34

До байчо

преди 1 година

Слеслужебен кабинет и на есен избори.

33

байчо

преди 1 година

Сори за тъпия въпрос. Сега какво следва? Избори или ще връчат мандата за четвърти път на друга партия? Ако да, то на коя?

32

Чугунолеяр

преди 1 година

Другаре, проблемът е в матрялът. Не са виновни политиците, икономистите, ченгетата, шпионите, гласопудавателите,... Котилото е от ***. На Балканската Пени'сула ний сме най-черните уфси, но нещем да си го признаем. Давайте нови, още по-нови и най-нови избори,... И така до края на света.

31

Пич

преди 1 година

Боже, кой ли можеше да предположи, че коалицията за 3-ти път няма да събере 121 депутати? Освен всички с глава на раменете си, разбира се. Както каза един експерт: няма страшно! Ако на тези избори акълът не дойде в главите на избирателите, ще има нови избори през пролетта. И тогава със сигурност акълът на избирателите ще дойде :) Особено след дългите зимни нощи, които ще са ги навели на размисъл ;)

30

БСП КОШМАР

преди 1 година

Май ша гледаме парламента отвън

29

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ И БОРИСОВ В КОАЛИЦИЯ ТОВА ЩЕ Е НОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

28

Факт

преди 1 година

Настроението на хората е повече от ясно - не искат ГЕРБ-СДС да управляват. Проблемът е, че хората не намират достатъчно подходяща партия и затова масово не гласуват, а на гласуващите гласовете се разпръскват по антимутpенските партии и се налага да има коалиция между тях, а това се видя, че не е лесно.

27

Анонимен

преди 1 година

Хайде на хаирлия - на изборите ГЕРБ-СДС с 3%, с Стефан Янев с 30%.

26

Менкаме си ги!

преди 1 година

Ъхъ ! Бсп и Свиленски връщат мандата , а Фигуранта връща Деса на Свиленски. Така са се разбрали "баджанаците".

25

Веселин 7112136860

преди 1 година

Две неща. Първо,защо ще връшат мандата в четвъртък,а не в сряда ? И последно,Радев тоя път откъде ше изтаражи поредният ротшилдов евреин за служебен кабинет? От Сорбоната? Или директно от Израел на Ганц? Апропо не един и двама нацисти от Гестапо инСС са носили еврейската фамилия Ганц.

24

Анонимен

преди 1 година

То какво излезе, БСП се оказа единствената разумна партия в парламента. Преди време ДПС бяха разумната партия.

23

Хе,хе !

преди 1 година

Вижте само червеният Свиленски как срамежливо гледа любовника на жена си и се е изпънал така, че да не му пречат рогата, които му е поставил Фигуранта ! Какво пдение на мъжкото достойнство ! Само комунист може да се самоунижи толкова - и то за едната възможност да кажат, че "управлява" !!! Срамно ! Нищо мъжко! Комунист и мъж са противоположни понятия.

22

Анонимен

преди 1 година

А Деси като домакиня няма ли да сервира по кафене на баджанаците

21

карачанаков

преди 1 година

Я кого виждаме на снимката БАДЖАНАЦИТЕ.Обаче баджо Румен излезе голям тарикат,за втори път прекара баджо Георги като този път му натресе мандата.

20

карачанаков

преди 1 година

Абе БСП то не се ли събирате да се разберете кой какво ще говори или Вие страх да не Ви запишат.Баджанака:ще върнем мандата щото Възраждане са патерица на ГЕРБ,а ИТН на ДПС.А едно САШЕ заяви ФЕРБ са като радиацията и никой дори не иска да се докосне до тях ,те 12 г отровиха живота на хора,а Борисов сега обикаля като турист страната, но няма да му се получи.Ние имахме идеи,планове искахме тотално да променим живота на хората ,но ГЕРБ ни попречиха.ХА СЕГА ДЕ!!!

19

БКП

преди 1 година

Свиленски не уточни,*** на кого е патерица

18

Ох майко

преди 1 година

Най-странното е, че тая шибaнa коалиция все още намира подкрепа от гражданите! На всичкото отгоре, най-некадърно управляващи и лъжещи, и некомпетентни ПП чак ще са втора сила според проучванията? Как? Защо? Кой ще гласува за тях, по дяволите? Възможно ли е да има чак толкова мaлoyмни граждани?

17

Анонимен

преди 1 година

Чао Кyрнелия. Няма да ни липсваш :)

16

2022

преди 1 година

Логично.Няма оправяне след поразиите на ПП.Интересите на кукловодите в сянка са над всичко.Бойкот!

15

ОПГ

преди 1 година

Не пипайте само ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ! И на есен пак гласувайте за ГРЕБ, баце ще ни качи пак на джипйата и ще ни повози..