25

През Октомври

преди 1 година

Караконджул си ти един.. на Лютфито МеСтоян и на Бостана няма да свърши работата на плашилото. Ония лети в дуги води, като белоглав Арьол е сравнение с тебе гардже нескопосано. Ей чак кеф ми правише с алегорията си и сс българското си име Владимир Зидаров..

24

Дочев

преди 1 година

Де си представим хипотетично,че живеем в онова злокобно време,когато вместо "Калачников",на кръста е бил острия ятаган,който е бил страшилище за българите живеещи в Родината си.Наведи малко празната си глава ако си чел историята,нашата история, която "говори" много за дерибеите и мъчениците по това време.

23

Читател

преди 1 година

Този е толкова елементарен,че чак го боли.

22

Билет

преди 1 година

Безплатен билет еднопосочен за майката ти турция.тук нямаш работа,камо ли да ни управляваш.

21

Анонимен

преди 1 година

НЕДОПУСТИМАТА ПО КОНСТИТУЦИЯ ПРОТУРСКА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ДПС НЯМА ПРАВО ДА ПРИСЪСТВА В БЪЛГАРСКИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ!!! КАРАДАЙЪ АГА ОДИ СИ У ФАТЕРЛАНДА!!!

20

Анонимен

преди 1 година

*** си у Търки и там се прави на политик! Тук е България и тя е за българите!

19

Анонимен

преди 1 година

Този добре говорещият български е прав , разбира се и спрелият часовник е верен 2 пъти на ден

18

КРИЗЗА!

преди 1 година

Няма да забравя, когато Асен Василев им каза всичко в очите от парламентарната трибуна, този как се развика, все едно е на къра и започна да блъска по депутатската банка и перчема му как се клатеше. Много жалко изпълнение.

17

Не моЗе да бАде!

преди 1 година

Ама не мое ревнеш?

16

Стойчо Борисов

преди 1 година

,Много чубан бе,,. :)))))))))))))))))))

15

Анонимен

преди 1 година

Ако ставаше въпрос за майката ти родина , друга песен щеше да пееш.Научи се да говориш български без натъртвания и тогава се пиши за по - голям българин от българите!

14

Анонимен

преди 1 година

Това ще трябва много голяма лустрация, за да тръгнат нещата КЗК(назначена от Буци), АПИ(назначена от Гроздан, той назначен от Учиндолския, той пък назначен от агент Сава), гешефт назначен от ГЕРБ/ДПС, ВСС контролирано от ДПС.После КЗК защитава интересите на пътищарите, а не на държавата, а АПИ ѝ съдейства.Гнилоч навсякъде.

13

22

преди 1 година

Тези кага ще ги забранят като п-я?!!!!!!!!!

12

Стойчо Борисов

преди 1 година

Карадере с жалки опити отново да размишлява на непонятни за него самия теми ..... Ефенди това не е къща за гости и роднински далавери .......темата е далеч над възможностите ти за анализ и най-малкото качествена оценка . Изчакай следващия вот и се моли на който се молиш Алах ли .....Малах ли .....Българо-турския Джизъса ли ..... (Не ме засяга )да се надупите на ваши хора наредени на хранилката за следващите далавери .......Просто изчезни от ХАРИЗОНТА и си гледай евтина душа .

11

Анонимен

преди 1 година

ГРОБ-ДПС'арския Булгаргаз ще иска какво ли не сега, за да се изкарат ПП възможно най лоши.

10

Анонимен

преди 1 година

"Булгаргаз" е поискал 55% увеличение на Газа от КЕВР. По-късно тази информация бе потвърдена от официалното писмо, което държавната фирма е изпратила на регулатора. То е от 21 юли 2022 г., но досега не бе огласено под натиск от управляващите, твърдят нашите източници. По този начин, според тях, "Промяната" се опитва да прехвърли отговорността за шоковото поскъпване на служебния кабинет.

9

Анонимен

преди 1 година

О ти ща станеш дйепесе.

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

КАРАДАЙЪ МОЖЕ ЦЯЛ ДЕН ДА ГО СЛУШАШ КАКВО ГОВОРИ И НИЩО ДА НЕ РАЗБЕРЕШ КАКВО КАЗВА

7

Анонимен

преди 1 година

Карадайъ също така каза че Пеевски е невинен. Така че какво Карадайъ казва няма абсолютно никакво значение.

6

Анонимен

преди 1 година

Никога досега не съм гласувал за ДПС и сигурно няма да гласувам, но ако сме честни, ДПС се оказаха доста отговорни и компетентни политици, подкрепящи евроатлантическите ценности.