8

Никой

преди 1 година

Два варианта:или полицая е наистина съвестен и си изпълнява задълженията или има камери на него в колата на пункта имат и звук..Честно да си кажа за заплата 1100-1400 лева ако съм аз и няма камери или нещо подобно ще ги взема това са 500 лева за един ден!!Ако направят заплатите на полицията 2500-3000 лева чисто ще валят фишове,актове,хванати за подкуп и не знам си още какви.

7

Alıiosman

преди 1 година

В Турция колкото се опитваш да ги ограничиш, по се развалят. Когато една забрана идва отгоре е така. Младите масово пушат трева, а старите си пият.

6

ЖороИлиевПрякоОтАда

преди 1 година

Много са дигнали мизата, щом 250 евро не стигат.

5

Анонимен123

преди 1 година

На тези "Р.е.з.а.....и....... Не трябва да им се позволяват да минават през България, дори и на товарни влакове.... Или ескорт с полиция други органи от точка А до точка Б, с по 20 камиона примерно.

4

do 1

преди 1 година

те като дойдат тук пият брато по- скоро на излизане от бг трябва

3

Алекс

преди 1 година

Уж религията не им позволява да пият.

2

Един Българин

преди 1 година

До Дървен Шоп Те пият и ч-у-кат у нас. Полицаите, признали подкуп и задържали нарушителя трябва да бъдат овъзмездявани със същата сума. Тогава няма да има ляв мигач в лявата лента и присветквания на магистралата.

1

Дървен Шоп

преди 1 година

Всички турски шофьори задължително при влизане у нас да им се правят проби за алкохол и дрога ! И то платени - да си ги плащат намясто ! Това са най-вулгарните и груби шофьори !