107

Анонимен

преди 1 година

СПОКОЙНО ОТВОРЕТЕ НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗАКОН ЗА БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВНОТО ОБЩЕСТВЕНО ОСИГУРЯВАНЕ ОТ 28/6/22 Г В СИЛА ОТ 1 ЮЛИ- В ЗАКЛЮЧИТЕЛНИТЕ РАЗПОРЕДБИ ПАРАГРАФ 7 АЛ 1 И АЛ 2- ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ ОТ 1 ОКТОМВРИ ЩЕ ИМА.

106

СС

преди 1 година

До 169 Питай ИТН и Възраждане, те бутнаха правителството точно когато трябваше да се приема актуализацията на бюджета.

105

Shark

преди 1 година

До 182. Супер, и да дойдат ГЕРБ и ИТН, така ли?

104

Анонимен

преди 1 година

Др Атанасова, не обвинявайте другите, а анализирайте вашите грешки. Твърдите, че сте честни и прозрачни, с чиста съвест, а вашето вице Нинова допусна и толерира прекъсване на договора с Газпром с всички последици от това безумие и безхаберие. По- скоро трябва да се срамувате от участието си в това вредно, антибългарско правителство.

103

Щерю

преди 1 година

Да, то за неуспехите на БСП винаги и все някой друг им е виновен, а че те самите са си некадърни - това те никога не могат да го прозрат! Слепци...

102

карачанаков

преди 1 година

"Действахме последователно, принципно, отговорно и с мисъл за страната и тежките месеци, които предстоят. С чиста съвест сме. Не успяхме, защото постигането на коалиционно правителство е компромис в много посоки" Да ги ожалиш милите,такова разочарование,как искаха да управляват ама лошите им попречиха.

101

Анонимен

преди 1 година

Интереса на нацията е ПП и БСП да се махнат от управлението.

100

Анонимен

преди 1 година

Госпожо Атанасова, итн са цвете в сравнение с вас, защото се държаха достойно. Вашата лидерка Нинова, такива игрички играеше в крак с кокорчо и кирчо, и началничката - любовница на Киро. Бяхте част от един кабинет който провеждаше антибългарска политика, и би трябвало да се срамувате от това.

99

lilichke

преди 1 година

ИТН спаси България от предатели като вас! Добре, че бяха ИТН до последно с принципите си иначе България изчезваше тотално.

98

до секретарката БСП

преди 1 година

Г-жо Атанасова, хайде да кажеш защо ти се киприш пред коментиращите вмвсто оная дърта *** от Крушовица, дето заради сина си в САЩ продаде цялата 131-годишна лява партия. А вие ит ИБ и НС сте послушните маши на Нинова и ще си заминете заедно с нея. Бяхте русофилска партия, станахте една от най-отявлените рософобски, а КН подписваше разрешения за оръжие и боеприпаси за убийство на руснаци.Простият Киро изгони 70 руски дипломати, вие замълчахте.Сега ще си намерите русофоби за електорат.

97

БСП МУЛТАК

преди 1 година

Слаба ракия сте другари.....пак ви прецакаха....

96

Оффф!

преди 1 година

От много приказки, най накрая сама си отговаря! ИТН са били готови въпреки всичко да участват в нов кабинет, докато не стана ясно отношението на великите разбирачи от ДБ и ПП към тях! А след отказа им се видя и отношението на БСП! Иначе вие щом сте съгласни да ви плюят и да сте необходимото зло в коалицията, стойте си там, клепайте и "работете за България (или за Кирето)!

95

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не сте с чиста съвест, защото бяхте част от един кабинет с антинационални действия, които продължиха и след сваляне на доверието към вас.

94

Инспектор Дюдю

преди 1 година

До Ограбват България!... Балъците които вярват на фалшиви сайтове никога не свършват. Да живее великия КЛИК! Благодарение на него някои хора си живеят царски.

93

БКП се боядиса

преди 1 година

в синьо и говори за морал и евроатлантически ценности... Какво ли още ще се случи в цирк"Народно Събрание"?

92

Нагли комунисти

преди 1 година

Ама това е висша форма на наглост! Те ,,комунистите" се прегърнаха с десните и ще ми говорят за морал??? Я ,,Кy P HE ЛA" да го дyя суполив! Марш в небитието ***,оди да ближеш рани на Буздлужа и да лъжеш склирирали бабички!!!

91

Бств

преди 1 година

Напълно цензурирана в комунистически стил телевизия

90

БСП МУЛТАК

преди 1 година

Една власт не можете да задържите...некадърници.

89

Анонимен

преди 1 година

САМО ДА ПИТАМ- ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕТО НА ПЕНСИИТЕ ОТ ОКТОМВРИ НЕ Е ЛИ В АКТУАЛИЗИРАНИЯТ БЮДЖЕТ НА ДЪРЖАВАТА.

88

Анонимен

преди 1 година

Не подкрепиха краденето на пари от управляващата клика