Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Опитът теми за партийни форуми да бъдат включени в дневния ред на Народното събрание, наистина ме изненада. Така председателят на ДПС Мустафа Карадайъ коментира пред журналисти в парламента намерението на „БСП за България“ да внесе проекторешение за законодателна програма за следващите шест месеца. По искане на опозицията предложението на левицата бе отхвърлено от дневния ред, след като се предвиждаше това да бъде първа точка за четвъртък.

Още по темата

През 1991 г. комунистическата конституция беше отменена, член първи вече го няма, каза Карадайъ. Водещата роля на комунистическата партия вече я няма, добави още той, цитиран от БТА.

Карадайъ каза, че в някаква степен все пак е било разбираемо искането проекторешението да влезе за разглеждане в парламента. "Защото се нагледахме на опитите за реставрация на комунизма от десните болшевики и столетниците комунисти", добави той.
 

Коментари Напиши коментар

26

През Октомври

преди 4 месеца

Караконджул си ти един.. на Лютфито МеСтоян и на Бостана няма да свърши работата на плашилото. Ония лети в дуги води, като белоглав Арьол е сравнение с тебе гардже нескопосано. Ей чак кеф ми правише с алегорията си и сс българското си име Владимир Зидаров..

25

Дочев

преди 4 месеца

Де си представим хипотетично,че живеем в онова злокобно време,когато вместо "Калачников",на кръста е бил острия ятаган,който е бил страшилище за българите живеещи в Родината си.Наведи малко празната си глава ако си чел историята,нашата история, която "говори" много за дерибеите и мъчениците по това време.

24

Читател

преди 4 месеца

Този е толкова елементарен,че чак го боли.