43

Като в басня

преди 1 година

"Колко силно ще тропаме по моста"-казала мравката на гърба на слона.Може и да стане,ако народът през октомври не я издуха от там,а току виж и слонът паднал.

42

Роси

преди 1 година

А бе гушкайте се с когото искате,и без това при вас принципа е кокала така,че няма значение

41

А

преди 1 година

дали демократичната общност е приемливо да се прегръща с левица, леле какви глупости гледахме и слушахме-вън от политическата сцена продажници

40

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо няма да гласува никой за вас!ДБ са воденичен камък за всеки.

39

Анонимен

преди 1 година

НИНОВИЦА БЕШЕ ПРИ КОСТОВ!ТЕ ЗА ТОВА СЕ ПРЕГРЪЩАТ С РИСТЮ!ЧУДЯ СЕ НА КОМУНИСТИТЕ С КОЙ АКЪЛ НАПРАВИХА НИНОВА С НЕЙНОТО МИНАЛО НА КОСТОВИСТКА И ПРИВАТИЗАТОРКА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП!АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА!

38

7373

преди 1 година

Бойкакиев и Генерал Гном ги е страх да не изпаднат от каруцата.

37

Анонимен

преди 1 година

Страх.Страх ги тресе псевдо демократите. С безродните си и лобистки действия,те са най-големите лобисти на Възраждане.Да сте мислили ,когато е трябвало да изпълнявате заръките на благодетелите ви. Не е нужно да бъдеш експерт,за да предвидиш елементарни неща,като възхода на нациналистите и анархистите.Колкото и да подценявате българския народ,той ,рано или късно ще ви прати където ви е мястото.На бунището на срамното предателство, а и в затвора.На кой как му провърви. Срам да ви е.

36

Анонимен

преди 1 година

Демократичната общност - такова живoтни нема. В България всички са демократи след 1989 година. Кого ще обединява и защо, както и защо намесва "демократичната общност", сякаш другите, извън тези, за които говори не са демократи?

35

Анонимен

преди 1 година

Ристю,иде Видовден.Събирайте се псевдо зелените лобисти,жълтопаветния безроден планктон,интернационалисти,глобалисти,***,комунисти,слугите на задкулисието,сектанти,всеядни и некадърни психо десни аутсайдери и грантаджии.Нека ви видият срамотийте и безсрамието.Ще бъде интересна предизборна есен.

34

Teнгри кан

преди 1 година

Който има житейски и политически опит (не кат амебите дет ми праат констатации тука) знае, че "демократичната общност" винаги се обединява преди избори и не дай си Боже да спечели, почва са люспи и а са кърти;))) Защо? Защото демокрацията издига на пиедестал личността и нейните способности, а не колективното общо действие;))) Та, какви са спецификите, сега? Ами конгломерация около ПП за да влезнат, не просто в Парламата, но и вуправлението тези, които са обречени да са извън НС, като ДБ;)))

33

???

преди 1 година

Коя партия си имаше за премиер пожарникар и пазвантин, а за вицепремиер и министър на вътрешните работи имаше физкултурник и разносвач на папки в МВР?

32

Анонимен

преди 1 година

очаквай катастрофа!Бългапите никога не прощоват на ЗАГУБИЛИЯ. Властта, парите или квотои да е там. Виж - на силния грабещ - лижат ***.

31

Анонимен

преди 1 година

Какви демокарите са червените отрочета като мравояда и гнома, то по тази логика излиза че Ниновица която никога не е била член на БКП е най-големия демократ.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 - сега трябва по най- бързия начин да се свали от сайта на Дарик... демократично? свобода на словото нещо? ако всичко е чисто, защо трябва да се сваля? защо бягаш като правиш лайф, но ти казват "Маджо звъня"? да продължавам ли?

29

Анонимен

преди 1 година

Вече и пожарникар не може да бъде. Как го виждаш с тези килограми на пожарникарската стълба?

28

Анонимен

преди 1 година

Демократи са всички, които бяха във властта, вкл. и в парламента, след 1989 година. Това включва и монарходемократите от НДСВ и мутродемократите от 2009 година досега.

27

Анонимен

преди 1 година

Защо го показвате този дърт комунист Бойкикев, той ли е от демократичната общност??? Пфуууу

26

Анонимен

преди 1 година

Нищо скандално няма в този запис. Който смята, че има нещо скандално, нека го цитира без да го вади от контекста и обясни защо според него е скандално.

25

Анонимен

преди 1 година

Демократи са всички, които бяха във властта, вкл. и в парламента, след 1979 година. Това включва и монарходемократите от НДСВ и мутродемократите от 2009 година досега

24

Ром'с

преди 1 година

ДБ и ПП са продукти на Иво Прокопиев и получаващи указанията на закуска на ул Козяк.а и Иво Прокопиев получава по 3 милиона от една НПО на САЩ за русофобска риторика в своите медии и за разрушаване привързаността на българите към Русия