189

Пенсионера

преди 1 година

До С Огън и МечНека не забравяме че и Запада се учи от Русия на демагогия и то много бързо.Времето ще покаже кой е загубил Агресор почти винаги печели ,но само в началото.Но после съдбата на Хитлер История.

188

До Анонимен 212

преди 1 година

Какви братя сте ни вие бе. Вие сте едни смукачи на ресурси. Приятели сте докато имате полза, после- секира.

187

Totenkopf

преди 1 година

Нескопосана пропаганда, не знам дали е вината в западните медии или във вашия превод, но публикувате тотални лъжи, и спекулативни хипотези. Слуги, продажници на кремъл

186

НАТО

преди 1 година

КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАТО ДА СЕ НАМЕСИ

185

Анонимен

преди 1 година

Защото цензурата е така в либералната демокрация.

184

cazzo duro

преди 1 година

Забелязал съм, че ако напишеш ***. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

183

Анонимен

преди 1 година

Лъжеш нито е била независима държава нито е била суверенна. Опорка...

182

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Запада нали не искате руско присъствие. Ето тя се отегля пак недо волни. Нали не искате руски газ. Спират го но пак недоволни. Не може да им се угоди на западните партньори понеже те искат смъртта на Русия и затова дават оръжия на Украйна.

181

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

180

Ех тая Украйна

преди 1 година

Ама как така радио-активна чернобилска Украйна щяла да храни цялото човечество ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Светът ще продължи да съществува и Земята ще продължи да се върти дори и да изчезне Украйна като държава.

179

Атанас Велмазов

преди 1 година

СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ !

178

Чугунолеяр

преди 1 година

До БГ е свободна --- А ти задаваш ли си въпроса, че подобна каламбура е невъзможна, но за сметка на това, ти и другите червени потници, можете да напуснете територията на България по причини саботаж срещу европейската солидарност и НАТО. Сам разбираш, че ако не си жена, ще си от страната на булката. ;)

177

БГ е свободна

преди 1 година

Време е да се пусне референдум в БГ, дали да напуснем ЕС. Стига с този контрол от *** и двоен стандарт към БГ. ЕС са виновни за инфлацията и ,че губим от труда си. Не съм роб на никому. БГ трябва да е неотрална и да си гледа собствените интереси и гражданите и да са добре. Пак може да хбърчим свободно из цял свяр без да лижем на някой зад ника.

176

Лъжеш приятелю

преди 1 година

До С Огън и Меч.....И точно с Огън и Меч Русия нападна една независима и суверенна страна НЕПРЕДИЗВИКАНО.Нападна я,само защото не искаше да играе по свирката на Путин,а искаше да се развива така,както тя си знае и може.Това е ИСТИНАТА,а твоето е само платено драскане в услуга на една завоевателна политика в 21 век!

175

Последни издихания

преди 1 година

на "Рашките".И какво като се изтеглят от международното Космическо Сътрудничество?Пазарната ниша не търпи празнини и много бързо ще се запълни.Има играчи,способни на това.И кой в крайна сметка 'ще изгуби?Нека,тези които могат да мислят си отговорят,а тези дето не могат да продължават с опорките....Никой никого не чака в този динамичен свят.На мястото на един,моментално се настанява друг...такава е логиката на нещата в природата и в света.Кой разбрал - разбрал!

174

Анонимен

преди 1 година

Интересно - не искаме газ от Русия, спряха го щото не плащаме- ревнаха, че са терористи. Не искаме руско присъсътвие в нито една област - казаха, че се оттеглят от МКС - пак са терористи, щатите нареждат на тъ.пите лице.мери от ЕС да налагат санкции срещу Русия - Путин пак виновен! И сега ако някой се сети, че слънцето огрява първо Русия и едва след няколко часа идва в Германия - ко праим питам? Завъртаме Земята обратно, нека на Путин му е студено!

173

Анонимен

преди 1 година

До 247 ОбективенТо да е само къпането добре ами и ЕС ще ни направи режим на храната с купони по един път на ден да ядеме, да правиме секс два пъти в седмицата , интернет два пъти в седмицата за икономия , телевизия два пъти и т.н.

172

С Огън и Меч

преди 1 година

СПРЕТЕ С ФАЛШИВАТА ПРОПАГАНДА И ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ!Русия като цяло и Путин в частност не са направили нито едно враждебно действие срещу държава от ЕС!Цялата руска политика и преди и сега е само защитна, вкл войната в Украйна е изцяло превантивна, срещу очевидната агресия, за която подготвяха заблудените укри.А срещу ЕС и пр се действа само реципрочно, само в отговор на безпочвените провокации и то твърде меко на фона на безсмислената и истерична русофобия ...

171

Бил Гейтс

преди 1 година

Не се вълнувайте. Също както Радев и аз съм сформирал програмен кабинет за Москва. Нещата са в действие, но в Кремлин има много дърти апаратчици за изчистване, а да чистиш руски военни апаратчици не е лесно. То чекисти, кагебейци, енкаведейци абе страшно е там в империята на злото.

170

До 237-бот

преди 1 година

Не отговарям на ботове принципно, ама чеченците и бурятите не са православни,така че информацията ти е изцяло погрешна.