24

Другите

преди 1 година

До анализатор 39: Добре че знаем на Славчо от къде са му парите, гледахме го повече от 20 години в ефир и по концерти..., и никой не вярва да го е правил без да печели... което е явно и нормално, същото е при спортистите .... Интересни са тези, дето са работили държавна работа за по някоя хилядарка а имат милиони.... и имоти, имоти...

23

Анонимен

преди 1 година

Това че има фирми не означава още нищо, нито си анализатор, нито пророк, а някакъв клоун.

22

Анонимен

преди 1 година

Браво на слави трифонов, че свали измамниците. Перфектен е!

21

анализатор

преди 1 година

До: номер 38 ЕРМИТАЖ ЕСТЕ; Капитал размер: 3,519,081 лева; Едноличен собственик на капитала: Станислав Тодоров Трифонов (свързан с 8 фирми).Да ти ги цитирам ли и останалите му 7 фирми, или това ти е достатъчно?Това представлява твоят "спасител"!!!Спасил те е от просперитет и добър живот!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов им свали маските и им показа истинските лица.Спаси ни от голямо зло,браво за което.Виновникът за всичко,което става е в президентството,с вдигнатия юмрук.Управляващите сега са негови творения,да не се прави в момента на спасител.

19

Жива рана

преди 1 година

За всичко лошо от създаването на държавата били виновни ИТН. Да имаше късмет дългия да НЕ излезе от коалицията и да направи 2-ра такава, наистина щеше да са много виновни. Тъкмо бяха западали здраво в очите на избирателите им и се усетиха, даже малко позакъсняха.... В противен случай наистина щяха да изчезнат далече под 4-те % а сега имат шанс поне да са дразнеща и ръчкаща статуквото опозиция, независимо от бълването на "спонсорирани" изследвания на "НЕ познаващите" агенции.... ;-)

18

РадеВ

преди 1 година

ЧерВивите шамани излязоха от землянките и започнаха да облъчват обществото колко е лошо да има избори. Да, лошо е, ама за тях, че както са се заселили може и от парламента да излязат, което ще е една от най-големите победи на обществото.

17

Анонимен

преди 1 година

Като захапаха власт и почнаха "аа, ама то не е хубаво да има често избори..."! Смешници!

16

Майора

преди 1 година

Основната причина е не ИТН , а неумението на синчетата на бивши комунисти да управляват , безпринципната коалиция дошла на власт чрез платените от олигарсите протести , лужите и срещите с олигарсите сам и само да се запази властта и да спрат процесите срещу тях след закриването на спец звената! Драги коментатори имаме си една поговорка"Насила хубост не става!"

15

Анонимен

преди 1 година

Основната причина да има пак избори е че ни посадиха Продажни Предатели.

14

Много си

преди 1 година

До Анонимен Няма и да чуеш, има си договори, където пише какво можеш да плещиш и какво не.Хеле пък ти като плещиш, що не те показват по телевизията.

13

Анонимен

преди 1 година

Значи, лошо в да има озбори за нов Парламент... А, миналата година същите политолози се скъса ха да ни убеждават, че няма по хубаво за демокрацията от избори, дори по 2 пъти годишно....

12

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е , че това поколение политици начело с Борисов, Трифонов, Иванов, Нинова, Радев, Доган, Костадинов, Сидеров, Каракачанов, Манолова е изчерпано. Прекалено дълго се задържаха във властта, а реално не постигнаха повишаване стандарта на живот на българина. Негативите и критиките към тях от страна на обществото натежаха и това им подкопа доверието към тях за в бъдеще. За една година НЕуправление си показаха истинските си лица-интриганти,клюкари,изнудвачи,клеветници. Това не са политици

11

Нито една

преди 1 година

Ама нито една мутра от тези не ни трябва в парламента!

10

Добро утро

преди 1 година

Мисля си , че един Пиночет ще се отрази добре за следващите 30 години.

9

Бабината

преди 1 година

Ви, да ви държим там до пенсия ли?

8

Анонимен

преди 1 година

Е кво, то като има гнило, трябва да се изреже! Най-безболезнено ще стане с избори. Е, има и друг начин, ама няма да има хареса...

7

Анонимен

преди 1 година

М йната на парламентаризма !!

6

Анонимен

преди 1 година

Мафията е държавата и парламента. Ако не искате да ви управляват тези мафиоти, управлявайте се с пряка демокрация, като Швейцария.

5

Анонимен

преди 1 година

Ерозия? Парламентаризъм? В България? Стига, бе чешити.