16

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

При похарчени милиарди ,подарени държавни пари ще се възстанови .Къде ще ходи !

15

Анонимен

преди 1 година

Като ви видят цените така ще се "възстанови че..." мале мале. Те не всички туристи са милионери за да ядът хамбургери по 15 лв.

14

морски

преди 1 година

Мутрите пушат пури. Като почнат да пушат цигари, тогава говорeте за фалирване

13

ВЪПРОС

преди 1 година

От София и Перник до Най-Близкия Гръцки Плаж са 200 километра . България Преоткрива Балкантурист в Гърция - Лукс на Ниски Цени .

12

Анонимен

преди 1 година

Бутайййй.До тогава ще са фалирали мутрите.Никой да не им работи.

11

mda

преди 1 година

ТИя дето ми се появявате по статии и телевизии да *** всичките. Те кадърните хазяи си имат постоянни клиенти. Туризма не сте вие... Вие сте хрантутници без които по-добре ще бъде за всички!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Туризма ще се възстанови на Куково лято...!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Вече няма печалба каквато имше когато идваха 500 000 руснака. По онова време някои си купиха мезонети и ферарита. Вече ще се задоволят и с шкода или валве. Умр е гювеча.

8

Мито

преди 1 година

Къде са ви чуждестранните и СВ регистрации на колите на гостите в хотела? Ми те са в Гърция, Турция, Хърватия, Черна гора, а тука са разни диалектни форми , влизащи в ресторанта с пищовче домошарка в джоба, че от тия химии дето продавате измрехме. Надайте се на социалните програми от Англия и Германия, че скоро ще измрете от глад. Скоро и земеделието ще загине и не заради контрабандата, а от лакомия и калпава стока. Зеленчуците и месото от Румъния са качествени и евтини .

7

Анонимен

преди 1 година

Дучев , защо плещиш глупости? Качеството на туристическата услуга в България е гола-вода. Една съседна Сърбия с една убита скара, карат стотици хиляди всяка седмица да пресичат границата. Мазните Гърци не си съсипват с бетон крайбрежието и сега помпат хотелите пък нека е скъпо . Вие от рая правите угър мизерници. Хотелската база ви е гола вода, има едни редки бели лястовици , но редки случаи. Храната я прехвърляте по 3 дни и само и сменяте визията. Хигиената... нулева...

6

123

преди 1 година

Дреме ми за вашите хотели, л***йноморие, брутална мизерия, бетон, мякащ нагъл персонал и цени - "къртещи мивки"! От 15 години не ви стъпвам, няма и да ви стъпя. И защо все ми приравнявате туризъм със смърдящите си хотели???

5

Хахахахахаха

преди 1 година

Взехте си укрите! Оправяйте се!

4

Ще ви се

преди 1 година

***-хотелиер. Като всичко е мръсно и слагат уж чисти вилици и ножове по столовете докато сменят покривката ... в 4 звездни дупки. И това е което се вижда. Камериерките масово са обществена опасност с мърлящината си, а стотици гости минават през една стая за сезона. Ще сте си винаги евтинджос дестинация за пияни английски тийнове. Май само Хелената на Слънчев Бряг държи качество по това ла.йноморие

3

А ЗАЩО

преди 1 година

В ГРЕЦИЯ ВСИЧКО ИМ Е НАТЕД?!??. ЗАЩОТО НЕ СА ЛАКУМИ КЪТ ВАС. ЕДНА БИРА 8 ЛЕВА ЕДИН САНДВИЧ 12 ЛЕВА ЕДНА САЛАТА 10 ЛЕВ ЕДНА ВЕЧЕ В ХОТЕЛА 60 ЛЕВА. 3ДНА ТРОЙКА КЕБАПЧЕТА 7 ЛЕВА. ТА КОЙ ЩЕ ГИ КУПИ.

2

Анонимен

преди 1 година

кожодери да фалирате

1

123

преди 1 година

И защо ние трябва да ви покриваме инфлацията??? На мен заплатата ми не помръдва 4-та година!!! На персонала си покрихте ли инфлацията????