71

Мен

преди 1 година

Това ме кара само да се изсмея... хахаха...

70

Захарова,

преди 1 година

В сравнение със САЩ, Африка са много слаба карта. Обикновено човек се стреми да контактува с авторитети и когато няма възможност за това, опира до по-ниската топка. Между впрочем, ЕС си има своя политика и едва ли целта и е да изолира русия от някъде, или нещо. Просто вие сами се изолирахте.

69

Анонимен

преди 1 година

То вие сте си достатъчно изолирани :)

68

Анонимен

преди 1 година

Е да, в Африка сигурно нямат нищо против да преговарят с руснаците хахаха ....като страни от третия свят:))))))не и цивилизования свят!

67

Анонимен

преди 1 година

Що им е диалог и що се молят на африканците. Нали агромная е самодостатъчна, кви са тия шизофрении.

66

Бонго Бонго от Конго

преди 1 година

Вечна дружба!

65

Анонимен

преди 1 година

Ще дойде денят на страшния съд!

64

ДА !

преди 1 година

Най-после . Само там им е мястото. И аз съм доволен като Захарова . Само нека си останат там и повече да не им купуваме суровини енергии и стоки ! Ей там - в Африка ! ! !

63

Па съм я бе

преди 1 година

Колко тъпички сме това българите,не е за разправяне.Вижте си изреченията,фактите, техническите знания.и селското нахалство тип Я това го знам,бе.

62

До Анонимен 72

преди 1 година

Бре, сложи накъде точка, ако все пак си чул. 500 думи без една точка? Дано поне си си взел въздух, докато си писал...

61

Анонимен

преди 1 година

Тия които взаимно и привидно се изолират те са от коминтерна и всичко попадащо под санкции или забрани продукти за търговия по цени завишени как горница от преди препращани в резултат на санкции,забрани от изолации при тях отиват от препращания транзит и трансакции изпращани на едни и същи чрез посредници с рушвет по корупционни правила за предвижване в една страна за сметка и на гърба народен рушвет събран и в друга страна от рушвета с печалба отнет поделен препратен в скрития и светлия сектор

60

В

преди 1 година

Русия да не смесват водката с райски газ?

59

Гражданин

преди 1 година

Браво за новия партньор на Русия-Африка. Много надежден и много проспериращ. Напълно ще замести партньорството с Европа. Ха- ха- ха. Направо да им завидиш на рашъните. Но африканците са по-крадливи и от ***.

58

аZ-ът

преди 1 година

Извън контекста на статията новото на бг журналистиката е ужасяващо. Това, че е говорител не я прави дипломат. По тази логика и чистачките във Външно Министерство са дипломати? Същото е като слагате титли на всичко и всеки : нотариус Петрова, мед. сестра Ангелова, акушер Пешева? Правите ли разлика между титла и професия ? Слагаме доктор пред името защото е степен , с не щото човека е доктор?! Очаквам заварчик Генадиев, рецепционист Радева и пр*ститутка Мариева довечера в новините!

57

Бай грую

преди 1 година

Хи-хи-хи, Боби пак го изпуснаха от клиниката и типично в негов стил започна да отговаря на всеки в защита на сибирските диваци.

56

Европеец

преди 1 година

До сундар пича. Това е един от най-глу.павите аргументи и смешна опорка. Какво значение има броят на населението за икономиката, инфраструктурата, развитието, стандарта и т. н. Ами те, например, Бангладеш, Шри Ланка, Индонезия и други подобни са с по 100 и кусур милиона, ама могат ли да се сравняват с много по-мъничката Швейцария? Ти къде би искал да живееш? Ха-ха-ха, смешки

55

Западняк

преди 1 година

Така ли? Щото на мен другояче ми изглежда. На тази тъ.па съветска коза от всичките й изявления лъха страхотна комплексарщина.

54

Хахахаха

преди 1 година

Много пелтечи тази скумрия. Слага 1 тон грим за да скрие колко износен, алкохолизиран *** е.

53

Анонимен

преди 1 година

Той запада е загиващ, нищо че имат вече реактори за студен синтез, ракети за многократно излизане в космоса и планове за колонизиране на Марс. Къде са Русия, а да събират перални и печки, защото нямат.

52

До Б

преди 1 година

Да, африканците са по-низши хора от европейците. Ако не ти харесва отивай да живееш с печките в Камерун или Нигерия, нали ги обичаш много?