анонимен

преди 1 година

Ще минат на ксерокса първите 8 и ще ни ги продадат.