23

Християна

преди 1 година

Не съжалявайте палестинците, на които Израел руши къщите, това е най-малкото което може да се направи на ислямските терористи - изверги, масови убийци на невинни евреи които не само са беззаконни окупатори на святата земя на Израел убийци на гражданите му,крадци на земята му, разрушители на историческите ценности,но планират и унищожението му,и построили идолско капище на мястото на Божия храм в Ерусалим. Ислямските Палестинци са арабски терористи-те нямат история,а само криминална хроника!

22

Правда

преди 1 година

Палестински народ няма и не е имало,нито Палестински език,нито Палестинска легална държава, а т.нар Палестинска автономия е ислямска терористична група, всъщност криминален съюз на терористични групи и чрез фалшива антисемитска пропаганда и терор,за да окупира,заграби и унищожи Израел и неговата обещана и върната от Бог земя през 1948 и с цялата столица Ерусалим от 1967,така че всички ислямски араби са нелегални окупатори в Израелски земи като Юдея и Самария,и на терористи само Израел руши къщи.

21

Истина

преди 1 година

Ислямските арабски терористи,организирани в множество терористични групи като ООП,Хамаз,Ислямски Джихад, обединени в престъпен съюз Палестинска автономия, противозаконно легализирна както и ИД от корумпирани ООН лидери под фалшиво име палестинци според римското име на земята на Израел с нео-нацистки дяволски цели да ограбят окупират ии разрушат Божият избран народ и Неговата сяята земя не са престанали с терора за който получават милиони подкупи от ООН А Израел там е единствена правова държава

20

Българщина

преди 1 година

Арабското малцинство в географското понятие Палестина имат една голяма победа - успяха да убедят неукото болшинство на света, че има палестински държава и народ. Който иска да цитира библията, който иска да чете история, който иска да брои спечелени войни - Израел си е на място и добре, че е така!

19

Анонимен

преди 1 година

аз не вярвам наще журналисти да пишат истината те за русия написаха такива глупости пропаганда и сега и същото те си загубиха доверие

18

Бай дън

преди 1 година

На тия нема им слагам санкции щот са ми шефове и може да ме уволнят!

17

Анонимен

преди 1 година

Моля, не пишете коментари за Израел по инерция от чуто-недоразбрано. Потърсете информация и си изградете свое собствено мнение по въпроса. В добавка мога да кажа, че днешната държава Израел е събирателно на всички видове религиозни възгледи на различни религиозни фракции+атеисти, а не монолит от единни възгледи. Тоест няма единно мнение за много неща и всяка фракция се опитва да надделее.

16

Анонимен

преди 1 година

Смисълът на думата Обетована (земя) идва от думата, обет, обещание. Обетът сключен с Авраам, много преди Мойсей, дава обещанието, че израилевият народ ще получи тази земя и ще живее вечно в нея, както и става, според думите на Израилевия Бог. Минават много години, но само избраните от израилевият народ достигат и влизат, за да живеят в тази обещана земя, а невярващите и съмняващите се, сами си отнемат това обещание.

15

Анонимен

преди 1 година

Шшшшштт и да не съм чул думичката "холокост" (над палестинците)! Тя е запазена марка вече. Не може току-така да я употребявате за неправилните хора! Ааааама ха!

14

Анонимен

преди 1 година

Израилтяните, чиито потомци са днешните евреи са скитали 40 г. в пустинята за наказание от Бог заради неверието си. Могли са да си спестят тези 40 г. ако просто бяха слушали какво им се казва. Накрая пак стигат до Обетованата земя, която Мойсей само вижда, но не стъпва в нея, според Божиите думи. Да, тази земя принадлежи по право и по обещание на народа на Израел.

13

Анонимен

преди 1 година

Земята си е тяхна още от Мойсеево време. Лично Бог им я дарява. Битие 17:8 НПНа тебе и на твоите потомци след тебе ще дам земята, в която си пришелец, цялата ханаанска земя, за вечно владение; и ще бъда за тях Бог.

12

Наблюдател

преди 1 година

Някой да дава отпор на арабите. Нас ще ни превземат без бой. Можем само да се учим от Израел как се охранява граница.

11

Спондж Боб

преди 1 година

Гледам доста омраза сте насъбрали към Израел ама ако ги сравните с Палестина разликата е като между Цивилизацията и диващината. Израел са направили райско кътче в пустинята и са развили силна икономика а палестинците са дали на света Хамас и икономика която разчита на помощи за изхранване на населението с темп на нарастване на Брутния Вътрешен Продукт с отрицателен знак -11,5%. И след тези данни ако ме питат кой е по добре да владее тази територия бих казал Израел!

10

Кирчо Ленчин

преди 1 година

Гласувайте за НАС! И на Вас ще бръкнем където си искаме! Ленчето си искашЕ! И си го получаваше! И Оня ни донасяше каквото си искахме! Нали видяхте Министъра на културата Ни! Как се беше натаковвал! НИЕ ще Ви го Осигурим! Таковато де, не министъра!

9

Анонимен

преди 1 година

Сега лицемерните либералчета ще заквицат ли?

8

Анонимен

преди 1 година

Сега ще запорирате ли Еврейските авоари - А " демократи" ?!

7

Склуптор

преди 1 година

Хайде сега сваляйте от общината Украинското знаме и качвайте Палестинското , и градинката в центъра до банята да я кръстите на Ясар Арафат ! Скоро ще сме готови с колегите по статуята - "КРЯСЪКА на ПАЛЕСТИНЦИТЕ " и ще я монтираме пред тортаджийницата на Кировица !

6

Кирчо Ленчин

преди 1 година

Искам Ви гласовете!Гласовете Ви чувам. Чуйте мераците Ми!И тези на Кокорчо!НИЕ сме с ваС!

5

Анонимен

преди 1 година

Нашите няма да ги интегрираме. Време е да ги диференцираме. Я да видя колко ор ******* включване има (платени пппееедддрррунгекли)

4

Виц

преди 1 година

Две мутри си говорят.Единият пита другия:''Кво правиш брато?''А другият:''А нищо,ама мисля да започна да трепам палестинци''.''Е защо,ква ти е далаверата?'',пита първият.''Абе още не знам каква е,ама щом евреите ги трепат,значи има неква далавера''