163

Анонимен

преди 1 година

ДБ/Дайте ни България/са пребоядисани ''десни''комунисти. БСП колкото и да се преименуват са си БКП=ДС и никога няма да станат модерна лява пария. Защото те създадоха мутрите и олигарсите като им раздадоха парите на народа в куфарчета за да станат ''бизнесмени'' и са партия на олигарсите.Време им да се преименуват в това което са всъщност защото не са социалисти нито социална партия.

162

П.К.

преди 1 година

Този гал-фон, в съдружие със зловещата държавна сигурност, да се молят Богу ката ден и да направят молебен, дали изобщо ще опрат до "коалиция". С коалиция и без коалиция, прогнозите ги закачат около, максимум 3 процента. Така, че отсега да се редят на опашката пред трудовата борса. Дано пък, там да имат късмет???...

161

Анонимен

преди 1 година

Докога ще го оставят такъв неадекватен? Къде е Малеева и вътрешнопартийната й група да го разчистят и обновят партията?

160

браво

преди 1 година

Браво. Ето едно чудесно предложение. Сега ще се видят кои са за Боко Тиквата, *** и Доган , т.е. за корупция,за руски стандарти, за най-бедната държава в ЕС, за най-малко живеещи по години, за най-болно население и кой е за цивилизация, достойнство и уважение , просперитет и сигурност.

159

Анонимен

преди 1 година

Този и с дявола ще се коалира , само и само да е в парламента , толкова ли няма други качества ,че да работи нещо ако не е в парламента ,защото не съм видял някоя полза от него в правителството.

158

Манолов

преди 1 година

Май, червените тролчета тук са яко шубелендисани от Иванов-Бойкикев и това му РАЗУМНО за България предложение. Газ пикаят още предварително. Кеф!

157

Далеч от властта

преди 1 година

Този тъмночервен болшевик със *** инжекции е опасен! Този плазмодий/пиявица, както и гномът Атанасов са готови да се залепят за всяка партия! Такъв е политическият номад Ананиев с чиято партия ПП влязоха в Парламента.

156

ха ха

преди 1 година

Христо Иванов-Бойкикев/Пинокио/е готов да се залепи за всеки който ще хо набута в следващия парламент.Също като Нинова, Мая Манолова и обкръжението и.

155

123

преди 1 година

само гербери и копейки в тоз форум, бря

154

Анонимен

преди 1 година

Хр.Иванов ОФ-то! Псле ще го обесят!

153

ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ

преди 1 година

Знае се как ще се нагласят машините. така че няма значение как ще гласувате. Затова не искат да се приемат отрязъците за резултат.

152

Анонимен

преди 1 година

Казах ти да стягаш канторката. И ти омръзна на хората. Същият като Нинова си. Трябва ти коалиция ,за да се навреш пак вътре...

151

дедовия

преди 1 година

Христо Иванов се притеснява като Нинова, че това може да му е последното явяване като депутат.

150

Ицко

преди 1 година

Всички да се обединят та Аз да стана депутат!!!

149

байселУ

преди 1 година

Първата работа която направихте беше заплатите ви по 10 хл. И тогава стана ясно що за хора сте ! Всички сте ..... !!!

148

Анонимен

преди 1 година

Ицо срутихте държавата и кой нормален човек ще гласува за Вас дб е претопени от пъпъ еднодневката а ти Ицо при Мая

147

преди 1 година

Смятам че тези хофове са една страна от отчаяние ,от друга страна за власт.Дб виждат ,че ги няма отникъде в предстоящи избори. И се чудят къде да се присламчат.Лошото ,че искат и други малки партии да ПРЕЦАКАТ с техните планове.Малки партии би трябвало да се обединят с партия която не е била в управлението ! НЕ КОРУ,ПИРАНА такава. Бившите герб и ПП и техните патерици въобще нямат място сред СВОБОДНИте хора.

146

Реалист

преди 1 година

На последния протест на ПП имаше 20 човека заедно с родата им...ДБ само ще си смъкне процента с тях.Цялата им коалиция ще вземе макс 10% заедно с БСП даже...

145

Електорат

преди 1 година

Първо е адвокат...От там нататък лъжите и машинациите са безкрайни...

144

гневен мъж

преди 1 година

Проклятието на Б-а е шлаката от народа,от която произлезе ГЕРБ.След години ще се учи в училище,как опростяването и опростачването на народа, води до такива политически трагедии-герб.