68

Анонимен

преди 1 година

Не е задължително да си грамотен за да напишеш коментар тук. Всъщност, кой ли грамотен харесва войната на руснаците?

67

Анонимен

преди 1 година

Глупци

66

Анонимен

преди 1 година

ЩЕЛИ ДА МИНАТ МЕКИТЕ КИТКИ НА КЮ"МУР. АМИ ОТ ДЕКА БЕ. ДОНБАС Е ВЪЛИЩАРНИЦАТА НА ЦЯЛА ЕВРОПА БЕ. ПУТИН СИ Я СЛОЖИ ВЪВ ДЖОБЕЦА И НАНАЙ КЮ" МУР. СЕГА ЧЕ ГО ФАНАТ ЗА РУСКИЯ К**.

65

Augusto Pinochet

преди 1 година

НЕ В УКРАЙНА, НАЙ - ГОЛЯМА В ЕВРОПА ТЕЦ. САМО ЗА СВЕДЕНИЕ НА ХОРАТА В АРМИЯТА НА ДНР ВОЮВАТ - 68 БЪЛГАРИ - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ С ПОБЕДА СЕ ВЪРНАТ. ИМА ЕДИН БЪЛГАРСКИ СЕРВИЗ ЗА РЕМОНТ НА ВОЕННА ТЕХНИКА - ХВАЛА И СЛАВА НА МОМЧЕТАТА ОТ ЧЕРВЕН БРЯГ. И НАЙ - ВАЖНОТО 19 ДУШИ ЛЕКАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ ПОМАРАТ НА РАНЕНИ И БОЛНИ В ДНР. ДА ПРАВЯТ ГО ЗА ПАРИ МНОГО ПАРИ НО ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ НАРОДА Е МИСЛЕЩ И Е ЖИВ.

64

До Боби

преди 1 година

Края на тая война го предричат от 4 месеца и все не се вижда край. Русия няма да отсъпи, Украинците вече нямат какво да губят. Ще се трепят поне до 2040-та, както в Афганистан. Ще се отцепят някакви райони, ще се въведе нещо като някакъв мир и ще се трепят напред назад по нощите с ракети. Ние трябва да се вземем в ръце и да не позволим съпрочастност с Украйна да ни вкара в икономическа криза. Едно е да помагаш с храни и лекарства според възможностите, друго е да фалираме за да сме "с тях"

63

Бай Дрън

преди 1 година

Абе то в тоя район преди войната 50% са се смятали за руснаци. Това не означава, че са на страната на Путин. Просто се смятат за руснаци. Историята обаче показва, че който владее дадена територия, владее и хората там. Несъгласните просто бягат. Примери в нашата история много-Тракия е най-фрапиращия. Следват Македония, Северна Добруджа, Западни покрайнини и малкмо по на север-Бесарабия. Общото между тия земи е, че в един период от време са били масово заселени от българи, но след това няма.

62

Анонимен

преди 1 година

Хора тая война ще трае поне още 10г! Ние да речем, че можем да си позволим още няколко месеца да търпим на високите цени докато теглим кредити и харчим валутния резерв. Ама като свършат парите или ще трябва да идем да говорим с Русия или ще трябва да оставим хората да умрат от студ и глад. Та въпроса ми е - ДО КОГА ще се правим на по-светци от папата? Да жал ми е за Украинците, но нужно ли е и ние да умираме от съпричаснтост с тях? Дайте да се разберем с Русия за енергетиката!

61

Анонимен

преди 1 година

ФАШИСТКОНАЦИСТКИТЕ УКРОПСКИ СЛУГИ, ТРЯБВА ПО СКОРО ДА БЪДАТ ИЗТРЕБЕНИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. НИКАКВА МИЛОСТ. ПУТИН ДЕЙСТВАЙ. ИМАШ ПОДКРЕПАТА НА БЪЛГАРИТЕ.

60

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Може дори да се каже че са минимум двойно по-малко. А до самия референдум има 2 - 3 месеца..." И двойно по-малко да са са пак 130 хиляди. Няма как да "докарат" референдум. Или казаш, има още 2-3 месеца да донагласят терора и фалшификациите, па тогава да видиш ти "референдум".

59

Анонимен

преди 1 година

"Русия заради агресията си печели само омраза по целия свят." .... Под целия свят имаш предвид жендермерията, геювите, 325те пола на екоталибанския запад, нали? Щото Латинска Америка, Африка и цяла Азия не искат и да чуят за глу.постите ти.

58

Анонимен

преди 1 година

До 9 то коляно ще оправяме тая която те е родила

57

Анонимен

преди 1 година

По - скоро ще копаят твоя

56

Анонимен

преди 1 година

До 62 ще ти резна макаричите и ще ти ги дам да си ги ядеш

55

Анонимен

преди 1 година

До 61 преди това ще ти напълня устата с тор!

54

И от мен

преди 1 година

В града Херсон 8000 са получили руски паспорти и 20 000 са в обработка. ЮКак си обясняваш това? -----///------ отива татарина с калашник. Казва ти: или ще те набием, или си дай документите. Да си видял да има свободно разпространение на новини от руско окупиран Херсон?

53

Анонимен

преди 1 година

Не, руснаците изобщо не са стреляли, те са се били с голи ръце и с бели ръкавички.

52

Анонимен

преди 1 година

В града Херсон 8000 са получили руски паспорти и 20 000 са в обработка. ЮКак си обясняваш това? -----///------ 8000 от 260 000 град. По принцип навсякъде могат да се намерят 5-10% ***.

51

Сата НАТО

преди 1 година

В крайна сметка излиза, че Белият дом просто само защитава интересите на американския бизнес. ----///----- А според тебе чии интереси трябва да защитава?

50

Анонимен

преди 1 година

След 3-4 седмици бойни действия на територията и, вече не е съвсем ТЕЦ.

49

Анонимен

преди 1 година

В Украйна има 31,1 милиона хектара обработваема земя в частна собственост, от които 17 милиона хектара са собственост на три големи американски мултинационални корпорации. Тези данни бяха споделени от Australian National Review .Авторите на материала отбелязват, че компаниите Cargill, Dupont и Monsanto са закупили повече селскостопански земи в Украйна, отколко изобщо има в цяла Италия. В крайна сметка излиза, че Белият дом просто само защитава интересите на американския бизнес.