15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен14 Ти си близо до Истината, ама със северните си части. Там изгориха и българи бе, тоиди!

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 Много си далече от истината за Майдана. Наистина имаше снайперисти от ФСБ изпратени с чартър до Киев.

13

Анонимен

преди 1 година

Лелееее, колко боооооклуци е ангажирал Кичу да го бранят! Кой ли му плаща масрафа?

12

Анонимен

преди 1 година

Когато откровенните нацики вземат да работят, вместо да получават парички, за да избиват хора (спомнете си Майдана, демек Мегдана, където платени снайперисти осигуриха преврата). И вие, ако не полезни (за Сорсос) идддддииииоти, ще се осъзнаете, но може би - късно. Барабар с "Претаковахме Промяната" - платените от убийците на индианците Ваши другарчета.

11

Анонимен

преди 1 година

До КОГА Кога Путин и Лавров ще си заемат килиите в Хага?

10

Анонимен

преди 1 година

И на тоя кмет му се ходи в Хага.

9

КОГА

преди 1 година

След 1 година ще има същите искания в Украйна - да се премахнат символите на Нацистите .Сърбите се правеха на интересни на Европа , сега Украйна прави същото - такива Държави трябва да изчезнат от Картата на Света , както десетки хиляди преди тях .Най-голямата смешка е СМР - от 3 милиона народ има 3,5 различни мнения , срещу България .

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 Да, наистина, кога български политици ще изповядват откровени нацистки възгледи и ще защитават ОСЪДЕНИ от военен трибунал престъпници?

7

Анонимен

преди 1 година

Я си помислете когИ КирчУ и/или Кокорчо ще вземат да кажат нещо такова, наглеците продажни!

6

Анонимен

преди 1 година

До Точен "Точното съотношенията на престъпленията ФАЩ - Сърбия е 10:1. ФАЩ са 10 пъти по-жестоки от Сърбия." При бомбардировките на Югославия са убити общо 512 цивилни като колатерални. Само в Сараево сърбите избиха 8000 човека.

5

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Наглосаксонците така и не успяха да пречупят сърбите!

4

Точен

преди 1 година

Точното съотношенията на престъпленията ФАЩ - Сърбия е 10:1. ФАЩ са 10 пъти по-жестоки от Сърбия.

3

(-_-)

преди 1 година

Всички военни престъпления извършени на територията на бивша Югославия се дължат на САЩ и техните съюзници и инструменти като цру, нато и прочие.

2

Анонимен

преди 1 година

Не знам как е било, но съм сигурен, че не е било така. Сръбските убийци имат интересни "защитни" обяснения. Всъщност, много подобни на нациста в Кремъл, който също обяснява как "защитавал" Донбас от украинците и затова извършвал зверства и разрушения.

1

АнонимеН

преди 1 година

В КОСОВО ИСКАХА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОТДЕЛЯНЕ И ТОВА КОЕТО НАПРАВИ СЪРБИЯ Е ДА ПОЧНЕ НАСИЛСТВЕНО ДА ГИ ИЗСЕЛВА! НЕ СЛУЧАЙНО ВЛЕЗЕ ФАЩ В СЪРБИЯ! В МОМЕНТА АГРЕСОРА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРАВИ СЪЩОТО В УКРАЙНА КАТО НАСИЛСТВЕНО ИЗСЕЛВА НАСЕЛЕНИЕТО КОЕТО НЕ Е С КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ОТ ТЕРИТОРИЯТА МУ!)