11

ф

преди 1 година

Отивали при избирателите. Ама моля. В селските клубове останаха по някой пенсионер да ви вярва. Щели да обясняват.

10

?!?

преди 1 година

Да реализира собствената си далавера за това с кеф легана пред ДъБъ. Пълна гадост.

9

пенсионер

преди 1 година

чейнчев , вие пипнете ли власт веднага се вкопчвате в нея , другото е лъжа !

8

Ъхъ !

преди 1 година

Дааа, Чейнджев ще отвори още една дупка за смяна на валута ! Комунист само това може - да прави далавери и да живее на чужд гръб !

7

Анонимен

преди 1 година

Задържа го пак извън Конституцията..

6

Майора

преди 1 година

Ченчев ставаш за говорител на ЦСКА , ноне и за депутат! Да се хвалиш със социалните мерки е добре , но да разбиеш пенсионната система и да не кажеш откъде ще вземеш догодина 4,5 млд лв за пенсии е цинизъм! А колкото до Рашков каквато е и вашата Корнелка уволнена за корупция , ъака е и Еашков с 22 имота от една заплата и разследван за пари и имоти в чужбина! Това сте вие от БСП , за нищо не ставате!

5

перко

преди 1 година

БСП направиха немислимото, че те ако мислеха нямаше да сътворят тези циркове!

4

Сезирайте Л. Кьовеши

преди 1 година

Главният прокурор Иван Гешев е назначил корумпирани прокурори из цялата Държава, например Даниела Методиева Кюстендил която е близка на Братя Галеви и терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник! Иван Стоименов Гешев е Терорист - убива Българи за собствено удоволствие!Иван Гешев извършва злоупотреба с власт и престъпления против Човечеството!

3

Стига бе,

преди 1 година

...програмата била...да се курдиса Дамаджаната шеф на КОНПИ? Да ви имам програмата! Явно на него ,на Радев и на машинките на Мадуро разчитат за изборите!

2

Виденов 2

преди 1 година

Тия БСП и Гечката хиперинфлацията имат пряка вина за галопиращата инфлация налазила българина. Спекулативно "вдигане" на пенсии, което напрактика за много пенсионери е намаление, символични и неефективно намаление на цените на горивата, разбит Военнопромишлен сектор, източен Държавен резерв.. Ужас, ужас.

1

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм, БСП направи немислимито и е пред разпадане, заради зависимостите на г-жа Лъжа.