48

Ебассси

преди 1 година

До преди няколко месеца Украйна беше призната от финансовите институции на цял свят за НАЙ КОРУМПИРАНА СТРАНА В ЕВРОПА и в челната десетка на световната класация. Сега заем ще и дават.... Смеят ли ?

47

Анонимен

преди 1 година

с какво ще гарантират заема? Със спинозните си девойки?

46

План за действие

преди 1 година

Украйна може да продаде част от земята на САЩ ,а с парите ще възстанови другата част. Направо да продадат източна Укайна преди да са я загубили от Русия. А когато стане собственост на САЩ. Руснаците няма да пипат, както е с Аляска. Защото ще пари вече.

45

Фронтовик

преди 1 година

Да вчера братушките съобщиха, че окрайна е пред фалит. Нямат пари за пенсии, заплати за нищо. Тия се върнаха в каменната епоха, добре че Русия ще им помогне и ще ги възстанови

44

Анонимен

преди 1 година

15-20 милиарда за до края на годината да ги ползват. От Януари 2023, нови заеми...Тези ще изтърбушат световната финансова система. Обратно в Руската федерация и спокойствие. На светът му писна от техните " проблеми" . Очевидно не могат да се самоуправляват и съвсем логично няма да имат отделна държавност. Голям праз. Те са държава от вчера. Да се обединяват със своите братя, че да свършва тоя банален цирк

43

Сталинка

преди 1 година

А когато Украйна изчезне, кой ще връща заема на международния валутен балон?

42

натовски наивник пв

преди 1 година

хартийки има много н аМВФ половината ще изчезнат безследно и безцелно ако въобще някой се върже за такава сума

41

Българин

преди 1 година

Парите са си пари. А за да ги даде някой, той трябва да има някаква сигурност, че ще спечели от това. А както се вижда Украйна загуби достъп до източна Украйна, където беше над 60% от реалното производство. Инфраструктурата и е разрушена. Най-голямото и предприятие обяви вчера фалит (Нафтогаз) и много други ще последват. Та ако аз давам пари, как ще имам дори 1% сигурност, че ще си ги получа с лихвите за печалба?

40

Анонимен

преди 1 година

На Украйна ще бъдат дадени толкова пари и оръжие, колкото е необходимо! От мен едно голямо ДА!

39

Видял

преди 1 година

Киев няма намерение да върне и един долар. Тия какви просяци са!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Няма да ви дадат и долар. Само патрони!

37

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Киевската хунта знае че времето им изтича и за това се стремят да гепсат това до което се докопат. Украйна няма да съществува и няма кой да върне парите взети на заем .

36

Хемус

преди 1 година

Заемът ще го обезпечат с 20 милиона украинки

35

Анонимен

преди 1 година

със срок от две до три години - а първо да оцелее пък после да се възстановява

34

Аибоу

преди 1 година

Е от САЩ 10 и от Англия 10 да вземе. Пък като иска,да не ги връща.

33

По същество

преди 1 година

Свърши ваша. Вейте белия флаг

32

АнонимеН

преди 1 година

ТЕРОРИСТИЧНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО НАПАДНА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ НАТО СЪС НАПАДЕНИЕТО СИ НА УКРАЙНА, ЗАЩОТО ФАЩ Е ГАРАНТ ПО ДОГОВОРА МЕЖДУ УКРАЙНА И КОМУНИСТИТЕ, ЧЕ ЩЕ ГИ ЗАЩИТАВА ПРИ НАПАДЕНИЕ И КРАЖБА НА ЗЕМЯ ОТ СТРАНА НА КОМУНИСТИТЕ! ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ НАТО МОГАТ ДА КОНФИСКУВАТ ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ НА КОМУНДЕЛИСТАН И ТО НАПЪЛНО ЗАКОННО, ЗАРАДИ НАПАДЕНИЕТО НАД ТЯХ!

31

ХХХ

преди 1 година

САЩ така казаха !

30

АнонимеН

преди 1 година

До Teo/ ВЯРНО Е!!! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ МОЖЕ САМО ДА СЪДИ НА ***--ЙКА ТИ ПУ--ТКАТА , ЧЕ ТЕ Е ИЗСРААЛА ТАКОВА ГОВЕЕДО!!! КОМУНИСТИЧЕСКАТА АВТОМАТИЧНО Е ИЗГУБИЛА ВСИЧКИ ДЕЛА, ЗАЩОТО ТЯ ИМА ПОДПИСАН ДОГОВОР, ЧЕ ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЯМА ДА КРАДЕ И АНЕКСИРА ЗЕМЯ ОТ УКРАЙНА! ТЪЙ, ЧЕ ВСИЧКО КОНФИСКУВАНО ОТ ТЕРОРИСТИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОСТАВА НАПЪЛНО ЗА УКРАЙНА! У-МРИ ИЗЧА-ДИЕ ПЪКЛЕНО И ДАНО ДА Е СКОРО ПРОКЛЕТ ДА СИ НАВЕКИ :D

29

Анонимен

преди 1 година

Това е все едно някой клошарр да отиде в банката да иска заем от 20 милиона за да си възтанови имението и да му дадат.