35

раша е наша

преди 1 година

До Шкумбата браво приятел моите поздравления

34

Шкумбата

преди 1 година

Зимата на 2023 година, Германия...-Татко,защо у нас е студено?-Защото има война, синко.-Някой ни е нападнал?-Не, Русия нападна Украйна. -А защо у нас е студено?-Защото въведохме санкции срещу Русия. -Защо?-За да се почувстват зле руснаците.-Татко, а ние руснаци ли сме?

33

Minkova

преди 1 година

ВСИЧКО Е ДОБРЕ, НО ГИНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ Е Е ПРЕМАХНАТ С ТЕЗИ МИЖАВИ ЗАПЛАТИ. ВТОРО ОБЕЗОРАЖЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е УМИШЛЕНО, ЗА ДА Я ВЪРТИТЕ НА 360 ГРАДУСА. ЗА ДА НЯМА ДУМАТА, ДА МЪЛЧИ. ЗА МАКЕДОНСКИЯТ ЕЗИК СЪЩО ВЪРТИТЕ БЪЛГАРИЯ. МАКЕДОНСКИЯТ ЕЗИК, КАКТО И СРЪБСКИЯТ ЕЗИК И НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ, ПРОИЗЛИЗАТ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК. БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВУВА О 193,4,5 ГОДИНА, СЛЕД ТОВА МАКЕДОНИЯ. СЪРБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ ДА ПРИСЪЕДЕНЯТ МАКЕДОНИЯ КЪМ ТЯХ 70 ГОДИНИ ПОД НЕЧИЙ СИЛИ. И СЪРБИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПРИЗНА

32

Анонимен

преди 1 година

Едно време хората правеха експедиции до полюсите, изстрелваха спътници в космоса, правеха основопалагащи открития в математиката и физиката... А сега големите успехи са *** неутралност, намаляването на температурите в сградите и отказ от къпане...

31

Анонимен

преди 1 година

Кой каквото си надроби, това ще сърба. Лошото е, че тези гадове няма да усетят нищо, а хората ще са потърпевшите. Същото като със заплатите, техните по 26000 евро, но толкова години не направиха нищо за нас с 150-200 евро заплати и пенсии. Инфлацията сега изяде всички.

30

Ха-ха-ха

преди 1 година

Най-богатият съюз света с от мощните икономики, според някои плювачи, щял да изпадне в "мизерия" и да се разпадне? Някои верно халмционират ! Щяла да победи Раша, в която всички са силни в издръжливостта към тази "мизерия"?

29

Анонимен

преди 1 година

Съюзът ще пести заедно с Германия. Ще дадем нашата дажба газ на Германия. Даваме 3 милиарда кубика газ на Германия, за да произвежда коли и да ни ги продава.

28

Ъхъ !

преди 1 година

Емииии, стана ясно, че Европейският съюз е пълен въздух ,щом ще ни мръзне г.за заради някакви ***.дер.унг.ели в Брюксел !

27

Независимостта

преди 1 година

на тялото от главата е скъпо, но не е непреодолимо.

26

Анонимен

преди 1 година

Майната му на ЕС, както казва уважаемата Виктория Нюланд.

25

Независимостта и

преди 1 година

Демокрацията не са безплатни. И Буш ви го каза и другаря Байденко. Има ли нещо непонятно тук?Първата година е трудно, после ще имате инфраструктура да внасяне газ от цял святЕдна година ще изкарате. Я по-бодро!

24

Иван

преди 1 година

Смях.

23

Анонимен

преди 1 година

Мен никой не ме е питал. ЕС налага диктатура. Тази организация трябва да се закрие.

22

Груба грешка

преди 1 година

Решението не е на ЕС, а на ЕК и по-точно - на Фърсулата. Подкрепено от една шепа министри, които не знаят на кой свят са. С изключение на унгарския, който директно им предложи горещата супа.А хората от същия този ЕС никой не ги е питал - както обикновено.

21

Кирчо Ленчин

преди 1 година

Ей! Да внимавате, че пак ще ме пратят на влас!

20

Голям е

преди 1 година

Ще измръзнат заТниците на нежните китки.

19

Анонимен

преди 1 година

Ся като изберем Коцето на изборите и излезем от ЕС, ще си имаме ефтин газ и няма да ни дреме ...

18

Хамериканците

преди 1 година

Мултикултурясаха, а евраrейците съвсем се изпеgepacтиха душевно и морално.

17

Анонимен

преди 1 година

Голяяяямото решение! Да вземат да се самоубият, по традицията на извратените си разбирания и да ни освободят от присъствието си всички гинеколожки, бездетни и пидали, управители на ЕС.

16

Анонимен

преди 1 година

И без това ходя по къси панталони в къщи зимата, ще сложа дълги. Голем праз...