139

Анели

преди 15 години

Аре стига с глупостите за организация бира дъжд и всякакви други простотии...Бях там изкефих се максимално-няма такъв адреналин- целият ми живот е минал с дефа... за снеик няма да коментирам - според мен се изложиха много

138

милена

преди 15 години

Бременна съм в 5 месец , но бях на концерта .Чаках виках пях и ме валя проливния дъжд.Цяло чудо че не се разболях . За мен концерта беше върха.

137

Gerry

преди 15 години

ОК, дъждът ни удави а макендонците ни прецакаха ранния час на концерта но какво от това????!!!!Нали видяхме Ковърдейл и Елиът?!А това е по-важно!Фенка съм и на двете банди и особено на Snake и за нищо на света не бих пропуснала техен концерт в БГ ако ще и камъни да валят и ФБР да им спре тировете с техника за 24 часа.

136

Elena Minkova

преди 15 години

Беше невероятно преживяване. Не ме интересуваше нито че вали, нито че е кално и студено. Дори и закъснението не ми попречи да се забавлявам. А чакането си заслужаваше!!!!!!!!!!!!!Любимите ми групи да дойдат в България и аз да си тръгна ... как пък не!

135

wishbone

преди 15 години

Връщам се от Каварна. Разковах се от емиции! Тръгнах в събота, след Снейк и Лепард. Наистина, когато започнаха вторите се преброиха истинските фенове. Не упреквам тези, които си тръгнаха. Тежичко си беше. Но Лепард си заслужаваха всяка капка дъжд!!! И стига мърморене и хленчене. Концертите оп принцип, особено тези на открито, винаги могат да донесат изненади. Мейдън преди години въобще не дойдох, например...

134

Мирчето

преди 15 години

Забравих да спомена, че с баща ми бяхме в различни части на стадиона и затова имам представа и на двете места как е било :)

133

Мирчето

преди 15 години

Аз се размазах тотално и просто беше едно от най-яките ми изживявания, просто супер и много по-добре отколкото и съм си представяла, че може да бъде, защото и закъснението и дъждът ми дойдоха много добре и бяха напълно в моя полза :D Искам само да ви кажа, че аз лично чувах Лепард толкова добре, че се чудех пичът дали не пее на плейбек. Толкова хубаво и ясно! Баща ми както много от вас каза, че звукът е бил ужасен. Мисля, че отляво просто се чуваше по-добре. Много хубаво и ясно и даже на Joe му чувах всяка дума. На Whitesnake звука беше малко по-кофти, а на Тома да не говорим, жив ужас! Но по време на Лепард се чуваше перфектно. Така че тоз пич дето вика, че който е харесал концерта е мазохист, просто явно е бил отдясно :D

132

koi

преди 15 години

Който беше дошъл заради бирата ще намери за какво да мърмори.Аз стоях, и чаках и ме валя дъжда, и се изкефих.И пак бих отишла.Страхотно изживяване беше.

131

eye

преди 15 години

много мрънкане - който е искал да си паркира в 19:00 на стадиона, да му носят бира на крака и Ковърдейл да дойде да му пее по разписание под козирката та да не се мокри-Сори!!На мен Каварна ми е далече, цена от 30 лв. за тези групи ми е супер, влязох спокойно на стадиона за 7-8 минути без блъскане и си седяхме на тревата на по бира до началото. За WC не чаках и 1 мин. като отидох, а един дъждобран от 1,50лв. ми свърши идеална работа. Да, при това бързане и в тия условия уредбите не бяха перфектни, Снейк и те, но Деф Лепард.... който остана и не беше дошъл заради бирата знае, останалите - още веднъж Сори, по добре си ходете на чалготеки!

130

Matador

преди 15 години

въпреки дъжда и забавянето концерта си беше супер. единствената серизна забележка ми е към звука...на моменти Ковърдейл не се чуваше въобще, само басовете се чуваха...на няколко пъти ставаха тия гафове и не знам в тон режисьора ли беше проблема или в техниката...за сравнение в събота на Manowar в Каварна звука беше перфектен...

129

az

преди 15 години

Единственото нещо, което не ми хареса беше дъжда, всичко останало се преодоля. Това, в което за пореден път се убедих е , че в България, има само истински фенове. Това да чакаш 3 часа концерт, да крещиш с пълно гърло песните по дъжда да не пребиеш никой, да викаш за бис, а отгоре да ти се излива пороен дъжд. Не знам дали тези групи са виждали такива фенове до сега. И съм сигурна, че пяха с такъв невероятен заряд въпреки всичко. Едно невероятно шоу, не съжалявам за нищо и бих отишла пак при същите условия.

128

dovolen

преди 15 години

За недоволните....стига сте мрънкали ве...концерта си беше супер, въпреки всичко, който иска удобства да си лежи на топло пред телевизора

127

Вальо

преди 15 години

А какво ще кажеш за хората с билети от 60 лв, които седяха по стълбите и не можеха да стигнат до тоалетната . И защо продават стотици билети по 60 лв допълнително , след като са свършили местата .

126

някоя си

преди 15 години

Не съм казала нищо за ток. Не ме интересува защо се е забавил концерта, дори да не се беше забавил пак щяхте да намерите нещо да мрънкате. Като в едно детско стихче от близкото минало "Все за нещо ще намери да се начумери: ту му млякото горещо, ту пък друго нещо". Като се чувствате измамени направете нещо - подавайте жалби, водете дела, така правят в западните страни, на които толкова се възхищавате. Или станете промоутъри и организирайте по-хубави концерти. С постоянно оплакване нищо не постигате.

125

Nikolaj

преди 15 години

Проблемът не в липсата на ток Който не знае да му кажа , че този концерт трябваше да бъде част от Калиакра Рок Фест и да се проведе на 5-ти или 6-ти в Каварна , и Цонко Цонков беше почти завършил преговорите , когато СМЕ подло без предупреждение му отмъкнаха концерта в последния момент . Така че , който хвали СМЕ явно няма представа с какви хора си има работа . Информацията е от сигурен източник

124

преди 15 години

ако се оплаквате, ча за 15е гледате супер концерти...трябва сериозно да се замислите за къде сте!!!

123

преди 15 години

аман от мрънкащи п_тьовци! другия път като като ходите на концерт си носете памперси, топло чайче и mp3-player със студийни записи!

122

Николай

преди 15 години

До номер 111: Бобчо А бе Бобчо , къде ги видя тези 60 годишни шоумени -Джо Елиът е на 49 , Рик Савидж е на 47 , Вивиан Кембъл е на 45, Дог Алдридж е на 43 и т.н.

121

Nikolay

преди 15 години

До номер 115 : Разстоянието София-Тирана е 550 км и се взема за 7-8 часа . Дори да има 3 часа допълнителен престой на границата , ако камионите сутринта няма как да не пристигнат навреме . Така че причината не е , че е нямалао ток на границата , а някаква друга . Освен това на границата има генератори , поне от страната на Гюешево със сигурност . От страната на Деве Баир не може дя няма генератор. Който е минавал оттам е виждал ,че македонската митница е по-модерна от Гюешевската

120

До:Trance Sensation

преди 15 години

Концерта беше мноооого як!Въпреки чакането.Заслужаваше си !