16

7373

преди 1 година

Какви глупости говори този? Всичко е в бъдеще време. Закриване на спецсъда-факт от днес. Последиците ще ги разберем след време. Антикорупционния закон-кой му каза, че ще е перфектен и спре корупцията. По цял свят се борят и не се справят. Бъдеще време. За Бойко Рашков не искам и да коментирам тоз капацитет. Толкова ли им е важно да направят полит.полиция. Сега ще се обединяват заедно за изборите. Това си Отечествен фронт. Кой е Кимон Георгиев? Лена явно е Цола Драгойчева като млада-приличат си.

15

Анонимен

преди 1 година

ИТН си търсят повод и не повод да върнат мандат на Крадев да продължава да прави служебни правителство, НО главното е че имаме достатъчно иди0ти и комунисти за да гласуват пак за ИТН. Ще има още много мандати и още много служебни правителства, заради двамата главни кретена.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 "Може би не трябваше да ги обиждате, че са мафия." По-лошо е: слуги са на ДС. Това не е просто мафия, а мафия на службите, подчинена на КГБ.

13

Анонимен

преди 1 година

Може би не трябваше да ги обиждате, че са мафия.

12

Анонимен

преди 1 година

Чао, чалгари! Излъгахте много хора. Дано поне сте кеширали добре, че повече власт няма да помиришете.

11

Анонимен

преди 1 година

Ам' вашият вожд Бойкиката зорлем си ocpa пътеките... А може би нарочно?

10

да ама не

преди 1 година

нищо не са търсили ИТН просто чакаха заповед от Митрофанова защото който плаща той поръчва музиката

9

Анонимен

преди 1 година

"Ние и БСП успяхме за последните 6 месеца да направим повече от целия си период на съществуване преди това", смята той"-ДА,УСПЯХТЕ:БИЕТЕ РЕКОРД ПО СЪСИПВАНЕ,ОГРАБВАНЕ,МАНИПУЛИРАНЕ,ЗАДКУЛИСИЕ,ЛЪЖИ,ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ВИНА,УНИЩОЖАВАНЕ НА ДОГОВОРИ И ОТНОШЕНИЯ,ОБСЛУЖВАНЕ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ С ЦЕЛ ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ...!!!!!!ДОСТАТЪЧНО!СТИГА! МНОГО ВИ БЯХА И ТЕЗИ 6 МЕС.,НО ТЕ НЕ СА 6 МЕС.,А 1 ГОД.ОТКАКТО СТЕ ЗАПОЧНАЛИ С ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! ГРЕШНИЦИ СТЕ!!!

8

ДемокраДична

преди 1 година

Окрайна отиват на полит - бунището, където са бкп,киро и колко, тиквата, царя, костофф и др продажници на прехода.

7

Само 4-5 чалгара

преди 1 година

с малко мозък ли останахте тук бе ? Щом прочета, че правителството на ПП докарало мизерията веднага се разбирам, че става дума за изблеяла овца от порода уникална развъждана само в България - "българска кухоглава чалгарска" !

6

перко

преди 1 година

Тя коалицията е ясна. Понеже ПП нямат регистрирана партия колицияна ще се казва: ППнаДБзаБСП,Ние идваме за да и отидем!!!

5

ИТН са..

преди 1 година

неадекватни злобари които лижат gupника на дебелият крадлив Боко.

4

Анонимен

преди 1 година

Сега ще реват до Коледа, щото на следващите избори парламента ще го гледат отвън.

3

Анонимен

преди 1 година

Абе *** вие освен за КПКОМПИ и за Гешев говорите ли,народа окапа от високите цени,а вас само това ви интересува,а иначе работите за благото на хората.Нещастници!!!!!

2

Чао

преди 1 година

Да бе, не били казали лоша дума за ИТН, за това на камерите в записа се опасявахте Славчовите да не би да излязат от ролята на бушони виновни за всичко за каквито ги нарекохте ... и активно внушавахте и продължавате... Всички сте се наредили да си делкате гласовете на Трифоновите още от първите избори в които участваха, ама все не Ви връзва... Събирайте се с Харвардците че самички сте чао ...

1

Анонимен

преди 1 година

Вие не сте бели а кафеви