76

123

преди 1 година

Ако се върнат, това ще бъде пореднота доказателство за 80% ***.

75

Анонимен

преди 1 година

Стотици милиарди откраднаха ГЕРБ и преди тях СДС. Заради тях България е най-бедната държава в ЕС.

74

До до жалкар....

преди 1 година

Като са толкова чисти и невинни при положение ,че на всякъде се вади документация за кражби майсторски обмислени и много пъти на границата на закона даже и законни и така злобно се бранят по медиите ,че доказателства нвма защо не оставиха да заработи новото КОМПИ и да си свърши работата щом са чисти новото КОМПИ нямаше да е проблем то със Гешев те винаги ще са чисти .Бойко е хиляда процента сигурен, че няма да управлява ама разтурва държавата само Рашков да не го набара и е ясно !

73

До до жалкар....

преди 1 година

Партията на Бойко управляваше само за себе си и тази партия трябваше да остане без лидер заради неговите собствени издънки ,които нямат брой във интернета !Само във Б-я това го може !Като са толкова чисти защо изпадат във ужас и истерия от Бойко Рашков ! За да я има Б-я е крайно необходимо подобни октоподи да бъдат разформировани ,ама за сега все пак успяват да останат неразследвани и и сами да се наричат невинни ,но невинни ще са когато не само те го казват .а и Рашков !!!

72

ББ

преди 1 година

До Помня ДОБРЕ ПОРАБОТИ ИЗКАРА 5-6 МИЛИАРДА ЗА СМЕТКА НА ГЛУПАЦИТЕ КОИТО ГО ПОДЪРЖАТ

71

Анонимен

преди 1 година

Тая па долна личност, от "Стани Да Седна" взела да си прави сметки за мандат?!? Абе вие сте патерица или по-скоро *** на гърба на ГРОБ, където са ви ашладисали от "Козяк", защото иначе не минавате и 1% изборна бариера. Шайка национални предатели и вредители, които се събират в два автобуса, си правят сметка да ни управляват пак. Трябва да сме луди, за да го допуснем.

70

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 85 Стефан Янев ще бъде убиеца на БСП .Гласувай смело. Успех.

69

Помня

преди 1 година

До *** 77 Партията на Бойко управляваше напълно еднолично от Банкя , но имаше ефект.Работохолика Бойко строеше яко и държеше държавата на повърхността.Само с една джипка печелеше всички избори , докато не си избрахме президент чудо , дето успя да срути държавата.Какво да се прави ?Съдба !

68

Така е ..

преди 1 година

До БСП МУЛТАК 81 Прав си , но пак трябваше да го разберем по трудния начин и да платим с цената на нестабилността , престъпността и съсипана държава.

67

Анонимен

преди 1 година

Ще се върнат,ама друг път! Който Не е гласувал,пак няма да гласува за вас! Н времето СДС колкото се върнаха,та и сега така! Аз ще гласувам за Стефан Янев! Още една партия демократи срещу вас!-:))) ГЕРБ умре преди 2 г!!!-:)))

66

СДС...ГРОБОКОПАЧЪТ

преди 1 година

На БКП/ БСП......

65

БСП КОМУНДЕ

преди 1 година

Бойко пак ша ни мачка....станахме му клиенти

64

Изправи се.

преди 1 година

Голяма част ще гласуват за Мутри Вън за да изхвърлят такива мутрички като тебе.

63

БСП МУЛТАК

преди 1 година

Пак Бойко ша трябва да оправя държавата. Видя се че другите са некадърници....

62

БОЙКО ПОМАГАЙ

преди 1 година

Че тия управляващи яко са окакахме....

61

Анонимен

преди 1 година

Полодувахме, пощуряхме, пробвахме...видяхме резултата. Пак ще трябва Бойчето да ни спасява...

60

ПУТИН В ШОК

преди 1 година

Бойко пак ша ни тресне.....

59

Жалкар

преди 1 година

Сдс--казионна организация на герб , жалка работа ! Това да си председател на отдавна несъществуваща партия и да се изказвашш сдс това сдс онова, ние така или иначе ......празни приказки жалък край на синята идея под крилото на най - нямащата нищо общо със идеята на старото сдс партия герб управлявана напълно еднолично от покоите във Банкя !

58

До герп-дпс

преди 1 година

Че тя мафията не си е тръгвала или си мислиш, че Киро случайния щял да се бори със задкулисието? За Прокопиеф чувал ли си? За платените протести на Божков? За дедо Еконтий, Шалом и др. Не схвана ли че народа е мафията, всеки път когато протестираме за някакви дребни битови неща и проблеми, управляващите без значение с какъв цвят са пребоядисани, ни наричат мафия!

57

Ристюф,

преди 1 година

ти сериозно ли?!? Нито Гепи, нито Продажни П0длоги, нито БКП, ДъПъСъ, нито проДай България стават за други освен за кражби! А да гласуваш за Герпф си е чиста форма на мазохизъм, освен ако не си калинка на хранилка и крадеш заедно с Винету.