20

Алекс

преди 1 година

Гърците знаят как се прави туризъм и печелят добре.

19

Анонимен

преди 1 година

Моля ви, към мъжете - епилирайте се првди са идете на плаж. Не ми е приятно да гледам космати крака

18

Ама Защо?

преди 1 година

Искам да ида на Халкидики през февруари!

17

Анонимен

преди 1 година

Да, трябва да си сред самите гърци, по улиците, в магазините им, да обикаляш на разни места , и исторически и питейни /особено/, за да видиш горе-долу реалния живот. Не само през прозореца на колата или автобуса или хотела. Друго е като се общува с хората, с крака и ръце, те не говорят други езици, масово в по-малките райони. Но и това е начин на опознаване.

16

До Анонимен

преди 1 година

Аз пък от 10 години ходя в Гърция на море да си почивам. Излиза ми колкото у нас (а понякога и по-евтино, за съжаление не и тази година), а поне си почивам като хората. Тия дето ходят да видят храма на Зевс, Афродита и т.н. обикновено са с туристическите автобуси от евтините екскурзии за по 2-3 дена и си мислят, че са видели голямата работа, като са ги завели на едни руини с по една статуя, висока 50 см.

15

Анонимен

преди 1 година

Браво на Гърция, заведения, дискотеки, ресторантчета - пълни, препълнени с хора, вкусна храна, с нормални цени, влизах в много заведения, няма майтап, нормално, като цена, добро обслужване, никой не лъже в грамажа, големи , хубави порции, навсякъде, в цяло Халкидики например, у нас - това е мечта, стари манджи, минимум количество, забравете нашето море. Аз не вярвах, докато не видях с очите си, хубав туризъм в Гърция, без измами най-вече в грамажа. Сядаш и за 20-30 евро се нахранваш.

14

Анонимен

преди 1 година

Не може да се удължава сезона който зависи от времето. Пълни глупости че е пълно. Какво ли не правите зада очерните нашето море.

13

Анонимен

преди 1 година

"Не се предвижда затягане на мерките заради COVID-19" - така де, тия мерки не са заради някакъв обикновен вирус, предизвикващ нормална, лека настинка. За друго са "мерките".

12

Винаги гръцки пкаж

преди 1 година

А Бай *** от Златни пясъци където седи на бариерата и ни дере за паркинг на всеки метър.Лошото е,че Бибитко предписа с мутрите на СИК и ВИС за още 20 години .Едно време кофтоФ ги раздаде на личния си келнер той на разбойниците и така вече 40 години едни празноглавци тормозят народа.

11

Анонимен

преди 1 година

И по 20 000 заразени на ден с ковид.Донесоха го и у нас.

10

Анонимен

преди 1 година

Аз не ходя в Гърция , няма пари , отпуска има , но няма кой да работи в болницата и ще карам 250 часа другият месец .

9

Анонимен

преди 1 година

До Bravo Така е защото всеки с квартална бакалия и изкарал някой лев, започва да се занимава с туризъм, а да управляваш хотел не е като да продаваш хляб,салам и мляко.

8

Bravo

преди 1 година

Така се прави, ромеите си разбират от работата. Тука от сезон 4 месеца стана 2, а от другата година и само Август. И тука има исторически забележителности, но няма хора , дето да отбират от туристически бизнес. Добре, че са балнео хотелите та все още има туризъм у Нас.

7

Анонимен

преди 1 година

Аз ходя в Гърция, за да видя храма на Богинята Афродита.

6

Анонимен

преди 1 година

Гърците още миналата седица поканиха германците да презимуват в Гърция, предвид очакваната липса на отопление в Германия. И в този сайт я имаше новината.

5

До1

преди 1 година

Ходят на море, да знаеш.

4

Анонимен

преди 1 година

А нашите алчни *** изгониха всичко живо от лай,номорието с простотията си и цените.

3

Анонимен

преди 1 година

Те всички Богове от древногръцката митология са представени като големи гееейттаации. ЕС от тях се вдъхновява

2

Анонимен

преди 1 година

Посейдон е имал доста мъже любовници. Един от тях е Пелопс. Велик повелител на въздуха, който Посейдон го взима на Олимп и живеят заедно.

1

Анонимен

преди 1 година

Бил съм там 3 пъти. Нищо интересно няма, освен античните забележителности. Те и затова ходят, за да видят храма на Зевс, морето на Посейдон. Планината на боговете. Всякакви измислици.