13

До 7

преди 1 година

Джендъра ПлЯвналиев винаги е бил наведен и е работил против народа,само Баце да е добре.

12

До КЗК

преди 1 година

След като петролът е под 100 долара на барел,не следва ли бензин А-95 да е под 2лв.г-н неработещ председател от ГЕРБ?

11

хмм

преди 1 година

Целта е да ни занулят. Да ни притискат икономически, с измисления ковид за да приемем фашисткия им ред. Искат хората да бъдат контролирани като дoбитък.

10

Анонимен

преди 1 година

И какво като докладват!? Как точно това ще се промени в ценообразуването на Лукойл? През 2008, петролът достигна 140 долара и тогава ясно помня как най-високата цена на бензиностанциите достигна 2,72лв. Сега петролът за малко беше 120 долара, а сега се върти около 95 долара. Руският даже е много по-евтин. Цените ги виждаме. Ден година храни е положението за бензинджиите. Лукойл нарочно държи високи цени. Финансират войната. Единственият начин е временна национализация на рафинерията.

9

Един Българин

преди 1 година

До Анонимен 7 А вие защо мислите че ако беше някой друг на власт горивата нямаше да са на същата или по-висока цена? Даже отстъпката от 25 ст нямаше да я има най-вероятно. Не че не се провалиха в много други сфери, но това е да си част "вражеския" лагер. И все пак заплатите ни определено надхвърлят руските така че не е ясно кое е по-добро и по-лошо. Единствено Кирето много се дърви безсмислено.

8

Анонимен

преди 1 година

Този народ няма ли да се събуди, да грабне кой каквото има и може и ВСИЧКИ към из...ро.д те в НС. Без разлика и без мярка...докато бъдат ........Убеден съм, че тогава нещо ще се промени!

7

Анонимен

преди 1 година

Когато преди 15 години имаше горски пожари, руснаците пратиха самолет да помага в гасенето. Колко е помогнал не знам, но пратиха. После дойде Плевнелиев и шпочна да ги плюе на фона на Скалистите планини. Когато отново имаше горски пожари, руснаците не пратиха самолет, а от ЕС казаха, че като изгорят горите ще пратят експерти да оценят щетите. ПП. 95% сте европеидни про'с'таци дето гласувахте да сте роби на ЕС. Какво рИвете сега?

6

Анонимен

преди 1 година

Ако излезем от ЕС преди зимата, няма да има никаква нужда от доклади за поскъпване на горивата, породено от слагачеството ни пред Брюксел.

5

Анонимен

преди 1 година

Всички са за съд. Горивата са надценени с 1,50 лв При 60 долара за барел горивата ги продават като че купуват петрола за 150 долара за барел. Този петрол е Руски нее Брент защо ни правят на глупа ци.

4

Анонимен

преди 1 година

горивата поскъпват от 10 г. 2012 газта бе 65 ст.

3

Тоя доклад

преди 1 година

ще свали ли цените или пак се занимавате с всичко друго, но не и с проблемите на българите?!?

2

Кирчо

преди 1 година

Какво поскъпване? Горивата поевтиняха в събота с две стотинки.

1

Анонимен

преди 1 година

Альооо , с доклади работа не се върши !