241

Исус

преди 1 година

НЕ! Уважаема. Ти просто никога няма да разбереш, че си продукт на наи-стария модел. Платена но почетена!!!

240

Анонимен

преди 1 година

По стар модел от БСП има ли? Това им е любима опорка на тия въшкари.

239

ха-ха-ха

преди 1 година

Правителство няма тя предлага програма и закони! С една дума сложих каруцата пред коня! Некадърните правитества прехвърлят проблемите които трябва да решават на НС!

238

Мен

преди 1 година

Не ви ща новия модел. Всички видяхме резултата.

237

Анонимен

преди 1 година

Много добре си бяха канализирани процесите при ГЕРБ, но трябваше да ги свалят от власт заради измислени кюлчета и къщи в Барселона. Не му беше времето. Още тогава се знаеше, че ще настъпи хаос, но това не го усещаха Нинова, Радев, отровното трио и всички, които хвърляха вмирисана риба и яйца 2020г. Сега някой друг им е виновен. И Планът за възстановяване провалихте. Некадърници!

236

257

преди 1 година

Не е фалшификация, 257. Миналата година снимките са били изследвани от независима лаборатория в Лондон, която в потвърдила автентичността им, това го казаха по бнт. само че случаят бързо беше потулен и сега гл.прокурор окончателно иска да принизи появата на снимките до някаква абстрактна илюзия, тинтири минтири и т.н. Никой няма да допусне Б.Борисов и др. високопоставени политици да бъдат разсследвани, докато настоящият гл.прокурор е с по-висока власт от президента

235

Щерю

преди 1 година

- А за "моделът БСП" - крадене е лъжене на българите, кога ще кажете нещо, г-жо Нинова? За това, че БКП/БСП е истинското проклятие на България...

234

Анонимен

преди 1 година

Значи баба Корни, К(иро)- А(сен) и Ристо, Атанасов се наакаха, а президентът да им обира последствията! БСП и ИТН на Слави - дотук! И тримата американци - авантюристи да се измитат! ДЕдо Боце - при каракачанките и да си гледа внуците! Тази партия ГЕРБ Цв.Цветанов я създаде, а Пожарникарят се кротна отгоре й наготово. ГЕРБ реално е партия създание на Меркел-Вебер в противовес на Тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС.

233

Хахо

преди 1 година

Оставка на Нинова и вън от БСП

232

do anonimen 246

преди 1 година

До Анонимен 246 - много видео с чекмеджета си гледал и го смяташ за истина, а то - най-проста фалшификация.

231

Анонимен

преди 1 година

Това,което тази безогледно жалка лъжкиня е търсила през целия си съзнателен живот са "мостове" към демагогия,лъжа,лицемерие,далавера,келепир,милиони комисионни,грабителска приватизация и власт! Тя е патологична властолюбка и е изключително опасна за БЪЛГАРИЯ,защото заради властта предаде РОДИНАТА ни! Вярното и хобче Вигенин беше на спявка при Мустафата,а лъжкинята се направи,че не знае! Не знаела и, че оръжието,което продава отивало в укрия, за спрения газ,за ветото,за дипломатическия скандал!!

230

Анонимен

преди 1 година

тази за нов модел ли се мисли?

229

Алекс

преди 1 година

Сега е моментът др.Нинова най-накрая наистина да си подаде оставката като лидер на БСП.

228

Анонимен

преди 1 година

мостове,парапети...време е за павета по наглите ви кратуни

227

Анонимен

преди 1 година

НИНОВА АЗ СИ ИСКАМ СТАРИЯТ МОДЕЛ СТАБИЛНОСТ РАЗВИТИЕ ПОЛИТИКИ ХЕМУС СЕ СТРОЕШЕ ЕВРОПА ДАВАШЕ ПАРИ ИМАШЕ ЧОВЕШКИ ЦЕНИ СТОКИ ГОРИВА УСЛУГИ ОТКАКТО ЕДНИ САМООБЯВИЛИ СЕ ЗА ПРОМЯНА СЕ САМОНАЗНАЧИХА И БСП И СТАНА ПЪРВА ДРУЖКА ДБ ЧАЛГАРИТЕ ТУК НАСТАНА ПЪЛНА РАЗРУХА ЕДНИ ХОРА ПОСТОЯННО ПЛАШЕХА ЗАКАНВАХА СЕ НА ДРУГИ ХОРА ОСВОБОЖДАВАХА ГИ ОТ РАБОТА САБОТИРАХА СЕ ЦЕЛИ БРАНШОВЕ НАЗНАЧИХА СЕ КОМИСИОНЕРИ ИНФЛАЦИЯ

226

Враца баце

преди 1 година

Кака Корни, като върне утре мандата, да иде и да гръмне пластичният си хирург!! То нещата от ден на ден по-зле стават, още малко и ще се разтече!!

225

Ангелина

преди 1 година

Нинова ,достатъчно умна си ,за да знаеш ,че те не са излизали от властта!Истинската битка с тяхната неограничена власт ,дори и когато не са в управлението е с техните "пипала" навсякъде и тя трябва да се осъществи с всички възможни законни радикални мерки ,които трябва да започнат още със Служебното Правителство и да продължат бързо и последователно при следващият редовен състав на правителството- друг път няма!

224

Анонимен

преди 1 година

Нинова, гоу хоум

223

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО ПРЕМАХНА ПОСРЕДНИЦИТЕ НА ГАЗОВИТЕ ДОСТАВКИ!ДА НЕ СИ МИСИТЕ ЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ИМА ***!ИМА ХОРА КОИТО ПОМНИМ И ДРУГИ КОИТО САМО ПИШАТ, ПО НЕ ЧЕТАТ!

222

Анонимен

преди 1 година

Трудна е задачата да премахнем порочния модел Бойко Борисов от управлението на България. С тези откраднати милиарди ГЕРБ нищо чудно да платят връщането си на власт и пак да крадат, крадат, крадат,.... Ето, ИТН уж щеше да го изчегърта, а ГЕРБ ги купиха и ИТН свалиха правителството.