156

Анонимен

преди 1 година

До всички *** които подържат ФАЩ,това е страната която изби 60милиона индианци,милиони виетнамци, иракчани,сърби, либийци фашистите от САЩ са избили повече хора от изборите в първата и втората световна война и вие поддържате такава ***?До 1966г.*** във ФАЩ не са имали никакви права и вие ми говорите за демокрация от Фашисти?*** народ слаба държава

155

Лондон

преди 1 година

Трябва да се изрита като ГСЩ.

154

Анонимен

преди 1 година

за психиатър сте.

153

Мии

преди 1 година

Украинска ССР съществува само поради СССР. Преди това - Киевска Русь, а още по- преди Новгородска Русь. ТАКА ЧЕ СЕГА ТАМ СЕ БИЯТ РУСНАЦИ ПРОТИВ РУСНАЦИ, КАТО ЧАСТ ОТ ТЯХ СА СЕ ОБЯВИЛИ ЗА УКРАИНЦИ. ТОЧНО КАТО МАКЕДОНЦИТЕ ДНЕС. РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ МК БЕШЕ НАСИЛА СЪЗДАДЕНА ОТ СТАЛИН, А УССР - ДОБРОВОЛНО.

152

анализатор

преди 1 година

А, това не е от вчера! Отдавна е така. И няма нищо общо с войната в Украйна. Да вземем например Индия и Пакистан. Две съседни държави, и двете с ядрени оръжия, и двете са враждуващи помежду си постоянно.А е станал някой инцидент, а са се изпотрепали като маймyни по клоновете на дърветата!Едно време беше само НАТО и СССР. Сега Индия и Пакистан са независими и нямат нищо общо с никакви военни блокове.А за Иран, за Северна Корея и други да не говорим!

151

Щерю

преди 1 година

Хитрите ингилизки лисици така прикриват собственото си безсилие пред Китай и Русия...

150

Анонимен

преди 1 година

Кой говори за сигурност, банда лицемери, която избяга позорно от Виетнам и Афганистан след 20 г. напъни. По-сигурен ли стана света след вашите войни в Югославия, Ирак, Афганистан, Либия?

149

Кютек ще има

преди 1 година

Винаги по желание на клиента.

148

Е, (да де, ама

преди 1 година

да де, ама който търси война, в края на краищата я намира.... А пък тоа "съветник по националната сигурност" на уж "великата" Великобритания, греши: няма да е "ядрен конфликт на Запада с Китай или Русия", ами с Китай И Русия, че и КНДР, нали тъй? Иран & Приятели няма да закъснеят да се намесят (на конвенциално ниво)

147

КОМИТЕТ ПО ПОРЪЧКИТЕ

преди 1 година

КАКВОТО СТЕ ПОРЪЧАЛИ СЪР, ЩЕ ГО ИМАТЕ !!! WHAT YOU ORDER SIR, YOU WILL HAVE !!!

146

"" "

преди 1 година

психясали глобалистки комунистки паразитки, точно това искат, да развържат ядрена война за да избият масово Човечеството и да остане техния златен милиард от роби..

145

Анонимен

преди 1 година

Защо не излязат един срещу друг на бой комика и джуджето и тяхната си компания? вместо да занимават целия свят с техните си патриотизми и простотии.

144

Анонимен

преди 1 година

Петарчо да си ходи в Петарч да разправя басни на селския мегдан.

143

само логика на гей

преди 1 година

Търсиха си боя - сега щяло да боли!

142

Петърчо

преди 1 година

Не, знам защо се мълчи за насилственото вземане на наши шофьори в плен от Украйна и изпращане то им на първа линия. Или щом е Украина това е много добре. Голяма работа че ще ги убият. Защо се потулва есичко, и къде са не пристрастните журналисти.

141

Анонимен

преди 1 година

Оти събудихте мечката уе? Ручайте жабетата сега!!!

140

Анонимен

преди 1 година

Във всяка критична ситуация най-висока цена плащат най-простите, който обикновено са и най-бедните. В Украйна зомбираните любители на Путин, които останаха в Крим и Донбас, в очакване на руските освободители ... първи паднаха жертва на същите тези освободители, когато от улицата ги арестуваха и хвърляха на фронта. Същото ще се случи и на българските любители на путин.

139

Анонимен

преди 1 година

И по-добре! Светът ще се поочисти от тумора си!

138

Анонимен

преди 1 година

Русия обича войни с много танкове, да има пехота, битки, героизми, страдания, жертви, разкази за войната, филтрационни лагери за мъчения и т.н. С атомните бомби няма как да изпита това удоволствие.

137

Nuclear blast

преди 1 година

В Лондон скоро ще имат индиец за премиер, могат да се гордеят с това. Като представител на по-развита цивилизация с далеч по-богата и древна култура в сравнение с англосаксонската, би могъл да помогне на западните държави да заемат по-прагматична и по-конструктивна позиция в отношенията си с Китай и Русия.