109

Х

преди 1 година

Според руската пропаганда и на запад били такива, така че няма проблеми

108

тя

преди 1 година

Гледах филм показващ как се набират войници в американската армия ?!Бих казала "смях в залата " !Чернокожи , латиноамериканци , необразовави , без професия , с една дума всясасва *** , затова да не коментират за други !

107

КРАКЕН

преди 1 година

КРАКЕН от Украина.

106

Анонимен

преди 1 година

Нормалните руснаци не искат да ходят на война за Путин , затова той праща там само гарбидж ... Но това няма да му помогне да избегне военният трибунал в Хага Украинците всеки ден получават най-модерни натовски оръжия и се очаква през август да започнат голямо контранастъпление

105

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

ПО-ДОБРЕ В ТУРЦИЯ ...ОТКОЛКОТО ВЪВ ФАШИСТКАТА И БЕДНА РУСИЯ ...ХА,ХА,ХААААА....БЪЛГАРИНА ОТДАВНА НЕ СЕ ВЪЛНУВА ОТ ФЕЙКОВЕТЕ НА РУСИЯ!РУСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО ИДВА У НАС НА 9.09.44г!...ПОЗНАВАМЕ ЧУДЕСНО БЕДНИТЕ ВИ И ОСМЪРДЕЛИ РУСКИ ***....НЕ ВИ ИСКАМЕ ТУКА!!!!

104

СМЕХ...

преди 1 година

НИЩО НОВО---СТАЛИН ИЗПРАЩАШЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В АТАКУВАЩИТЕ БАТАЛЬОНИ... И ТЕ ВЪРШЕХА ГАДОСТИ В ЕВРОПА И ГЕРМАНИЯ....

103

дядо йоцо гледа

преди 1 година

На бойното поле, където няма цивилни, руската армия не може да напредне повече от сто клм за пет месеца, а където има цивилни, предимно рускоговорящи, руската армия ги цели с ракети.

102

Марш на скока

преди 1 година

Явно рашистите са решили да направят "марш на скока", но този път скокът ще е директно в бездната. За 5 месеца по-малко от 100 км напредък. Дори иракската или иранската армия щяха да напредват най-малко десет пъти по-бързо. На КаГеБиста нещо му се е стричила дъвката...

101

Анонимен

преди 1 година

До дядо йоцо гледа руската армия пази мир.жители а те са руснаци ще видим в западна украйна как рус армия стъпва с ходом марш

100

Чугунолеяр

преди 1 година

До Манхетънец - Имам сериозни съмнения, че си роднина на "географа" Васко Нубиеца, ако не и самият Той. Да, Манхатън е ОСТРОВ и целия град - с изключение на Дъ Бронкс, който е полуостров - е построен на ОСТРОВИ. Аман от интернетни двойкаджии.

99

Анонимен

преди 1 година

за лъжлива информация Йоана Цонева на народен съд

98

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Руската армия се провали пред ''дома си'', вече пет месеца не може да влезе на повече от сто километра от границата си.

97

петата колона

преди 1 година

Какво ми цитирате измислени истории от петата краварска колона?

96

кратка справка

преди 1 година

Преведено от английски:iStories или Важни истории е независим руски уебсайт, специализиран в разследващата журналистика. Уебсайтът е основан през 2020 г. от руските журналисти Роман Анин и Олеся Шмагун. iStories публикува редица нашумели разследвания. Офисът на сайта се намира в Латвия. (*Латвия текущо е със най-набуялата русофобия)

95

Чугун

преди 1 година

До Те са спецялни --- Грешка, колега! Биели са се като лъвове, защото пиян човек въобще не мисли, а съветски славянин - хич. Сталин им е ръгал двойни и тройни дози алкохол на гладно и ония са отивали на смърт под упойка. Дори немските картечари са се чудили защо толкова народ се хвърля към амбразурата с голи гърди. Да се надявам, че си схванал. Документите за "разклатката" на алкохола е запазена и до днес. Горбачов я обнародва. Та и с пандиз-киризчиите работата е същата.

94

Чугунолеяр

преди 1 година

До Одесса-русский город -- Остров Манхатън ми стига - вода отвсякъде, град връз острови и направления където ти видят очите. Виж, Ватная-Блатная е със сериозни проблими и на изчезване. Само гледай втора серия на 'Конец СеСеСеРе' имени "Конец Рассия". Този път - окончателно и завинаги.

93

иво

преди 1 година

ТА КОЙ ДРУГ /психо.п.а.т/ БИ ОТИШЪЛ НА СМЪРТ ОСВЕН ТЕА ? НЯМА К"ВО ДА ГУБЯТ !

92

Одесса-русский город

преди 1 година

До Чугунолеяр - твоите френдове не то дават виза за Даун Таун, така че ще се задоволиш с директната линия Варна- Одеса.

91

Анонимен

преди 1 година

Лошо, но така е като не си нормален гражданин... ПП. Колко изплаща Чуждестранният легион на Франция на близките на убитите?

90

Чугунолеяр

преди 1 година

До Брифинг РФ - За по-напряко, линията Варна - Адеса ще минава през присанището в Даун Таун, Манхатън, Ню Йорк, USA.