22

Митакос

преди 1 година

А, добро утро. Сега да не се окаже, че момиченцата на 14 г. започват със сфирките, на 15-16 г. имат повече бройки от майките си, а на 20 г. вече са с а.нален пролапс.

21

Анонимен

преди 1 година

Преди САЩ д наложат забрана върху конопа заради расистките си подбуди нямаше проблем с тревата. САЩ я забраняват в началото н 20ти век заради *** и мексиканците, не им харесвало, че са весели. После се налага на целия свят. Преди това д асе случи се е насърчавало отглеждането на коноп, защото от конопа се првят много неща. Включително лекарства, гориво, био пластмаса и хартия. И България е имала конопена индустрия и тогава се е пушило. Сега Сащ и Канада и куп страни махнаха забраната .

20

Анонимен

преди 1 година

А откога започват с интимните контакти?

19

Анонимен

преди 1 година

Тва днешните деца са тъжна картинка. Момченцата на левия бряг-епилирсни, завъртяло крачолите да се виждат глезенчетата, а мометата си раздуват гълабарниците от малолетни с батковците, гримове, панталонки да стърчи барабана, напомпали хиалурона... Най-ужасно ми е като ги видя на 15-6г вече с татуси.

18

МНЕНИЕ

преди 1 година

Украинската Мафия превзе България - пазете си децата от хора със странен руски език .

17

Бай Илийчо

преди 1 година

Ся са сетийте за дяцата? Ама тооо майката като е уроспия ква да стане дъщерята ?

16

Анонимен

преди 1 година

Във всеки квартал по градинките ухае на тревица. Смешното е, че МВР си трупат резултати с *** дето имат четвъртинка цигарка в джоба, а такива като Семерджията се имат за недосегаеми. Крайно време е да се декриминализира държането на трева за лично ползване, но единствено и само МВР са против, заради *** си резултати.

15

Икономия

преди 1 година

Вместо да спират заплатите на шофьорите, да спрат заплатите на социалните служби, като "Защита на децата" и тем подобни.

14

Анонимен

преди 1 година

Бабите ви някога и викаха гръсти на тази билка.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 Смотания ми обяснява как неговото пиени е по-добра. Аз не пия залупен. Нито карам след като пуша. Вие гоните хора които не са престъпници. Това, че ти не си мал като родител няма как да го оправдаеш с тревата. Та трева човечеството ползва от хилядолетия. Цяла България е пълна с диворастяща трева. Некога имахме и конопена индустрия и се пушеше, ама тогава не беше проблем.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 Тревата не е дрога, баламурник. Майк Тайсън има бизнес с трева и пуши, и той ли е наркоман. Половинат свят пуши трева. В Холандия са само наркомани нали. В Испания е декриминализирана и можеш да си отглеждаш до две растения за лично ползване. В целия ЕС е легална за медицински цели, дори и в Македония. Само при нас не е.Мързи ме да изброявам страните които са с години пред нас, че не гонят пушачи на трева. А тука калпавите родители и държва си мият ръцете ц потребителите на коноп

11

Голям праз

преди 1 година

Забавляват се децата. И нашето поколение през 90-те години си бяхме същите наркомани и пияници. Но после всеки си пое по пътя на живота. Към 25-30 години вече човек почва да бачка по сериозно, иска да спечели пари, да завърти бизнес, да се ожени и приоритети се променят. Наркотиците и хлапашките глупости вече остават на заден план. Това което искам да кажа е че то който е смотан от малък и без наркотици пак ще се провали. А другите и наркомани да са били, и гамени после пак си успяват в живота

10

Анонимен

преди 1 година

Всеки употребяващ наркотици ,трева в Бг да бъде кастриран и вкаран в затвора до живот.

9

Анонимен

преди 1 година

Ето какво направи запада и в частност Европа с децата ни. М.ал.о.умно-безмозъчни наркомани. И докато България не изчезне от картата на света ,няма да престанат.

8

Анонимен

преди 1 година

Тревата не е дрога, ***. Половината свят я декриминализира и легализира. По вашата комунистическа логика, там са само наркомание. Все едно алкохола като е легален всеки втори е алкохоло. Тревата не е дрого и е в пъти по-безобидна от алкохола и цигарите. *** и продънената комунистическа държава. Тия в Холандия а само наркомани, нали? Ами какво прави като до края на годината Германия, Люксембург и Швейцария ще я легализират? И тия ли са наркомани?

7

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Тревата е безобидна и трябва да се легализира. Така ще се намалят делата срещу кокошкарите за по няколко грама трева и ще се намали корупцията в полицията...

6

Анонимен

преди 1 година

Е вие кво искате? Децата гледат, че на премиера ни му доставят дизайнерска дрога в МС, за "Аз съм Наско" не ми се говори даже, заливат ги по цял ден с образа на Зеленски, дето стана известен с кокаина, и насред тия ярки примери вие очаквате децата да не се дрогират!?! Е нали виждат примера на силните на деня и искат да са като тях!?! Какво очаквате наистина?

5

Ученичките

преди 1 година

Се забавляват и по други начини.

4

Анонимен

преди 1 година

Нали искаме да сме част от запада, това им е в културата! Вижте им филмите, ми там всички се забавляват като се друсат или като насилват по слабите!

3

Анонимен

преди 1 година

Тея изведнъж се сетиха, че има наркотици като видяха колко голяма е постата и колко пари губят. В моменра, в който хванат дистрибуцията, изведнъж всичко ще изчезне и никой няма да се друса