68

анонимен

преди 1 година

И КАКВО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НОВИТЕ СТАРИ КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ЩЕ СТОПИРАТ ИНФЛАЦИЯТА ЩЕ НАМАЛЯТ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА, ЕЛ. ЕНЕРГИЯТА, ГАЗТА И ВСИЧКО ЩЕ ПОТЕЧЕ ПО МЕД И МАСЛО. ИДВА ЗИМА ЩЕ СТАНЕ СТРАШНИЧКО АМА САМО ЗА НАРОДА Е ТЕ ВАШИТЕ ИЗБРАНИЦИ ПАК ЩЕ БЛАГОДЕНСТВАТ. КАЗВАМ ВАШИТЕ ЗАЩОТО ОТ ГОДИНИ НЕ ГЛАСУВАМ И НЕ СЪМ СГРЕШИЛА. ИНТУИЦИЯТА МИ Е ДОСТА СИЛНА А И РЕЗУЛТАТИТЕ ГО ДОКАЗВАТ. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА СТРАНАТА.

67

Избори

преди 1 година

Дано да са наистина на 2 октомври и повече хора да могат да гласуват.

66

Канадско лайно

преди 1 година

пак гласувайте за про-западните боклллуци

65

Анонимен

преди 1 година

Според последните новини , Радев казал, че начело на служебния кабинет който подготвял, щяло да стои жена ...хмм, дали няма да е Нинова?! Това ще е много показателно!

64

радевщина в действие

преди 1 година

Станах привърженик на Борисов откакто падна от власт! Не съм си помислял дори, че може да дойдат на власт такива мошеници и наглеци все протежета и натрапени от мазната фуражка !!!

63

Анонимен

преди 1 година

Гълъб Донев е известен само с това, че толкова добре се скатава, че никой не го знае."Блесна" чак в служебни правителства и то с незнанието си, и то в собствената си (уж) компетенция. Ако стане премиер, че е голяма излагация.Едно е да можеш да говориш с други хора, а съвсем различно е да нямаш мнение и да се слагаш на всички...

62

Anonimens7

преди 1 година

Като в жунгла сме. Гълъб, Сокол... следващия кой ще е? Лешояд?

61

анонимен

преди 1 година

Не проумявам как може да кръстиш детето си Гълъб или Чайка, или Елен. Все едно да избереш за име Щъркел, Гарга или Лос.

60

Богданов

преди 1 година

ДАНО ,ПРОГНОЗИТЕ СЕ СЪБЪДНАТ И ГЪЛАБ ДОНЕВ ОГЛАВИ КАБИНЕТЪТ,!!! ТОВА Е ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ,БЕЗПРЕДЕЛНО ОТДАДЕН В СЛУЖЕНЕ И РЕШАВАНЕ ПРОБЛЕМИТЕ НА ТРУДОВИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ, ПОЖЕЛАВАМ МУ ДОБРО ЗДРАВЕ ДА ИЗДЪРЖИ ТАЗИ СИТУАЦИЯ У НАС,

59

Анонимен

преди 1 година

Стига с руските марионетки, ограбващи България задкулисно! А този Гълъб откъде долетя?:) Стига с безлични премиери, които да са угодни на мафията.

58

Анонимен

преди 1 година

Всички от това НС не трябва да са в следващото. Вън от властта!

57

Гугутка

преди 1 година

Стига с американските марионетки - окончателно съсипахте изградената между 1944 г. и 1989 г. българска държава

56

НИЩО НОВО!

преди 1 година

Напразни са усилията на пето-колонниците да съставят куклено правителство, защото след близкия крах на Примитивна рус в Украйна, те ще трябва да се укриват от ударите на закона...

55

Анонимен

преди 1 година

До 73 70 положителни неща направи

54

Анонимен

преди 1 година

Кво възраждане бе? На разведеният копейкин с крадената субсидия ли?

53

До 57

преди 1 година

В сериозна грешка си ,човече! Божков спонсорира протестите през 2020 г. и съ си избра изключително некомпетентни хора и делата му продължават, за разлика на тези от тежката червена олигархия - Бобокови и т.н.

52

Диана

преди 1 година

До Анонимен 81. Хайде сега, БСПто отново прехвърля своите грехове на чужд гръб! Да знаете случай някога БСП да е казала, че е сбъркала?!..

51

Анонимен

преди 1 година

Само Възраждане ще Възроди държавата и народа.

50

Анонимен

преди 1 година

Абе , те са некадърни , "невнятни" , и не мислят за народа.пълен провал , пиратска партия, този който се надява на тях е пълен гл--ак или комунист , не знам каква е разликата.

49

Анонимен

преди 1 година

За трагичните резултати от управлението на ПП главна вина носи мафиотската организация на държавата повече от 10 години. Няма да е лесно, държавата ще излезе много трудно от безвремието на мутрите от ГЕРБ. Поне още 2-3 години ситуацията ще бъде подобна.