135

Uqmi

преди 1 година

Екстра,тъкмо продадох всичко вече :)

134

Анонимен

преди 1 година

Тая се опитва да го играе Имелда Маркос - грабливата майка на нацията.

133

Така е

преди 1 година

Тоя *** няма ли да връща мандата , а се занимава с тъпотии

132

БСП ВИЦЕТО

преди 1 година

Почваме от Позитано 20

131

Анонимен

преди 1 година

напъни, напъни и накрая една пръдня... това ли е огромния проблем, хероин, метаамфетамин може, но трева и пръдня, не... наистина много глупави законотворци имаме

130

Анонимен

преди 1 година

пффф аман от тъпотии за пред простолюдието

129

Дпс Шумен

преди 1 година

Ашкоулсун Куни ,спирай газа машалла! Арабската ми мечта тя !

128

Анонимен

преди 1 година

Наркоманите на ГРОБ/ДПС са супер активини в коментарите под тази статия. Нахахахахахахахахахахахахахахахахаха.

127

123-ТОиДИ

преди 1 година

ЗА ТОВА ЛИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ Е КАТО НАДРУСАНА ? БИЛА Е ПОД ПРИКРИТИЕ !

126

Анонимен

преди 1 година

тая сега извзе функциите на мвр

125

Някой

преди 1 година

като иска да се надруса, ще се надруса! Без значение с какво, как и къде! Това със забраните е кьор фишек. Нужен е диалог и публична информация!

124

Анонимен

преди 1 година

Тия от бсп бавно но славно електората им умира. Щото са само пенсии. Нали се сещаш, че младите няма да гласуват за тия комунисти.

123

Айше 2

преди 1 година

Всичката мара втасала, Импексова пак пиар на гърба на народа си прави.Алоуу връщай мандата и закривай дундо, не се чуди как да се рекламираш ,докато държавата потъва с 200 !!!

122

Анонимен

преди 1 година

Ти няма ли да си ходиш MA

121

Анонимен

преди 1 година

До Защо - Баш работещата класа са с най-много наркомани ипрочие ..

120

морски

преди 1 година

А незаконните и нелегалните барове?!

119

Ани

преди 1 година

Онзи ден един писате много хубаво се изрази по ТВ " Вместо сега да се чудите какви мерки и глоби да налагате ( по повод пияните и дпогирани шофьори), заложете на образованието. Има ли добро образование от там нанатък всичко тръгва нагоре!" И аз напълно го подкрепям. Дисциплина, наказания, униформи, без грим, прически и прочие, реална система на оценяване, като за начало ще свършат работа и нема сега да ни се налага да се борим с това! Така че образование!!!

118

Защо

преди 1 година

някой трябва да ви пази дирниците, богаташчета и управници. На нормалните хора децата работят, защото така са ги научили. Вие как ги учихте в къщи. Да се мятат, лочат и кълчат из вертепите, харчейки парите на ония, които работят. Никакво ограничение на наркотици, алкохол и каквото и да било. Тогава да ви видим отрочетата. Кой ви е виновен, че ангелите ви са слаби и това виждат отрочетата ви във вас?

117

До къде ни докараха!

преди 1 година

Децата да са толкова бедни че да не могат да си купят качествени наркотици и са принудени да дишат разни индустриални газове и пръдни. А едно време всичко беше достъпно. Полицаите продаваха качествена дрога повечето внос. Кеф ти трева, кеф ти кока, ЛСД, ДМТ...имаше всичко каквото поискаш с топ качество. А сега ще ми дишат балони и пръдни.

116

Потомствено пиянде

преди 1 година

Какви са тия райски глупотевини бе дечица? Ледена мастичка на кристали с гъст таратор ли нямате? Започнал съм на 11 години. А днес, а утре, ударих 65 години. Не е имало ден без половинка, било мастичка, водчица, конячето някога беше модерно. Ракиите не са ми страст, виното също. Но освежаващо литърче калвадос след водчицата обожавам. И бирица за оводняване.Повечко движение дечица и не се занимавайте с тия ммалоумия.