86

Анонимен

преди 1 година

Докато не фанете факлите, ше ви морят..... имате си работа с башибузык от психопати и продажници

85

в Бундестага

преди 1 година

В последно време под натиска в Бундестага са представени цифри за платените посещения на лекар, вследствие на ваксиниране. За 153 750 725 наложени дози ваксини се съпоставят 2 487 526 посещения на лекари в 2021 година, така че това ще бъде едно посещение на лекар на всеки 61 дози.

84

Анонимен

преди 1 година

Всичко, което намирам за Монтание като причина за смъртта е "внезапна смърт". Според PolitiFact новините не посочвали причина за смъртта. Френският ми е малко ръждив за Либерасион, но виждам че умрял "еn présence de ses enfants", в присъствието на децата си, което прави доста съмнително въобще да е бил болен от Ковид.

83

До 85

преди 1 година

Твърдението на 78 е вярно,първи за смъртта му от ковд съобщиха от болницата в Париж в която беше настанен от 10 дни , малко по късно ФрансПрес и Франс24,пуснаха новинаа 20 минути след това излезе статия в "Либерасион" ,а няколко след погребението и изявлението на " Луи Пастьор" .

82

Анонимен

преди 1 година

Междувременно Немско Здравно министерство обяви в туитър: една от 5000 инжекции е свързана със "сериозни странични ефекти". Ваксоткачалките, естествено писнаха на умряло. Най смешното беше после: министерство каза "поправяме се, не е 1 от 5000, а 0.2 от 1000." Ваксоткачалките закимаха с мъдро изражение и така и не разбраха, че им се подиграват.

81

безнадежни и опасни

преди 1 година

След четирикратно ваксинирания канадски министър-председател Джъстин Трюдо с множество ковидни заболявания, сега дойде ред и на президента на САЩ Джо Байдън. Рекордът обаче се държи от министъра на здравеопазването на Тайланд с не по-малко от шест дози. Като от последната минава малко повече от месец.Руския политик Жириновски починал с 8 дози е дисквалифициран за допинг.

80

Анонимен

преди 1 година

И не знам откъде до го измисли, че Монтание бил починал от коронавирус. Ще споделиш ли източник? Или просто си плещиш на изуст?

79

Анонимен

преди 1 година

Данните за смъртност по ваксинационен статус от Обединено Кралство са тук: https://***/3vfKrts . Последно има за Май, 9 от 10 умрели са от благословените. Не знам кои са тия "високо ваксинирани държави където само неваксинираните били в болница", но определено не е UK. Където покритието не 93%, не знам от къде го измъдри това, сигурно BBC. Спред UKSHA 20% от възрастните не са виждали ковид инжекция.

78

вакс лонг ковид

преди 1 година

https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1844677/v1 - spike протеина от ваксинацията изглежда е "основен фактор" за симптоми, подобни на тези на Long Covid след ваксинация, и освен това, като се има предвид, че spike протеинът "сам по себе си, доставен чрез ваксинация, може да предизвика подобни патологични характеристики", той може да е "основен фактор" за симптомите на Long Covid и след инфекция. Дори след инфекция може да е причинен или удължен от spike протеина от ваксината, а не от инфекцията

77

Лох Нес от снимката

преди 1 година

е пример за "отлично" здравословно и психическо състояние...

76

Пациоглу

преди 1 година

До До 62Верно ли отшумяват? А що преди това стигнаха 100К и по над 100 починали на ден, съвсем доскоро? Не трябваше ли да не умират като са боднати всички?

75

Анонимен

преди 1 година

До "" " ...Хомункулус Ковидиотикус... Колкото по-"ваксинирани" са, толкова по-тревожни са че аз не нося "маска" за да ги предпазвам... Лудницата е около нас

74

"" "

преди 1 година

нов вид хомоковидиус, ще ги познаете по маските и оцъклени очи, *** овнешки поглед,първи тичат да се вакснират, при дума нов вирус изпадат в ужас и се треперят от страх,навсякъде с маска във входа, в автомобила..предани и сляпо верващи на правителството ипокорно се подчиняват на всичко което им се каже..

73

До 75

преди 1 година

Пълни измишльотина си плеснал, копи пейс от фейса. " Монтание почина на 08, 02 .2022 на 89 от коронавирус." . Френския институт " Луи Пастьр излезе с изявлението, че твърденията на Монтание са некомпетентни и не обсновани и смърта му е доказателство за некомпетентност..

72

бааа го

преди 1 година

Ради Карибското тЕло, пак е във вихъра си!

71

ам'чи тъй де

преди 1 година

Добре, но поне да измислят и нови модели маски за тези нови варианти

70

Анонимен

преди 1 година

Нобеловият лауреат проф. Люк Монтание доказа, че тези ваксини създават новите варианти, а тези продължават да ни хвърлят прах в очите.

69

ваксини за брак

преди 1 година

България и Румъния доказаха тезата на Мангъров. Тия ваксинираните нации непрекъснато хващат новите мутации?!?

68

муш боц буст буст

преди 1 година

Тик так, Тики така. Зомби часовник с ГМО механизъм.

67

не плашой ся

преди 1 година

За руската и украинската армия корона нема?!?!??