149

kilop

преди 2 години

До Хардпаляк ,на всички ГЕРБави кухари все някой друг ви е виновен ,за 12 год ББ кво направи за този народ ,той не краде ,не създаде мафия по силна от държавата не подписва д-ри които закопаха България, при него меже мед и масло нали ? простият народ си заслужава да го управляват прости пожарникари.А кака Корни да я питам за война ще се готвим като дойде тук ли?

148

Позор България

преди 2 години

Психично болният Главен Прокурор Иван Гешев е изпаднал до състоянието на Рамзан Кадиров да изтезава и убива гейове чрез МВР и негова банда от Перник !

147

Бай Ганьо

преди 2 години

Никой не го интересува как народа ще изкара зимата. Особенно ония дето ги продават самолетите.

146

Анонимен

преди 2 години

В този министерски съмет Кирчо си правеше гаргара с БСП и останалите партии. БСП видохте ли се сега какви ги върши вашият кумир също и на президента кумир К. Петков.Президентът ни от къде ги избира все такива факири кумири. То стана вече по зле от управлението на ГЕРБ с такива.

145

Ддд

преди 2 години

Киро американеца разпродава България ,къде е армията която храним бе ,аааа чакат си пенсионните под някоя сянка .

144

Анонимен

преди 2 години

ББ не е нужно да споделяш халюцинациите си

143

Хард

преди 2 години

Нинова се държи така като че ли не участва в правителството което ни доказано това жалко състояние. Нищо не направиха освен че се направиха комисионни.. Тя и Радев ни докараха в задънена улица. Съсипаха държавата и БСП. Нямат ли малко съвест - и тя и Радев се държат все едно нямат нищо общо с харвардците - толкова хора са в недоимък заради Вас - натоварване кармично децата и внуците си. Защото в историята ще влезете с вдигнатите си юмруци към народа.

142

ББ

преди 2 години

добронамерено и човешки призовамам *** и руското пАсолство да не прекаляват с райският..и водката,манипулацийте ви нямат стойност!за сибир няма пътници!мечтаят за ..Маями.."глупавият" Стойчков изнесе децата си там!костя прави опити..ама с рубли..трудно,а можем да живеем в сПРАВИДЕЛВ И сОЛИДАРЕН Свят..крадци като дпс,гроб,***,итн,не ни го позволяват по заповед на путин!иска империя,няма е жив да я ползва,заради възраста и Света ни,няма му го позволим!!!манипулацийте с минусите..сега

141

Анонимен

преди 2 години

Министрите на БСП напуснаха заседанието на МС --------- еми от гнycни близaчи на cъвецки зaдници кво да очакваш?

140

Анонимен

преди 2 години

*** ще гледа парламента вече само по ТВ :)

139

Анонимен

преди 2 години

Нинова плюе Радев че докара Пепе и Дебе на влас а после Нинова плюе Радев че ги сваля.

138

Анонимен

преди 2 години

Ако мината ИТН не беше избухнала на Кирчо му бяха заготвили втора мина БСП.Изобщо ГЕРБ и ДПС го бяха минирали отвсякъде.

137

Vol'Jin

преди 2 години

Пуснете писмата за свободата си приятели! С тия нагли копилетаааа оправия има само чрез Хага, само под военен закон. А за крилете на свободата - може и да доживеем!https://youtu.be/jjqtJigvXYc

136

Vol'Jin

преди 2 години

И аз не знам как да се почна

135

Асан

преди 2 години

Все си мисля, че прехода ще свърли когато БСП не влезнат в парламента?

134

Vol'Jin

преди 2 години

Ама вижте сега господин президент - гледам 460 парчета от "Пътят на изкуството" и виждам в него само 2 %Инфорнография. Демек подбора е муцкааааа как се казва. Пускам си телевизора 98% инфорнография. Звучи като порнография ама не точно. Инфорнография е термин дефиниращ безполезна и безмислена нищоговореща информация -тоест Бла,Бла, Бла,Бла,Бла,Бла Блабла Бла, дрън, дрън та пляс, мижи да те лажем Бла Бла Бла и Бла и мрън и мрън мрън , мре бяхме ние блс Бла и т.н.

133

Радж

преди 2 години

Не се помни вече Жан икономиста. Много им е широко на младежите с телефончета за по 1000 кинта всичките. А как само спряха европрограмите 3-ойната коалиция. Бойко щипеше с двата пръста - по-малко ама сигурно. А комуниста бате с лопатата😜

132

Vol'Jin

преди 2 години

Ама вижте сега господин президент - гледам 460 парчета от "Пътят на изкуството" и виждам в него само 2 %Инфорнография. Демек подбора е муцкааааа как се казва. Пускам си телевизора 98% инфорнография. Звучи като порнография ама не точно. Инфорнография е термин дефиниращ безполезна и безмислена нищоговореща информация -тоест Бла,Бла, Бла,Бла,Бла,Бла Блабла Бла, дрън, дрън та пляс, мижи да те кажем и т.н.

131

Велинградско биче

преди 2 години

Алоооооо Корниииии. Връщай парите да не се случи случка. Цацаров ви баправи за смях, а Гешата още половин година не можете да го бутнете. Пaлячoвци.

130

Черп

преди 2 години

Ей нищо не става от тези. За следващите избори плащам на други и се връщам. Ха ха ха