28

Никола Стефанов

преди 1 година

"БСП: Нека хората да отсъдят партиите по делата им" - не викай "Мецо", да не се обади. Ако хората решат да отсъдят партиите по делата им - всичките ще сте за бесилото.

27

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега, вие от БСП-то винаги сте праведни светци, а другите - все виновни! Опозицията не ви приела 6-месечната програма, президентът ви изхейтил! А нищо не казвате за това, че Нинова е подписвала износа на оръжие за украаинците и РПГ-тата, с които те стреляха по руските танкове и убиваха правнуците на нашите освободители от турско и хитлеристко робство! Вие от комунисти с един скок станахте евросоциалисти под ръководството на леля Корни. Търсете си електорат!

26

Бай Ганьо

преди 1 година

ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЦИРК ДИРИЖИРАН ОТ КРЕМЪЛ С ЦЕЛ ПРОВАЛ НА ПРАВИТЕЛСТВАТА, ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ОТ АЗИАТСКИ ТИП ПУТИН

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Каква социална партия ,те са от милионер нагоре .Справка гоцанов ,а тои е един от многото .

24

Анонимен

преди 1 година

Ако хората гледаха по делата БСП, ГЕРБ и ДПС отдавна трябваше да ги няма от българският парламент.

23

Анонимен

преди 1 година

Днес празнувам връщането на мандата от БСП, а утре прощалното на Кирето както едно време се празнуваше 09.09.Повече нема да гласувам за това БСП което е в момента - на лява капиталистическа партия, загебила отдавна връзките си с народните маси.

22

МОДЕЛЪТ РАДЕВ

преди 1 година

НОВИЯТ МОДЕЛ НАЛЯ МИЛИАРДИ В ШВЕЙЦАРСКИ БАНКИ А НАРОДА С ЦЕНИ ОТ ВИДЕНОВАТА ЗИМА

21

А ШВЕЙЦАРСКИ БАНКИ

преди 1 година

ПОКАЖЕТЕ ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА ОЛИГАРСИТЕ СИ В ШВЕЙЦАРСКИТЕ БАНКИ...

20

карачанаков

преди 1 година

И ние на това се надяваме и дано следващия път да гледате НС по телевизията.

19

Dinosaurus

преди 1 година

"Хората" отсъдиха БСП още преди "делата" им в 47 НС, като им гласуваха 8-9 % подкрепа и пето място от шест възможни. При това след като са били дълги години "конструктивна" опозиция. Сега ако очакват да надминат Герб по подкрепа, значи са се чалнали тотално или лъжат нагло. А може и да последват съдбата на Мая Манолова и да се изправят БГ, ама извън НС

18

до 25

преди 1 година

Явно не си говори сам. От 42 коментара са останали 28. Изпарил се е яко дим Христо Хахахахахахаа Прахосмукачката на сайта минава да чисти. Не си играе на шикалки.

17

Гражданин

преди 1 година

Ами те нормалните хора видяха делата ви. И казаха "Вън".

16

БСП са гадове

преди 1 година

Тези някога признали ли са си грешка? Давате ли си сметка за каква партия и за какви хора става дума, щом имат подобен стих "Аз знам, че партийо любима, ти права си, когато съгрешиш дори". ????? Болни червени мозъци.

15

БСП

преди 1 година

отдавна не е лява партия. в Сегашната ситуация лъсна какво и как защитавал Тя отдавна няма никаква идеологиял В момента идеологията й е само пари за приближените на ръководството! Цялата й политика нито е социална, нито далновидна. Учудващо е, че в партията няма визия за дългосрочно развитие на страната. Вкопчили са се в евроценности и това е. Не се вижда по далече от това!

14

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно хората трябва и ще отсъдят за партиите по делата им. Затова БСП ще е с рекордно нисък процент, помнете ми думата!

13

7373

преди 1 година

Това новата опорка ли е? Един съвет към БСП- България има нужда от модерна лява партия. Така е в цяла Европа. Апропо отлъчихте бившия си лидер Станишев, който е шеф на европейската левица. С този лидер няма са ви се получи. Смените лидера си и цялото си прогнило ръководство ламтящо за власт. Обърнете се към хората. Не правете безпринципни коалиции. Потърсете вината в себе си. Като начало прогонете сега на Бузлуджа лелята.

12

Че Го Бара

преди 1 година

В събота на Бузлужа кака К.ри пак ще раздава кюфтаци и обещания безплатно! Да вземем да сформираме една агитка и да и изядем кюфтаците на дебелогАзата компартийка и да не я допуснем да мърси заветния връх!

11

Точно така

преди 1 година

Корнелия беше обещала дървата за огрев да поевтинеят до 65лв кубика. Днешният ден са с цена 150 лв!!! По делата я познахме тая дърта вещuцa,гръм да я удари горе на Бузлуджа в събота,нея и изкукуригалите бабички дето и вярват! А като се сетя и коя е първата дружка,десния Христо Иванов,направо ми се повръща от лицемерие,фалш и лъжи!

10

Анонимен

преди 1 година

Ще лъжете повече от предишния път,ама колко ще ви повярват?

9

Анонимен

преди 1 година

Тия от БСП за да продължават да цоцат народна пара, са готови на какво ли не