5

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 3, личи ви че ментално не сте добре!1. Да сравнявате Полша и Русия , е като да сравнявате запорожец с Рено или Пежо - Полша е демократична правова и свободна страна, която дръпна много напред последните 20 години и въпреки това ЕС настоява за още реформи. Русия е изостанала диктатура с лидер самодържец на властта и там за съдебна реформа даже е утопия да се говори! В тотална заблуда си, Украйна ще е в ЕС!

4

Анонимен

преди 1 година

ес какво се дърлят изполват съда в своя полза че поляците искали дисциплинарен съд за съдии и ние искаме те не са независими мъни мъни

3

Анонимен

преди 1 година

А бе с две думи, всичко по- на запад от Русия и Беларус са нeнopмaлници. Само Укpитe се дърпат към шантавите на запад, но сега ще ги полекуват до края на годината и всичко ще е наред. Хихи хи хи няма и да си помислят за ЕС, НАТО или други подобни разложения.

2

ПОЛСКИТЕ ПОЛИТИЦИ

преди 1 година

НЕ юЕБАВАТ ЕУ и НЕ ГО УВАЖАВАТ КАКТО НАШИТЕ ЮНАЦИ ОТ ХАРВАРДСКОТО СВЪРТАЛИЩЕ НА МУТИРАЛИ ПОЛУ ЧОВЕК ПОЛУ РОБОТ СЪС МИКРОСОФСКИ ИНТЕЛЕКТ

1

политическиидиотизъм

преди 1 година

Тия получили последни зелена светлина за плана за ликвидация първи ще напуснат потъващия кораб ЕС. България и тя ще е от първите били си камшика.