7

Анонимен

преди 1 година

Кога да очакваме ваксина против инфаркт???

6

платена сляпа вяра

преди 1 година

"Проф. Иво Петров посочи, че не вярва сляпо на ваксините" https://natureДОТКОМ/articles/s41467-022-31401-5 "Age and sex-specific risks of myocarditis and pericarditis following Covid-19 messenger RNA vaccines"-Възрастово и половоспецифични рискове от миокардит и перикардит след ваксини Covid-19 мРНК-Проучването установява повишен риск от миоперикардит след ваксинацията с мРНК, вече и при жените, но особено висок при мъжете 18-24 години, по-голям от риска от хоспитализация с ковид инфекция.

5

Анонимен

преди 1 година

За да въведеш(и заплатиш) подобни терапии трябва да има ДЪРЖАВНИЧЕСКО, а не политиканско мислене...... Преди 10-12 год беше отказано финансиране на лечение, определено като "иновативно" от МЗ , тогава командарено от същата тази госпожа ,дето сега се дере от трибуната на НС като шеф на паркам.група на ГЕРБ. За толкова години НИЩО НЕ СЕ Е ПОМЕСТИЛО В МОЗЪЦИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ. НИЩО!!! Не вярвам и да се помести. Същата безогледна наглост! Няма и в леченията да се помести!!!

4

Един Българин

преди 1 година

"Апелираме на най-големия убиец в България да му бъде обърнато специално внимание. Тези, които си остават вкъщи, умират по сърдечно-съдова причина - понеже не са потърсили лекарска помощ или не е могло да им бъде осигурена", посочи проф. Петров. НАй-големият убиец не е Ковид....ооооо махнете това е "ФАЛШИВА" новина!

3

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво значи авангардни - в България не са одобрени терапии на 20 години с доказана ефективност и удължаване на живота (примерно за белодробната хипертония). Какво значи НЗОК не е бездънна, да не би коя да е друга каса да е бездънна? Прави се бюджет според нуждите, не само според възможностите и желанията. Харчим милиони за безмислени пътеки и хоспитализации за неща, за които те не се налагат, но за лекарства - няма.

2

Анонимен

преди 1 година

Моята майка е на 74 г. Откриха й сърдечна недостатъчност. Животът й се превърна в ад. Събира вода, цялата се е подула, не може да върви вече от подуване, едвам диша, едвам говори. Все по болници я караме, а май никаква файда. Куп хапчета. Казва си- дано да умре по-бързо. Ужасни са тия сърдечни болести.

1

Асан

преди 1 година

А що бегат у Турция на доктор :)))