30

някой

преди 1 година

До ЛъжеКрадеУбиваЯ някой да преведе .

29

СМЕХ...

преди 1 година

ТО ВЕЧЕ НЕМА НИЩО ТАМ У ДОНБАС...ха,ха,хаааа.....ИЗЧИСТЕН Е ОСНОВНО..."ТАБУЛА РАЗА"...!

28

Анонимен

преди 1 година

Войната е най-лошото. Трябва да намерят начин да я спрат!

27

do 28

преди 1 година

Украинците нямат милинна армия, нито огромно количество оръжия, също и самолети. Което имат са 10тина камиона с ракети, малка армия и ръчни противотанкови оръжия. Явно е достатъно да противопоставят на руската армия. Ако беше някоя нормално въоръжена държаав, руснаците досега отдавна да са натикани в миша дупка.

26

Анонимен

преди 1 година

Пълни чкджии се оказаха от рашистан. "Военните" им постижения се изчерпват до момента с унищожаване на инфраструктура с примитивна артилерия, терор, избиване на цивилни, изнасилвания включително и на деца, мародерства от домовете на хората. За сметка на това вчера честваха 40000 убити, а 1/3 от танкоете им ги няма, останаха реликвите т-62, т-5х. Самолети не ползват. Дива работа. 0pки.

25

Анонимен

преди 1 година

"Украйна обстрелва ключовия Антоновски мост".. как сте го написали, все едно стреляли сватбарската като рашистите. Изстреляни са 7 ракети, които са поразили моста на точно определени места да го направят неизползваем. Радиуса на попаденията е 17 метра, точко колкото да блокират моста. Забравили сте да напишете, че същото се е случило и със съседния ЖП мост, но с по-малко ракети. 8 камиона с ръкети обърнаха "магуачя" в "стратегическо" отстъпление.

24

однако

преди 1 година

"Областите Мелитопол и Запорожие? Аз ли нещо не знам правилно или това е административно една област" ______________________________________________ Прав си. Дпоснали са грешка, но и те не са далеч от истината. Запорожска област географски е разделена на две - северна част с главен град Запорожие и южна част, наречена Приазовие, с главен град Мелитополь. Интересно за нас е, че източно от Мелитополь - Приморск, Бердянск - е пълно със села с българско население.

23

Бай Дрън

преди 1 година

До вчера Зе се хвалеше, че бавно напредва и ще си върне териториите до 6 седмици.Между другото, преди 6 седмици пак си представяше до август да си върне териториите.Някой познава ли психиатъра на тоя човек?

22

мхм

преди 1 година

Смешните руснаци,завзели топлоцентралата -. голям праз. Смелите украинци ,надупчиха цял мост,е не можаха да го съборят и по него още се минава,ама само с леки коли,за камион не става. Явно е ,кой е с по-мощна армия,те руснаците само се отбраняват горките. А силните украинци,нападат ,само че ,тактиката им е друга,сега нападат от към Полша

21

Сириус

преди 1 година

Явно че е започнало вече пълното унищожаване на страната ни, с помощта на платени краварски шпиони /Банкяра и Кирчо/ по върховете на власта.Започна се с газа, ще продължи с електроенергията, водата и храната. На финала - продадохме и братятна си в Македония.Съсипахме и дългогодишните си братски отношения с Русия.И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено, ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР за да си основат . . .новата държава !Защото от старата им, няма да има и помен !?ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ !!!

20

Анонимен

преди 1 година

Погледнете картата. Русия изпраща сили в областите Мелитопол, Запорожие и Херсон. Това означава, че освен атаката на отбранителната линия Северск, Соледар, Бахмут, предстоят две големи руски атаки - едната на север-запад към линията Славинск, Краматорск, а другата на юг-запад по направление Николаев, Одеса.

19

Широко затворени очи

преди 1 година

Значи отново и отново, ние губим териториите, но все пак сме в настъпление ОМG. Украинското настъпление най доброто настъпление това е мантрата сега

18

Анонимен

преди 1 година

Е нали украинците щяха да правят велика контра атака с някви си тан модерни американски ракети и до 2 месеца щяха да са до Москва хахаха

17

Анонимен

преди 1 година

Това е "новина" от преди 3 дни. Руснаците го обявиха преди 4.

16

Анонимен

преди 1 година

В същност всичко , направено и построено в Украйна , като промишлени и енергийни мощности, се е случило по време на СССР и е собственост на СССР. Как да го преглътне Путин, нормално, иска да го върне в границите на Русия. Това си е държавна собственост - цялата енергетика, цялата промишленост - заводи, фабрики, машини - всичко, което определя напредъка на една страна. Всичко е на СССР.

15

Анонимен

преди 1 година

Хаха, вчера писахте, че е първата по големина. Добре, че има по-информирани от вас за да се поправите.

14

Анонимен

преди 1 година

Koкаиновото джудже за какъв ток се пъне, че ще изнася?

13

Анонимен

преди 1 година

в отбрана пък малко напредвали, пък Украйна губи по 30 войника дневно, пък четвърта вълна мобилизация.работата отива към капитулация...

12

По същество

преди 1 година

Областите Мелитопол и Запорожие? Аз ли нещо не знам правилно или това е административно една област.

11

Анонимен

преди 1 година

Е нали вчера урките ревяха,че са ги отблъснали ,колко моста взривили и колко села освободили,и как Хаймарша направо разрушил руската армия...а то какво се оказа,че май обратното е станало...