8

Анонимен

преди 1 година

Иска да каже назначаването.

7

Анонимен

преди 1 година

Защо се чака за изборите толкова? Хората били в отпуска? Ами те на избори отиват 35% от населението. Как да е 35% от хората в България ще са в България за 1 неделя. Пускайте изборите за другата седмица и да се приключва тая простотия! Какво седим и говорим глупости! Октомври да били? Ами дайте да ги направим Края на 2027-а за по-удобно! Всички да са предупредени, да си заделят неделята тогава...

6

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам какъв е този напън да е колкото се може по-късно тези избори, при положение, че проблемните месеци са август и до средата на септември, а явно дори и сега да се разпусне НЯМА да е в неудобните летни периоди!!! Напротив най-добре е да е колкото се може по-рано след летните периоди, за да може октомври да има РАБОТЕЩ парламент и да се прави бюджет за другата година!!! А избори на 16 октомври ще доведат до парламент чак ноември и въобще отново ХАОС с бюджета за другата година!!!

5

Анонимен

преди 1 година

И неусетно вдигнатият твърд юмрук на Радев се превърна в нещо като вееща се мека-китка. Сега вече не върви на пропагандата, че Президентът ни по принцип правил нищо и от него нищо не зависило. Ей на случихме на преЦедент дето да прави служебни кабинети и от него да зависи накъде да "зaдyxa вятъра на промяната".

4

Факт

преди 1 година

Значи Ниновица може Радев не може!?И това ако е съдия!

3

Зозо

преди 1 година

Хахааа, изборите октомври..... точно в най-големия ковид, нали? Кръгли ***/оти.

2

Анонимен

преди 1 година

Радев има слабост към царски подмазвачи.Нищо чудно лекето Даниел Вълчев да стане премиер.

1

българин

преди 1 година

Колкото по-бързо,толкова по-добре,защото видяхме Радев какви хора води,направо ни съсипаха