467

Ангелина

преди 1 година

До Анонимен под номер 478 е моят коментар ,в който пропуснах да си напиша името.Предпочитам да коментирам с името си ,а не да се "крия" зад "анонимен"!

466

Анонимен

преди 1 година

Слави ,иронията ти ,вече не е нито смешна ,а по -скоро жалък плач.Вземи и приятелят ти Бойко и се приберете в "мазътъ" и си "гледайте кеша,кюлчетата...." или бягайте далеч от управлението с "Червеното ферари".

465

Анонимен

преди 1 година

Славчо ти и твоята парламентарна група ИТН сте аут от парламента и от политически ят живот на България!!!предлам да си ходиш в Учен дол там да си разказваш смешките!!!

464

Observer

преди 1 година

Ей дай му на Българина малко власт и му гледай сеира. Не съм го казал аз, написано е преди повече от 100г. Съвпадение или нашенска реалност, отговорете си сами.

463

Славчо,отива ти

преди 1 година

Да се правиш на клоун,но да ти кажа,че за "Лъжливи овчарчета" арести няма.Иначе цялата ни държава ще заприлича на кошара.На кошара от блеещи по социалните мрежи!И още нещо.Ще ти излезе нов прякор - "Слави - малката душичка с голямата мазичка"

462

Анонимен

преди 1 година

търпение слави. кирчо и лена, първо трябва да се срещнат на съвещание в някой коридор и после ще вземат решение дали да те арестуват.

461

Анонимен

преди 1 година

И ескобар ги е държал в мазето и плъховете са му ги изяли. А у нас плъхове много по всички етажи на властта

460

Анонимен

преди 1 година

Гроздан да му построи едни сараи на Славчо.Па да си седне в сараите и от там да управлява.

459

Сата НАТО

преди 1 година

Ако бях на мястото на Рашков, щях да го арестувам за 24 часа, да му обърна наопаки сички апартаменти и МАЗИ, които се водят на негово име и да го осъдя за подаване на фалшив сигнал на полицията. А, да, и през това време ще искам подслушване на телефона му - за да не координира укриването на парите с някой съучастник.

458

Анонимен

преди 1 година

Славчо, ако беше толкова Северозападен, колко се представяш, щеше нормално да кажеш "мазето" , а не "мазата".

457

Тото

преди 1 година

Чалгаря с последни брътвежи. След изборите ще представлява интерес само за бай Ставри, защото мястото му е там

456

Анонимен

преди 1 година

" грозен чалгар! Мразим те всички " ! ---колко добре го е казал колегата

455

Анонимен

преди 1 година

Борисов, Трифонов и Гешев са големи шизофреници. И Цацаров беше такъв, но се промени, сигурно е станал защитен свидетел в Гърция

454

Анонимен

преди 1 година

Пак ли фейсбук бълнуванията на трипроцентника, той не представлява никой и нищо. Предсмъртни писъци на една анти бъгларска партия водена от чалго-наркоман.

453

Granik

преди 1 година

Уж щеше да изчегърта Боко и Доган, а атакува и саботира само ПП ,ДБ, БСП и Бойко Рашков. За Боко и Доганчо не е казал нищо лошо ,нито една атака срещу тях, даже си гласува заедно с тях. Правете си изводите за тоя Дългуч.

452

Анонимен

преди 1 година

Не съм бил нито ЗА, нито против Слави (ИТН). Но според мен тези избори му бяха първия и единствен шанс да пробие в политиката. От тук нататък ИТН следва съдбата на СДС, за добро или лошо.

451

Анонимен

преди 1 година

Славун и Тиквун една майка ги е раждала,те са най-голямото злло за България,чалгар и мутра,деградирали типове

450

Анонимен

преди 1 година

И леля ми е скапан а чалгарка с мнение, но не пише за нея никъде, защо така!? С какво този плосък плазмоди й е по-важен!? Някъв селянин, дошъл от никъде, и носещ селските боричкания в спомените си, ми дава тон. Някакъв възползвал се от момента маниак, който е забогатял от връзките си с всичките крадливи едноклетъчни. Ей, ***, у дупарата за тебе, и дано си си избрал гробен парцел, грозен чалгар! Мразим те всички

449

Анонимен

преди 1 година

Има пари тоя не е няква м.ишка като ББ дето не смее да се покаже никъде

448

Анонимен

преди 1 година

Слаучо,мама много си зле,чудя се дали не е от белото