60

Никой

преди 1 година

Дали този унгарец е добър или лош ,умен или *** ,русофил или русофоб , дупедавник на великия демократичен ЕС без ,,граници'' (ние още си ги имаме нашите) или не - не мога да кажа а и не искам . Но въпросът е дали случайно просто се опитва да защити интереса на унгарските граждани да имат по-добър стандарт на живот ?

59

Марина

преди 1 година

Браво на унгарците! Единствените с нормално и национално отговорно поведение. За разлика от напълно изтрещелите европейци.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 555 в русия нема малциство има граждани на русия у вас в бг има малцинство роми турци сърби власи копанари чергари албанци сега имате и укропи оправи си страната после мисли за русия

57

Анонимен

преди 1 година

58-дървят го за теб. Ще ти ОТПОРАТ ДИРНИКА.

56

Кокi

преди 1 година

Скоро и тук може да се появи един като д-р Пиночет който се е отказал най добрия лечител на червена чума.Той е разбрал че с демократични средства не можеш да се пребориш с това много опасно заболяване

55

До копейковците

преди 1 година

Много харесвате Орбан. Явно много харесвате и неспирната кампания против България в Северна Македония от страна на медиите контролирани от човека на Орбан. Все пак вие сте патриоти....за копейки сте готови на всичко. Дано ви заседнат!

54

Анонимен

преди 1 година

Евала на орбан, да го духат укрите ,дано путлериста ги изтреби до крак.

53

Бай Дрън

преди 1 година

55, интересно защо тогава Великобритания е с най- много колонии днес-11 ако не греша бройката? По твоята логика Китай също трябва да е голяма империя, след като единия край на Китай не се разбира с другия. Също и САЩ, където в много щати не знаят английски дори :) В други бял човек само по телевизията са виждали.

52

Бай Дрън

преди 1 година

Струва ми се, че единственото, което би омилостивило Орбан, са територии от Украйна на Унгария.Укронацистите се подиграха с малцинствата в Украйна, включително българското, затова не виждам защо трябва да се сърдим на Орбан. А на кого тогава да се сърди унгарското малцинство в Украйна? На Путин ли или на нацистките украински режими последните години?

51

Германец

преди 1 година

Рашисткият троянски кон в ЕС. Да ходат да стават шеснайста республика. Чий го дръвят в ЕС?

50

Анонимен

преди 1 година

До: номер 57 (мераци) Бе ходи в любимата ти Русия като не ти харесва ЕС! Мното ти знае кратуната какво беше СИВ! Стоки по второ направление - само с долари в Корекома! И телени мрежи с ток по границите!В ЕС граници изобщо НЯМА! Това имаше ли го в СИВ - Шенген???

49

Мераци

преди 1 година

Ех, искам и аз да прочета някъде някога "България се противопостави на Брюксел за нещо-си, защото това не съответства на БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ". А сега сме треторазрядна колония на ФАЩ и Германия. ЕС е колониална система от колективен тип - няколко силни европейски държави диктуват на останалите какво да правят и как да живеят. По-зле е от СИВ - там поне за всеки беше предвидено нещо, от което да се изхранва.

48

Анонимен

преди 1 година

В Русия е пълно със всякакви представители на азиатските народи - чеченци, дагестанци, буряти, тувинци, калмики, татари и кой знае какви още! Само руснаците са малцинство. А ние сме европейци - българи, сърби, словенци, чехи, германци, италианци, скандинавци и т.н.Споделяме европейски ценности, не азиатски.Русия е единствената империя, оцеляла още в 21-ви век! Въпрос на време е разпадането и!

47

Анонимен

преди 1 година

В България е пълно с ***, чуждопоклонници надянали чужди знамена, фенове на неолибералния фашизъм налагаган ни от сащ и ЕС под формата на демокрация. Носихте ли маски бе овце, на зима ще ви питам какво ще правите. Правете се още на Европеъци и демократи много хора няма да изкарат зимата заради продажниците изброени по горе.

46

Ultras

преди 1 година

В Бългалия е пълно с брюкселски хомозелки, които вместо да защитават интересите на България слугуват на хомоЕС. Който иска да ходи в Брюксел и да се съвкуплява на воля с мъже, с жени, с животни и т.н. вече в зависимост от психичното му разтройство.

45

SS

преди 1 година

Какво умно може да измислят хомосексуалните в Брюксел ?

44

Анонимен

преди 1 година

Големия проблем не е Русия, а тотално сбърканата европейска енергийна политика и ако няма радикална промяна, ни чака голяма мизерия. Така наречената зелена сделка, трябва на момента да се отмени и да се изготви нова стратегия гарантираща енергийната независимост на ЕС. Това което се случва сега е пълен абсурдно, да се ограничаваме, да минаваме на режими, срам, пълен провал.

43

Анонимен

преди 1 година

Още веднъж - браво на унгарците. Единствените, които удържат на натиска и не продават на дребно държавния си интерес.

42

ДЯВОЛЧЕТО ФЮТ ЧАКА

преди 1 година

И ЩЕ ВАДИ ИЗДАВЕНИТЕ АМЕРИКАНЦИ - БОГАТИТЕ АМЕРИКАНЦИ СА НА САТЕЛИТА И ЧАКАТ КОНСЕРВИ ОТ РУСКИТЕ КОСМИЧЕСКИ СИЛИ

41

АМЕРИКА Е ЗЛОТО

преди 1 година

ДЕТО ЩЕ ПОТЪНЕ С БОЖИЯТА СИЛА