207

не на русия

преди 1 година

Да вземат вече тези колхозници да си вярват, че могат да се изправят срещу целият свят. Жалки и бедни мишки! А за тези които ги подкрепят явно не знаят част от Българската история. През началото на миналият век тези миризливи руснаци напада моя град варна без причина и обиват невинни хора. дабре, че не са знаели за немските подводници в нашето пристанище и на руските партенки и потъват няколко кораба и бягат като и каквито и са мишки обратно в пещерите си. И вие ги защитавате??? Ужас

206

Киро коравио

преди 1 година

Десет пъти ви казах че Борел е един каталунски из ку ку ригал глу пак който само чака да вземе тлъстата заплата

205

Анонимен

преди 1 година

време е ЕС да се управлява от активни хора а не апатични дядковци

204

Анонимен

преди 1 година

До ЕС няма инструменти - Ти за свобода на словото чувал ли си? Аз мога да твърдя, че съм видял бял не_гър. Ти дали ще ми повярваш си е твоя работа, но някой да ми забранява да твърдя пободно нещо е ограничаване на свободата на словото, а такова ограничение води до авторитарни и тоталитарни режими. Нали искаме свобода и демокрация? Съвсем различно е да твърдя, че си ме ограбил примерно. Тогава вече се разбираме в съда, осъждаш ме за клевета и толкова. Подобни комунистически идеи някъде другаде!

203

Анонимен

преди 1 година

"Ама много добронамерена таз Русия бе ! Ама направо се разтапя като припомня колониалното минало на Африка . Вестник Политико да вземе да припомни на африканците петдесет годишното колониално минало на източно европейците" - На теб не ти пука за колониалното минало на Африка, но искаш от африканците да им пука за живота в Източна Европа по време на Комунизма. В Източна Европа е имало липса на свобода, а не на хляб, за разлика от Африка. Не можеш да говориш на гладен за свобода. Той е гладен...

202

юлиян

преди 1 година

Тя, Африка добре знае каква е разликата между руското и западноевропейското колониално господство.Много африканци през съветско време учеха в университетите и висшите учебни заведения в Източна Европа и са наясно.Западът ги използваше само като суровинен придатък,а СССР в същото време строеше язовири,помагаше им за създаването на своя собствена ,лека и тежка промишленост.Колко фабрики,заводи,комбинати бяха построени със съветска помощ.Африка помни,затова не подкрепя санкциите.Не Я подценявай.

201

Анонимен

преди 1 година

Не е трудно да се бориш с дезинформация. Показваш достатъчно убедителни доказателства, че конкретно нещо е лъжа и готово. Хората не са толкова глу_пави. Ако нямаш достатъчно убедителни доказателства, значи е много вероятно да лъжеш, че конкретното нещо е лъжа. Ако ЕС имаме проблем с това, че не сме достатъчно добри с това, да лъжем хората, тогава си говорим за съвсем различно нещо. Не си говорим за борба с дезинформацията, а за слабост в разпространението на дезинформация.

200

АУУУ . . .

преди 1 година

Ама много добронамерена таз Русия бе ! Ама направо се разтапя като припомня колониалното минало на Африка . Вестник Политико да вземе да припомни на африканците петдесет годишното колониално минало на източно европейците и как не искат нищо руско вече ! ! ! Африка да погледне източна Европа и след това да помисли с кого се сдружава . . .

199

юлиян

преди 1 година

До 233;Кажи го направо,тотална цензура,нали това искаш.Истината за вас не е важна.Важна е целта и тя оправдава средствата.Това, истината,ряпа да яде.Западът контролира на 100 процента всички медии в Европа и Америка и пак ревете.Един канал Рашън Тудей и него спряхте.Кое ви уплаши,истината.

198

ЕС няма инструменти

преди 1 година

да противодейства на руската пропаганда.... Ще ив дам идея....Всички медии разпространяват фалшивите новини от Русия. Щом се установи ,че това е фалшива новина, да им се спира кранчето за европари....., вкл и държавни пари. И социшалните медии...Сега БНТ, БНР, БТВ и Евроком бълват дезинформация, понякога неволно, като непроверена информация---и няма санкция за лъжите.....А за социалните медии---да има орган, който да разобличава лъжите на путин.

197

до "нн"

преди 1 година

Да, русия е много лоша. Правилно си схванал, въпреки иронията.

196

мнение

преди 1 година

Това донякъде е и добре. Може пък старците от кремъл, в желанието си да обсебят някого, в случая Африка, да се откажат от амбициите си да завземат земи от Украйна. В крайна сметка, в първия момент може да повярваш на някого на лъжите, но идва време, когато нещата си идват на мястото. Лъжите на лавров за "мръсния Запад", скоро ще излязат наяве и Африка също ще ги види, не че не знае и сега за какво иде реч.

195

Глух Пор

преди 1 година

До Ааа, не!- "Зорлем ни карат да застанем на страната на Русия."--- И то без да дават никакъв достъп на ЕС и САЩ до руската пропаганада. А това от статията кърти направо: "ЕС няма достатъчно инструменти и ресурси, за да се бори с машината на Кремъл" Смях през сълзи, след като очевидно раздават повече пари за пропагандата си, отколкото на Зеленски и тайфата му. С такава тяхна пропаганда, Кремъл няма нужда от никаква "машина"!

194

Анонимен

преди 1 година

Да имат влияние, особено като се има предвид, че руснаците инвестираха в направата на училища в Африка в френските колони, където Франция векове наред не се сетиха че Африка имат нужда от такива.--------------------------------------------------------------------------Очакваме сега африканците да забравят френския, който за много от тях е официален език и да проговорят руски :D

193

Анонимен

преди 1 година

Европа е винаги губеща, а Путин е винаги печелещ. Докога ще я караме така господа български журналист-русофили?

192

Ясно е!

преди 1 година

До Ааа, не!- Ясно е, че Запада има пълно право с всякакви средства да опита да докара руския народ до глад и икономическа разруха. Но Русия да се опитва да си го върне на запада, е нехуманно и престъпно. Как смее!

191

Ааа, не!

преди 1 година

Kъде пък я видяхте тази руска пропаганда. Аз от месеци не мога да се добера до нея, за да чуя и другата страна. Всички новини идващи от Русия са блокирани и само ни заливат със западната пропаганда. Ако все пак руските гледни точки надделяват, то е защото четем само западна пропаганда пълна с безумия и нелепици, които нормален човек не може да преглътне без да по-върне. Също като тази статия от Политико. Зорлем ни карат да застанем на страната на Русия.

190

нн

преди 1 година

Много лоша таз Русия. Европа, вода не напита. Европейците и англичаните не можаха да смачкат Русия и да и грабят богатствата и сега реват като магарета. САЩ, създадоха кризата във вреда на Русия. Европа пострада и не си дава сметка още какво я чака. Големи найвници са това европейците, налагат санкция след санкция и се надяват руснаците да им се радват. Щом европейците удрят, руснаците са в пълното си право и те да удрят и да се види на кой юмрука е по-голям. До там я докараха.

189

toti

преди 1 година

Русия,Русияяяяяяяяя.....колко много ще страдаш ти през зимата ,защото скапания ГАЗ НЕ СЕ ЯДЕ !!!

188

ОНЗИ

преди 1 година

Като наблюдавам политиката на ЕС мисля, че политиката на РУСИЯ е много ТОЧНА !!!